Abim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Benim kaynanam da sorunlu bir kadındır ama görümcem abisinin her zaman destekçisidir benden haz etmediğini düşündüğüm dönemlerde bile bana haksızlık edilse anasına iki çift laf edip hizaya mutlaka getirirdi. Canım görümcem valla ne şanslıymışım

Hay ağzına sağlık, içimden geçen ne varsa söylemişsiniz..
Aklınca annesini çok güçlü sandı. Biz ne dersek o, abim anneme karşı gelemez dedi ama kız kapıyı çarpmış gitmiş. O bize ters bu bizim ailemize göre doğru değil, gelin küçüklüğünü bilip gelip özür dilesin, annemi telefonda nasıl engeller... Hepsi kendi düşüncesi kendi görüşü. Hatta iddia ediyorum bir numaralı ara bozucu. Taşlı gelinlik giymiş ne demek ya. Böyle görümcelere hapis cezası, o olmazsa kamu cezası verilmeli. Okullarda temizlikçi yok, bunları göndersinler temizlesinler bütün tuvaletleri. Bu ne hadsizlik, bir de ben naptim ki diyor.

Aklınca annesini çok güçlü sandı. Biz ne dersek o, abim anneme karşı gelemez dedi ama kız kapıyı çarpmış gitmiş. O bize ters bu bizim ailemize göre doğru değil, gelin küçüklüğünü bilip gelip özür dilesin, annemi telefonda nasıl engeller... Hepsi kendi düşüncesi kendi görüşü. Hatta iddia ediyorum bir numaralı ara bozucu. Taşlı gelinlik giymiş ne demek ya. Böyle görümcelere hapis cezası, o olmazsa kamu cezası verilmeli. Okullarda temizlikçi yok, bunları göndersinler temizlesinler bütün tuvaletleri. Bu ne hadsizlik, bir de ben naptim ki diyor.
kadının yerinde olsam, bunların yüzüne bakmam.. Gelinim yaa ben en özel günüm, elmastan da giyerim pırlantadan da, incik boncuktan da size ne? Hasetinden ölmüş, annesinden beter..

40 yıllık karizmayı gothic tarz bi kız geldi kağıt gibi yırttı, bi şokta konu sahibi şuvan. Aile içinde ten rengi oje süremeyen kadın siyah ojeyi ruju görünce tabi bi nevri döndü dkdkdkkf

Şunu anlatmaya çalışıyorum gelin zaten gösteriş meraklısı taşlı bir gelinlik giymiş kız zaten doğulu halay vb herşey biliyor ben karşısına geçip oynasam tezat olacak ti.hani neden kendimi sönük göstereyim.ustelik alkış tuttum surat asmadim
Hiç alınmayın darılmayın. Siz gelininizi kıskanmışsınız. Kendinizi epey sönük hissetmiş olmalısınız ki yanında bile durmamışsınız.

Siz ve anneniz tamamen hatalısınız. Bu kafayla giderseniz daha çok böyle ağlarsınız.

Bu konu daha öncede açılmadı mı? İçerik biraz farklı ama aynı görümce yazmış bence.

Ama annem kocaman kadın karşıdaki gelin küçük en azından altıdan alabilirdi annemin yüzüne yüzüne beni istemedin oğlunla konuşursan konuş ben artık aile evlilik huzurumun kaçmaması adına sizleri arayıp sormuyorum dedi bastı gitti kadın şok oldu

Ay keşke videosu olsaydı da izleyebilseydik o şok anını shshjk

Kaçmışsınız ama yine buradasınız ve konuyu dışarıdan okuyorsunuz hatta geri geleceksiniz. Haklısın çok masumsun yorumunu görene kadar da ısrarla konu açacaksınız.

