Abimin esi aradi az once, abim aldatmis...

Ben kimseyi yonlendirmek niyetinde degilim ki herkes kendi kararini verecek yasta, ben sadece destek olmak icin ne yapabilirim diye soruyorum.

Destek olacak bir durum da yok aslinda.burda karar verecek olan kisi yengen.onun karari ne olursa olsun saygi duymak gerek.su anda şok ve kizginlikla paylasabilecegi konusabilecegi birini ariyor.o konusmalar esnasinda illa ki dolayli olarak da olsa yonlendirmis olacaksin.o esnada olayi hafifletme diyorum

Malesef ilişkilerde yaşanan zorluklar bir süre sonra insanı yoruyor sanırım ve en ufak fırsatta böyle hatalar olabiliyor.. O yüzden zorluklarla yaşanan ilişkilerden korkarım

Bence karışmayın. Hatta yengenizle konuşun ne olursa olsun onu sevdiğinizi falan ifade edin destek olun sadece. Abinizse de abiniz mühim değil. Başkası yapsa ne derdiysem aynısını diyorum. Kendi aralarında konuşsunlar. Kadın ne karar verirse haklıdır şuan.

bu durumda ne yapılabilirki. Abin bir yanlış yapmış,yengenin güveni yerle bir olmuş. Ne yapılsa nafile bu saatten sonra bence.

tarafsız olman en dogrusu
yenge barışsada unutamaz
eninde sonunda ayrılırlar
bunu unutucak çok insan vardır

Ben karı koca arasına girmeye korkarım hiiiiç bulaşmam kaldı ki samimi bile değilsiniz,hani samimi olsanız ne demek istediğini anlar başka yerlere çekmez ama samimi olmayınca kafasında kurup acaba bunu mu demek istedi diye düşünebilir

Abinle konuş, ne kadar doğru olay. Yengen yanlış anlamış olabilir. Gerisine karışma, onların kararı. Kimseye de anlatma aile içinde.

Ben karı koca arasına girmeye korkarım hiiiiç bulaşmam kaldı ki samimi bile değilsiniz,hani samimi olsanız ne demek istediğini anlar başka yerlere çekmez ama samimi olmayınca kafasında kurup acaba bunu mu demek istedi diye düşünebilir

ya aralarina girmek degil derdim sadece yardim etmek ama bilemedim ne yapilir boyle bir durumda, ben esimle sorunlairm oldugunda kimseye anlatamamistim mesel cok zordu kaldi ki burdaki tartisma anlasamama degil ortada buyuk bir sorun var o kizin durumu cok daha kotudur..

ya aralarina girmek degil derdim sadece yardim etmek ama bilemedim ne yapilir boyle bir durumda, ben esimle sorunlairm oldugunda kimseye anlatamamistim mesel cok zordu kaldi ki burdaki tartisma anlasamama degil ortada buyuk bir sorun var o kizin durumu cok daha kotudur..

Evlenmeden hamile kalan bir arkadaşım geldi bana durumunu anlattı ben şok tabi,demez mi düşürücem çocuğu, dedim manyak mısın madem istemiyorsun barışma ihtimaliniz yok herşeyin yolu var çocuk düşürme ne, adam akıllı kürtaj ol dedim, sonra onlar barıştı ben ille çocuğu aldı dedi oldum yavruma kıymaya kalktın diye azar yedim bir de adamdan

Demem o ki onlar yarın barışır sen kötü olursun kız zaten normal zamanda seni arayan soran samimi olan biri değil,arası kötü olan insanlar birleşmek için ortak düşman arar genelde, öfkelerini ona yöneltir kendileri devam eder

Evlenmeden hamile kalan bir arkadaşım geldi bana durumunu anlattı ben şok tabi,demez mi düşürücem çocuğu, dedim manyak mısın madem istemiyorsun barışma ihtimaliniz yok herşeyin yolu var çocuk düşürme ne, adam akıllı kürtaj ol dedim, sonra onlar barıştı ben ille çocuğu aldı dedi oldum yavruma kıymaya kalktın diye azar yedim bir de adamdan

Demem o ki onlar yarın barışır sen kötü olursun kız zaten normal zamanda seni arayan soran samimi olan biri değil,arası kötü olan insanlar birleşmek için ortak düşman arar genelde, öfkelerini ona yöneltir kendileri devam eder

anladim demek istediginizi ama burda durum farkli bunlar benim kardesim ben zaten ikisinede barisin affedin ayrilin demem diyemem sadece dinlerim o kadar, zaten yapi olarakta oyle hicbir arkadasimin ozel hayatini bile karisan dahil olan biri degilimdir..

anladim demek istediginizi ama burda durum farkli bunlar benim kardesim ben zaten ikisinede barisin affedin ayrilin demem diyemem sadece dinlerim o kadar, zaten yapi olarakta oyle hicbir arkadasimin ozel hayatini bile karisan dahil olan biri degilimdir..

