Abimin esi aradi az once, abim aldatmis...

bana kalirsa o kadar buyuk bir yanlis ve gaflet icindeki birgun ortaya cikacagini yada evliliginin tehlikeye gireceginin dusunmemis bile olabilir, cunku karisi biliyor benim oyle telefon karistirma kiskanma kontrol etme huyumun olmadigini diyor... O kadar buyuk bir gafletki neyi goze alarak yaptiginin farkina bile varmamistir bence o ..

Kadın bunu sana tek bir niyetle anlattı o niyette abine karşı kendi yanında olman,hatta olmanız ailece, aksi olsa bu kadın çeker gider, kardeşi yoksa annesi babası var teyze halası var yani anlatacak

Ben zaten hersekilde yanindayim

Konu iceriginde gayet mantikli naif bi hanim oldugunuz belli. Ben sizi gayet iyi anladim. "Gorumce"liginiz yuzunden burda boyle olmayan senaryolar uzerinden harcanmanizi bekliyordum. Abiniz aldatilmis olsada siz bu isin gerisinde durmayi tercih edeceginizi anlamak hic guc degil. Abinizin aldatma konusunda soz sahibi olusunuz da yengenizin yardim istemesiyle olmus. Kim hangi taraf olursa olsun boyle bir durumda soz sahibi olup hukum vermek bu vebale girmek ister ki. Evli insanlara dahi yorum yapmaktan kaciniyoruz vebal almayalim diye.Yani merak etmeyin gayet kendinizi guzel ifade ettiniz.

Fakat ote yandan size ne diyecegimi de bilemiyorum. Bi yandan biseyler yapma isteginizi anliyorum. Diger yandan kildan ince kilictan keskin bi yol. Her an "kotu" olabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun sizin ve yengenizin.

Tesekkur ederim anlayisiniz icin

Atomcum, yapma ama; şöyle bir hayal et birini aldatma girişiminde bulunacaksın diyelim. Böyle alttan alttan paranoyaklaşmaya başlarsın, yakalanma korkusu illa ki olur. Bir yanında hep kaybetme ihtimalini hesaplar. Aldatan her kişi bunları düşünür tatlım. Düşünmese zaten aldatma olmaz onun adı.
Aldatanlar şunu ister, karım dursun ( durabildiği kadar, haberi olmadığı süre boyunca dursun), ama sevgilimle de devam edebileyim. Ama karım yakalarsa ne olacak? O zaman karımı kaybedebilirim. Yapmasam mı acaba? E ama yapmak istiyorum, o zaman karımı kaybetmeyi de göze almam lazım. Çünkü bir sevgilimin olmasını da istiyorum. Hıh işte böyle karar verirler.
Şunları düşünmeyen bir aldatan kişi düşünemiyorum.
İşte bu nedenle de sevgili uğruna, evliliğini riske atmış birini görüyorum ben orada, hata yapmış birini değil.
Bu nedenle de bu kişi benim gözümde artık hiçbir şeye değmez, güzel bir şeyi hak etmez. Artık hayatımdan kovmanın vakti gelmiştir.

hakli olabilirsiniz bende 30 yillik kardeslik tecrubeme dayanarak onun o kadar detayli dusunecek kapasitesinin olmadigini biliyorum.. herneyse olan olmus bekleyip gorecegiz bakalim faturasinin ne kadar agir oldugunu

hakli olabilirsiniz bende 30 yillik kardeslik tecrubeme dayanarak onun o kadar detayli dusunecek kapasitesinin olmadigini biliyorum.. herneyse olan olmus bekleyip gorecegiz bakalim faturasinin ne kadar agir oldugunu
Yanlış anlama, ben sadece durum tespiti yapıyorum. Git yengene boşan de falan demiyorum, sadece göremediğin noktalar vardır belki diye fikir beyan ediyorum o kadar. Sen de bundan yola çıkarak belki daha doğru bir şekilde yaklaşırsın olaya yani.