Annem de annem diye yıktınız ortalığı, gelinin annesi anne değil mi? O kadından kim özür dileyecek? O kızın ailesi akrabası yok mu? Kıza yapmadığınız kalmamış. Çok seviyeli bir şekilde cart diye yırtmış, analı kızlı ikinize de haddini bildirmiş. Ben yapmadım ben söylemedim ben karışmadım... Ama gelin nişanlıyken evli ablasında kalmalı bize ters, yapay siyah saçlı ve leopar desen giyiyor bize ters, ben pantolon tişört giyerim gelin taşlı gelinlik giymiş bize ters, anneler ne derse ne söylerse gelin keser sesini oturur haklı olamaz bize ters... Siz kimsiniz kardeş, kız bekar evini kapatmış ve büyük ihtimal masraf olmasın diye o evdeki eşyalarını taşımış. Siz yobazsınız diye niye evli barklı ablasının evinde kalsın, bekarken kalmamış ayaklarının üstünde durmuş kendi evini tutmuş. Hepsini geçtim gelinin gelinliğine laf söyleyen dünyanın en terbiyesiz insanıdır.

Ben sizi iyi tanıyorum, annenizle baş başayken demediğinizi bırakmıyorsunuz kızın arkasından ne hakaretler ediyorsunuz ama suyun yüzüne çıkınca ben geline bir şey demedim annem dedi. Gaz bidonunu yangın yerine boca etmiyorsunuz, gizlice azar azar damlatıyorsunuz. Hala gelin arasa annem affeder aramıyor kardeşlerin arasını bozdu diyecek yüzünüz var pes. Bu genç yaşta bu kadar yobaz olmayı nasıl başardınız, evlerden ırak olsun sizin gibi tehlikeli tipler. Anneniz neyse siz de osunuz. Kafa yapınız düşünceleriniz tıpatıp aynı. Abiniz mutlu mesut olmak, evinde huzur bulmak istiyorsa sizinle aynı kaldırımda bile yüryürümemel
+1000
Daha konu sahibinin ikizinin kumar borcu yapması, o borç için abinin kendi arabasını satmak zorunda kalması hatta borçlularin abinin yakasına yapışıp tehdit etmesi gibi ufak detaylari (!) eklememis bile konuya

Konu sahibi ve annesinin tek derdi ailenin seçilen kurban çocuğu ellerinden gitmiş.
Adam kendi evlenmeyecek kardeşlerini evlendirecek,onlarin yaptığı kumar borçlarını vs kapatacak,ömür boyu anne babasına sponsorluk yapacakti.
Adam 40 yaşına gelmiş daha kaç yaşına kadar bekletmeyi düşünüyordu bu anne?
Daha tek bir hazırlıkları yokmuş düğün salonunun yarısını ödemiş,onuda başa kalkmış.

