Abimin esi aradi az once, abim aldatmis...

af eder af eder ama abime iyi bir ayar çekilmesi lazım , iyi valla her boşluga düşen eve işinden geç kalan kadın aldatılsın ozaman , abinin yaptıgı çok büyük terbiyesizlik

Ben birsey yapmaliyim ikisininde kardesiyim ve kiz bana guvenip beni arada seviyorum diyor ne yapacagimi bilmiyorum diyor kimseye soyleyemedim diyor
Ne yapabilirsin sen abin yapmış yapacağını sen bu saatten sonra hiçbirşey yapamazsın.Yengenin de seni araması saçma yani ne demek ne yapacağımı bilmiyorum diyor yengen bide kariyer yapmaya çalışan kültürlü biri.Bari hiç deyilse abini ise gidemez hale getirseydi yengeniz..Haketmiş abiniz

Ne yapabilirsin sen abin yapmış yapacağını sen bu saatten sonra hiçbirşey yapamazsın.Yengenin de seni araması saçma yani ne demek ne yapacağımı bilmiyorum diyor yengen bide kariyer yapmaya çalışan kültürlü biri.Bari hiç deyilse abini ise gidemez hale getirseydi yengeniz..Haketmiş abiniz

su yazdiginiz yorumda ne bir empati ne bir sagduyu var inanin nedense evliligi kutsal kutsal diye yere goge sigdiramayan toplumumuz sosyal hayatindaki her iliskide siddet saldirma kin ofkede hemen uc noktalara basvuruyor. Evlendirme daireleri basvurudan basini alamazken, mahkemelerde bosanan ciftler dolup tasiyor..
Burda aldatmanin en ufagini baska bir kadina erkege goz suzmek de dahil hicbir formunu savunmuyorum ama ortada kurtarilacak emekle iyilesecek bir iliski ve taraflarin kendilerinde bulduklari ve kabul ettikleri bir takim eksiklikler ve hatalar varsa ve karsilikli bunu kabul edip duzeltmek iyilestirmek icin soz verebiliyorlarsa 3... kisilere sadece onlarin iyiligini istemek ve onlara destek vermek duser..
Yengem beni aradi cunku isin buyuyup ailelere duyulmasini istemedi cunku ortada fiilen yapilmis birsey yokmus bir kadinla yazismis tabiki bunudan yenilir yutulur savunulur bir tarafi yok ama en azindan bosansin,donuna kadar alsin soyle boyle bunlar fevri hareketler ve dusunulmeden yapilan hicbirseyin sonu hayirli degil.
Bakin daha gecen gun kocasindan bosanmis 6-7 sonra acaba geri mi donsem diyen bir bayan arkadas vardi, biz ne yazikki ne evliligi nede bosanmayi usulunce becerebiliyoruz..
Evet beni aradi cunku yaninda birinin ona destek olmasina gececek bu gunler asabilirsiniz denmesine ihtiyaci vardi, abime gerek konusmayi yaptim yengemede her turlu yaninda oldugumu hissettirdim.

Yok ama yengeme bosa gitsin abimi bundan adam olmaz vur g...ne deseydim sanirim burdaki hanimlarin %85 inin cok hosuna gidecekti.... Kimse kimsenin iliskisinin ic yuzunu bilmeden yorum yapamaz ve burda benim anlatmadigim cok farkli detaylar var

X