Haklarında hayırlısı olsun ne diyim

yok aralarini yapmak bana dusmez iki kisinin iliskisinin boyutlarini kimse bilemez ben sadece ikisininde cok kotu oldugunu biliyorum ve sadece kardesleri olarak yanlarinda olmak destek vermek istiyorum, karar ne olursa olsun yine yanlarinda olurum..
abiniz değil de yengeniz anlık boşluktan nette biriyle yazışıp aldatsaydı, nasıl tepki verirdiniz? abiniz de öyle tepki görmeli.

birde evli bir kadına bakması. o değerlerinin iyice yok olduğunu gösterir. istermi acaba karısına evli bir adamın sarkmasını yada karısıyla olmasını. empati yapsın o adam düşünsün bir bakayım
Üzgünüm ama bu yorum nokta atışı yapmış tamamen.
Aldatmayı ikiye katlamış abiniz.
Evli bir kadınla bir de:KK57:Bu suçunu ikiye katlıyor bence. Aldatarak eşine karşı suç işliyor tamam ama kadının evli olması da kendine karşı ve kadının kocasına karşı büyük haksızlık oluyor.
Durum iyice mide bulandırıcı bir hal almış.

abiniz değil de yengeniz anlık boşluktan nette biriyle yazışıp aldatsaydı, nasıl tepki verirdiniz? abiniz de öyle tepki görmeli.
Ben burda birine tepki gostermekten bahsetmiyorum herkes yetiskin kimsenin bir baskasindan ders almaya ihtiyaci yok herkes yaptiklarinin sonucu katlanir herkes aldigi kararin arkasinda durur o onlarin bilcegi is ben ozellikle boyle konularda ailelerin yada 3. kisilerin olaya dahil olmamalari gerektigini dusunuyorum bende dahil olma gibi bir niyetim yok sadece yanlarinda olmak istiyorum o kadar..

Üzgünüm ama bu yorum nokta atışı yapmış tamamen.
Aldatmayı ikiye katlamış abiniz.
Evli bir kadınla bir de:KK57:Bu suçunu ikiye katlıyor bence. Aldatarak eşine karşı suç işliyor tamam ama kadının evli olması da kendine karşı ve kadının kocasına karşı büyük haksızlık oluyor.
Durum iyice mide bulandırıcı bir hal almış.

haklisiniz inanin bende en az yengem kadar sok oldum hic beklemiyordum yani cidden mide bulandirici, aralarinda birsey gecmemis olsa bile sadece konusmus yazismis olsalar bile mide bulandirici

Ben burda birine tepki gostermekten bahsetmiyorum herkes yetiskin kimsenin bir baskasindan ders almaya ihtiyaci yok herkes yaptiklarinin sonucu katlanir herkes aldigi kararin arkasinda durur o onlarin bilcegi is ben ozellikle boyle konularda ailelerin yada 3. kisilerin olaya dahil olmamalari gerektigini dusunuyorum bende dahil olma gibi bir niyetim yok sadece yanlarinda olmak istiyorum o kadar..

Yanlarında diyosun ama ikisinin birden yanında olamazsın ki,abinin nasıl yanında olacaksın mesela, yengen seni abinin yanında ol diye aramadı bence, ailece onun yanında olun diye aradı, niyeti boşanmak olsa kendi ailesine durumu anlatır çeker giderdi

haklisiniz inanin bende en az yengem kadar sok oldum hic beklemiyordum yani cidden mide bulandirici, aralarinda birsey gecmemis olsa bile sadece konusmus yazismis olsalar bile mide bulandirici
Yani hani erkekler der ya kimsenin karısında gözümüz yok diye. Ortalama her erkek şu cümleyi kurar.
Aldatıyorsun tamam da evli kadın niye? Ya kocası duysa, toplasa topu, tüfeği dayansa kapına? Ya valla aç gazeteyi bak, 2 gün evvel adamın biri öyle öldürmüş karısının sevgilisini. Vicdanı, ahlakı geçtim de hiç can korkusu da mı kalmamış?
Ya insan sırf şu riskinden ötürü kaçınırdı bu davranış şeklinden.
He şimdi diyecekler olacaktır, taktın evli kadına bekarla aldatsa ne değişecekti, aldatan da evli olduğu sürece diye. Bilmiyorum ama böylesi daha fena geldi bana.
Yengenin yerinde olsam sırf bu sebepten boşardım sanırım. Bazen sonunu düşünmeden kızgınlıkla bir şeyler yapan biri olarak da kadının kocasına ulaşma yoluna girebilirdim. Umarım yengeniz buna kalkışmaz. Çünkü kızgın bir kadından her şey beklenir.

X