Abim ve eşiyle yaklaşık 6 -7 aydır konuşmuyoruz.Bu ister istemez benim eşimle olan ilişkimi ve onun ailesinide etkiliyor.Konu biraz uzun en başından özet geçeyim.Abim evlenmek istedi.Ama annem çok yanaşmadı sebebi maddi durumlar.Abim yaşı 40 a yakın. Abim dedi maddi bir şey istemiyorum rica minnet annemleri ikna etti.Ama ailem gönülsüz dü.Biz gelinle tanıştık.Hani kendi halinde bir kızdı.Başta gayet normaldi.Nişan olduktan sonra her şey değişti .Nişandan sonra abim hemen evlenecekleri evi tuttu 2 ay sonra ya nikâh tarihi aldılar.Kiz kendi bekar evini kapatıp boşa ekstra kira odemeyelim diye evlenince yaşayacaklari eve geçti.Bu bizim aileye göre doğru bir şey değil.Kızın evli ablası var onun evinde de kalabilir di.Annem de bundan rahatsızlık duydu.Kız çalışıyor tamam o 2 ay kirayı kız ödedi ama depozito şu bu abim ödedi ve annem de destek oldu.Evde sürekli abim ve annemler kavga ediyorlardı.Abim nikah tarihi alınca annem abimle bir süre konuşmadı.Bu sırada gelinlik vb çarşı pazar işleri oldu.Ben özellikle dahil olmak istemedim çünkü zaten annem ile abimin arası gergindi ben maddi olarak yapacağımı yaptım.ama gelinin herhangi bir şeyine karışmadım.Annemde ilk başta gelinlik vb hiçbir şey dahil olmadı sonra babamın zoruyla dahil oldu. Neyse öyle böyle düğün oldu.ondada yanlış anlaşıldım abim bana kaldırıp yengenle niye düğünde oynamadin uzak durdun dedi.Ben normal de zaten güzel oynayamiyorum.Gelin güzel oynuyor zaten ablaları ilede oynadı etti.simdi ben kalkıp gelinle oynasam bir geline bir görümceye bak diyeceklerdi çünkü oyunda iyi değilim.o yüzden diğer kişiler le uzakta oynadım sonuçta öyle oturmadim.Ben kendi ailemin huyunu bildiğim için genel de uzak kalmayı tercih ediyorum.Annemler benim kaynanamı bile çok arayıp sormazlar hatta abimin düğününde kayınvalidem anneme valla biraz daha arayıp sormasaydınız valla dünürlükten atacaktık sizi falan diye şaka yaptı.Ben kendi ailemi bildiğim den 2 haftada 1 gidip bir çay içip kalkarız.Eşim çok ailemle muhatap olsun istemem.Neyse abim evlendi annem abimi gelini arayıp sormuyor cagirmiyor baya bı soğukluk oldu.ben yine ayda 1 abimi aradım gelinlede konuştum bir şey olmamış gibi nasılsın vb.Ama gelinde beni hiç arayıp sormadı ki neden ben adım atayım.Sonra annemlerde gelin abim annem kavga çıktı annem de size erken dedim yinede evlendiniz senin oturduğun evin depozito yarı parasını ben verdim gelinliğin yarı parasını ben verdim bohça yaptım gibi ağır sözler söyledi.Gelinde sinirlendi zaten bu evliliği istemediniz biliyorum.Sizin yüzünüzden evlilik aile huzurum kalmadı ailemde buna tanık oldu bundan sonra oglunuzla ister konuşun ister konuşmayın ben sizi aramam deyip kapıyı çarptı çıktı şok olduk.Annem ağladı abim çekti gitti.Annemi telefon dan engellemiş ler.olay durulsun diye 1 ay aramadım ama sonra benim telefonum da açılmadı ne abim ne gelin telefonuma bakmadı.Sorun şu ki 6 -7 aydır konuşmuyoruz ve bayram oldu geçti akrabalar da herşeyin farkında ve kocam da bana kaldırıp diyor ki annenler daha 1 yıllık gelini bıktırdılar şuna bak senin annenler fena şu bu laf ediyor.kaynanama ziyaret gidiyorum soruyor annenler napiyo abinler napıyor öyle kalıyorum.akrabalar abime hak veriyor.ben zorda kalıyorum bir yandan hala annemi dinliyorum bir yandan abimler konuşmuyor aylar oldu.bir yandan kocam ve ailesi ne rezil oldum.Sizce ne yapmalıyım eşimin gözünde sorunlu bir ailem var.bunu herseferinde söylüyor.
Anan hak etmiş, 40 yaşına gelen adama daha erken demek nedir Allah aşkına.