Ya bir de bebek istiyormus, o bebek dogdugunda yengen hep cocukla ilgilenecek
Bu sefer de cocukla ilgilendin beni unuttun deyip yine yaparsa
Bir kere yapan adam yine yapar, affetmemeli yengen
Abin esine saygısızlık yapmıs, insanız her günümüz aynı olmayabilir, arkamızı döndügümüzde güvenecegimiz insanların yanımızda olmasını isteriz.

Her boşluğa düştüğünde aldatcakmı abiniz. Böyle evlilik yürümez kii. Yengeniz nasıl güvenecek bi daha. Sıkıntılı bi durum.hamilelik döneminde nolucak peki sen kilo aldın sıkıldımmı diyecek. Boşluğa düştüm ne demek. Bence boşanmalı

Çok acı,ne kadar acı.İlmek ilmek bir ilişkiye çaba harcanıyor.Zar zor bir yuva kuruluyor.Sonra böyle sıkıntılar.Sizi ayrıca tebrik ediyorum çözümcül yaklaşımınız için biliyorum olması gereken bu ama herkes sivin sağduyunuzu göstermiyor.Verdiğiniz akıllar güzel,Belki üçünüz konuşmayı deneyebilirsiniz,ama ayrı kalmaları bana biraz korkutucu geldi.İlişki tam manasıyla bitmiş mi acaba,belki siz yengenize duyurmadan abinizle aman abi napıyosun minvalinden konuşarak işe koyulup sonra baktınız çözülebilecek bir şey üçünüz kafa kafaya verebilirsiniz

bence karışma yengen sakin kafayla kalıp iyice düşünmeli tabi abinin tavrı da bu süreçte çok önemli.umarım yengen affedebilir de yuvaları yıkılmaz.Allah yardımcınız olsun

Valla aldatma ve dayak olayinda cok katiyim telafisi olmaz ,aciklamasi olmaz yollarimi ayiririm

Yengen adına üzüldüm ,8 aylik evliler daha ve is yogunlugundan dolayi esinin gözü baska birine kaymis..gercekten ben hazmedemezdim boyle bir seyi

Bence sen aralarina girme kendileri cozsunler

Valla konusmayi dusunuyorumda ise gitmis, ne diyecegimi inanin bilmiyorum. Evet tabiki pismanmis ama iste bir kere guvenini sarsti esinin nasil toparlayacaklar bilmiyorum.
olayın tamamen bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünelim. gerçekten de kimse yokmuş diyelim. fakat şöyle önemli bir nokta var: yengenizin içine şüphe düştü bi kere. şüphe bir kurt gibidir, insanın içini kemirir kemirir ve en sonunda o insanı tüketir. atlatılmaz değil, ben şahit oldum çoook yakınımdakilerde. fakat biz kadınlar uzunca bir müddet bu travmayı atlatamıyoruz. bundan sonraki hayatında abiniz dünyanın en temiz insanı olarak dahi yaşasa bile, yengeniz en ufak sorunu hatta sorun olmayan bir şeyi bile sorun haline getirebilir (yengenizin de kişiliğine bağlı). abinize bir şans verilse ve haikaten düzelse bile bundan sonraki 3-5 yıl, güzel bir manzaranın güneşli bir günün ardından ne olduğu anlaşılmayacak kadar hızlı bir şekilde gök gürültüsü kopabilir ve ciddi kasırgalar yaşanabilir o evde. bu aşamada bugün abinize kendini derle toparla diyip onu düzeltebilirsiniz ancak yarın yengenizin tepkileri çığ gibi büyüyebilir bu durumda ona da yeter artık amma uzatın otur oturduğun yere demeniz gerekebilir. acı tecrübeyle sabittir.

böyle menfur olaylar ne yazık ki insanları kökten değiştirebilecek travmalar. dünyada ölümden başka şeye çare yok diye ölümü yüceltsek de bu da maalesef berbat bi travma. benim de başıma gelse atlatması güç olur. Allah sabır versin öncelikle yengenize ve gelecekte yaşanabilecek şeylerden dolayı abiniz de dahil tüm ailenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…