Abimin esi aradi az once, abim aldatmis...

şeytan boş durmuyo işte

benzerini yaşadık.abim (kuzenim) eşini aldattı ve eşi o gece beni aradı.deli gibi ağlıyordu bağırıyordu telefonda,şoka girmişti kızcağız.üstelik bir de çocukları vardı.

hiç bir şey yapamadık biz çünkü ne dersek diyelim olay ikisi arasındaydı ve onlar be isterse o oldu.ablam önce affetti düzeltmeye çalıştılar sonra bir sürü kavga gürültü yaşadılar ve en son boşandılar.abim ile bir süre konuşmadım,görüşmedim.hala çok çok kızgınım ona.

Valla konusmayi dusunuyorumda ise gitmis, ne diyecegimi inanin bilmiyorum. Evet tabiki pismanmis ama iste bir kere guvenini sarsti esinin nasil toparlayacaklar bilmiyorum.

abinizle konuşun eşinden af dilesin ... evde yalnız olmak aldatma sebebi deildir...

Muhtelemen dilemistir aciklamalar yapmis bahaneler uretmis ozurler dilemis ama kiz tabiki yikilmis cok guveniyordum diyor, oyle telefonunu bilgisayarini karistirmak bana gore degildi o yuzden cok rahat davrandi beni aptal yerin koydu diyor
hakli

Yengen affedecek belli ki ama bir daha güvenemeyecek ..

Ben birsey yapmaliyim ikisininde kardesiyim ve kiz bana guvenip beni arada seviyorum diyor ne yapacagimi bilmiyorum diyor kimseye soyleyemedim diyor

Abin olması durumu hafifletmiyo
Boşansın yengen
Kadın işte diye hemencik boşluğa düşüp aldatan adamdan bi cacık olmaz, arkasını dönmeye korkar insan...
Bi de babalık hayalleri kuruyormuş , peh

Onlarin bilecegi is tabik hafifletmez yaptigini, ama yengem daha cok kirgin ve uzgundu tabi bu ilk tepkisi sonrasinda ne der bilmiyorum.

Valla konusmayi dusunuyorumda ise gitmis, ne diyecegimi inanin bilmiyorum. Evet tabiki pismanmis ama iste bir kere guvenini sarsti esinin nasil toparlayacaklar bilmiyorum.

Bence bırakın her ikisi halletsinn
Arada siz kaynamayın
İki yetişkin birey elbet en doğru kararı verecektir.
Ha bu evliliğin yürümesi açısından abinize birkaç laf edin en kırıcısından ve bence diye başlayın git karından afmıdilersin gönlünü al birşekilde de kovsada yanından haklı yok istemiyorsanda kadını mağdur etme de.

Evlisiniz sanırım,sizin başınıza böyle bir durum gelse nasıl bir tepki verecekseniz öyle vermenizi öneriyorum. En objektifi bu olacaktır zannımca. Yengeniz için çok üzüldüm. Umarım en doğru kararı verirler.

Boşluk moşluk hikaye aldatmak istemiş aldatmış. Kusura bakmayın ama araba işi de çok komik geldi. Abinizin canı arabayı yenilemek istemiş. Aynı duyarlılığı eşine gösterseydi keşke veya ileride Bebek bakımında. Siz ancak konuşursunuz. Gelinin yanında olun. İşini, oturduğu yeri bırakmış gitmiş. Yazık.

Ben birsey yapmaliyim ikisininde kardesiyim ve kiz bana guvenip beni arada seviyorum diyor ne yapacagimi bilmiyorum diyor kimseye soyleyemedim diyor

anladım.yengen boşanmak istemiyor belli ki.sadece yaşadığı o acı ile birisine anlatmak gereği duymuş.aldatıldığını öğrendiği halde hala seviyorumlu cümleler kuruyorsa abini affedecek demektir.

aralarında güven kalmadı artık güven evliliğin temelidir abin evliliğinin temeline dinamit koymuş resmen artık sırasıyla
saygı sevgide gidecek

Allah kimsenin basina vermesin insanin dunyasi yikilir basina onunda oyle olmus, ben bosan bosanma diyemem ama sadece yanlarinda olmak istiyorum ve ne yapabilirim bilmiyorum

Ne yapabilirsin ki sonuçta kendileri çözmeleri gerekiyo.
Yalnız abinin bahanesi de hiç hoş değil yok boşluktaymış falan.
Bu erkekler niye bukadar doyumsuz anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…