Abim ve eşiyle yaklaşık 6 -7 aydır konuşmuyoruz.Bu ister istemez benim eşimle olan ilişkimi ve onun ailesinide etkiliyor.Konu biraz uzun en başından özet geçeyim.Abim evlenmek istedi.Ama annem çok yanaşmadı sebebi maddi durumlar.Abim yaşı 40 a yakın. Abim dedi maddi bir şey istemiyorum rica minnet annemleri ikna etti.Ama ailem gönülsüz dü.Biz gelinle tanıştık.Hani kendi halinde bir kızdı.Başta gayet normaldi.Nişan olduktan sonra her şey değişti .Nişandan sonra abim hemen evlenecekleri evi tuttu 2 ay sonra ya nikâh tarihi aldılar.Kiz kendi bekar evini kapatıp boşa ekstra kira odemeyelim diye evlenince yaşayacaklari eve geçti.Bu bizim aileye göre doğru bir şey değil.Kızın evli ablası var onun evinde de kalabilir di.Annem de bundan rahatsızlık duydu.Kız çalışıyor tamam o 2 ay kirayı kız ödedi ama depozito şu bu abim ödedi ve annem de destek oldu.Evde sürekli abim ve annemler kavga ediyorlardı.Abim nikah tarihi alınca annem abimle bir süre konuşmadı.Bu sırada gelinlik vb çarşı pazar işleri oldu.Ben özellikle dahil olmak istemedim çünkü zaten annem ile abimin arası gergindi ben maddi olarak yapacağımı yaptım.ama gelinin herhangi bir şeyine karışmadım.Annemde ilk başta gelinlik vb hiçbir şey dahil olmadı sonra babamın zoruyla dahil oldu. Neyse öyle böyle düğün oldu.ondada yanlış anlaşıldım abim bana kaldırıp yengenle niye düğünde oynamadin uzak durdun dedi.Ben normal de zaten güzel oynayamiyorum.Gelin güzel oynuyor zaten ablaları ilede oynadı etti.simdi ben kalkıp gelinle oynasam bir geline bir görümceye bak diyeceklerdi çünkü oyunda iyi değilim.o yüzden diğer kişiler le uzakta oynadım sonuçta öyle oturmadim.Ben kendi ailemin huyunu bildiğim için genel de uzak kalmayı tercih ediyorum.Annemler benim kaynanamı bile çok arayıp sormazlar hatta abimin düğününde kayınvalidem anneme valla biraz daha arayıp sormasaydınız valla dünürlükten atacaktık sizi falan diye şaka yaptı.Ben kendi ailemi bildiğim den 2 haftada 1 gidip bir çay içip kalkarız.Eşim çok ailemle muhatap olsun istemem.Neyse abim evlendi annem abimi gelini arayıp sormuyor cagirmiyor baya bı soğukluk oldu.ben yine ayda 1 abimi aradım gelinlede konuştum bir şey olmamış gibi nasılsın vb.Ama gelinde beni hiç arayıp sormadı ki neden ben adım atayım.Sonra annemlerde gelin abim annem kavga çıktı annem de size erken dedim yinede evlendiniz senin oturduğun evin depozito yarı parasını ben verdim gelinliğin yarı parasını ben verdim bohça yaptım gibi ağır sözler söyledi.Gelinde sinirlendi zaten bu evliliği istemediniz biliyorum.Sizin yüzünüzden evlilik aile huzurum kalmadı ailemde buna tanık oldu bundan sonra oglunuzla ister konuşun ister konuşmayın ben sizi aramam deyip kapıyı çarptı çıktı şok olduk.Annem ağladı abim çekti gitti.Annemi telefon dan engellemiş ler.olay durulsun diye 1 ay aramadım ama sonra benim telefonum da açılmadı ne abim ne gelin telefonuma bakmadı.Sorun şu ki 6 -7 aydır konuşmuyoruz ve bayram oldu geçti akrabalar da herşeyin farkında ve kocam da bana kaldırıp diyor ki annenler daha 1 yıllık gelini bıktırdılar şuna bak senin annenler fena şu bu laf ediyor.kaynanama ziyaret gidiyorum soruyor annenler napiyo abinler napıyor öyle kalıyorum.akrabalar abime hak veriyor.ben zorda kalıyorum bir yandan hala annemi dinliyorum bir yandan abimler konuşmuyor aylar oldu.bir yandan kocam ve ailesi ne rezil oldum.Sizce ne yapmalıyım eşimin gözünde sorunlu bir ailem var.bunu herseferinde söylüyor.
40 yaşında maddi beklentisi olmayan abinizin evlenmesine anneniz neden karışmış anlamadım.Her anne o yaşa gelmeden çocuğu evlensin ister.Abiniz ailenize maddi destekte mi bulunuyordu da istemedi anneniz.Bunu okuduktan sonra gerisi o kadar önemsiz geldi ki.Baştan anneniz kırmış herşeyi daha ne bekliyor ki.Siz de arada iyilik meleği rolüne bürünmek istemişsiniz.Onu da başaramamışsınız.Bence çekilin aradan artık.Abiniz ve yengeyi rahat bırakın.

a
abinle kiza karismayin haklilar bence,

esinize gelince de, ona sizin aileniz hakkinda konusacak haddi vermeyin. kavga edin demiyorum ama onu ilgilendirmiyor sizin aileniz icindeki problemler.

X