Abimin esi aradi az once, abim aldatmis...

Değil görümce
Öz annesi bile gelse o güven yine geri gelmez
O yüzden başbaşa kalsınlar ister bağrış çağrıştan sonra barışsınlar
İsterse tek celse de bitirsinler
Ama kendi kendilerine halletsinler bence

Ha ama yalnız kalmak istiyorum derse yenge, abi gitsin kızkardeşinin yanına bi süre. O mantıklı

bende o sekilde teklif ettim zaten yanliz kalmak isterseniz biriniz bana gelin dedim

Yazık yengene.. .

Mazerete bak. Boşluktaymış da ve sen çok çalışıyorsun da .....

Kadın kendine mi çalışıyor. Aynı şeyi yengen yapsaydı ve abine boşluktayım deseydi nolurdu acaba.

Bide evli kadınla. Tövbe yaaa.

Yengenin yerinde olsam boşardım.

Yazık yengene.. .

Kadın kendine mi çalışıyor. Aynı şeyi yengen yapsaydı ve abine boşluktayım deseydi nolurdu acaba.

boşuna demiyolar bir kadının en büyük düşmanı başka bir kadındır diye tabi bir kesimi tenzih ederek söylüyorum bunu

Yazık yengene.. .

haklisiniz hicbir bahane makbul degil

Merhaba hanimlar,
birgun boyle bir konu acacagimi soyleseler hic inanmazdim, abim ve esi gectigimiz haziranda evlendiler yillarca suren beraberliklerinin ve yillarca uzaktan yuruyen iliskilerinin sonucunda, yengem abimin yasadigi sehirde is buldu, evlendiler , yengem ilk isinde cok mutsuzdu 3 ay once buyuk bir sirketten teklif aldi ve 3 aydirda pozisyonunu dolduracagin emekliligi yaklasmis kisiyle birlikte gec saatlere kadar calisip adam emekliye ayrilmadan isi ogrenmesi gerekiyordu. Eve gelmesi 9-10 u buluyordu yani ama abim ondan once geliyor eve genelde yemegi hazirliyor boyle yogun surecleri vardi..
Cumartesi telefonuna gelen mesajlari yakalamis ustelik kadinda evliymis ve hic bilmedigim site araciligiuyla tanismislar aralarinda yazisma harici birsey gecip gecmedigini ise bilmiyoruz en azinda abim inkar etmis sen cok yogundun surekli isinde sorunluydun ben bosluktaydim yanlizdim falan gibi bilindik bahaneler uretmis..
Yengemle hicbir problemimiz olmamasina ragmen cok samimi hic olmadik sabah beni aradigini gorunce telefonu alir almaz kotu birsey oldugunu anladim ve aglayarak anlatti herseyi guveninin yikildigini ne yapacagini bilmedigini soyledi bende sok oldum ve onlara yardim etmek istiyorum.. Gelmemi isteyip istemedigini sordum, istersen sen gel desigiklik olur dusunursun dedim, abimi yanliz birakmaktan korktugunu soyledi , onu gonder istersen o gelsin biraz ayri kalin dusunun isterseniz dedim.. Ne yapacagimi ne diyecegimi bilemedim....
Sizce nasil yardim edebilirim onlara ???, inanin bu evliligi bu hayati kurmak icin son 5-6 senedir ugrasiyorlar ayri kaldilar is aradilar yillarca ugradtilar aileleri ikna ettiler ve daha birsuru seyy insan kendi emeklerine saygisindan yapmaz boyle birseyi ya aklim almiyor cidden aklim almiyor
Ikisinide kardesi olarak onlara nasil yardim edebilirim, abimi savunmuyorum ama daha gecen gun seneye bebek dusunuyorus, esinden icin o duz vites kullanamiyor bebekle hem guvenli olmaz yeni bir otomatik vites araba alacagim diyordu, yani bunlari diyen adam nasil boyle bir dusuncesizlik edebilir bu kurdugu hayali yikma tehlikesini goze alabilir... Bu arada benden baska kimsede bilmiyormus..

Sizce nasil yardim edebilirim onlara ???
Ay şu erkekeleri 5 dakka boş bırakmaya gelmiyo ya. Yalnız ve boş zaman geçirdiklerinde altından mutlaka bi pislik çıkıyo adam gibi durmuyorlar. (Adam gibi duran kısmını tenzih ederim tabiki)
Kandıncağız birdaha nasıl güvensin. Güvenemez ki. Zaten abinin de birdaha yapmıcağı ne malum. Bundan sonra mutlu olmaları çok zor. Allah yardımcısı olsun kadının.

Aldatanın ikinci bir şansı hak ettiğini düşünmüyorum.

Kadının da affedip mutlu olduğunu sanmıyorum içten içe hep bir nefret kalıyor.

Ben kendimi dusunuyorum mesela ben cok icime atarim cok kin tutarim unutamam kizginligim yillarca surer asmam cok zor olur belki imkansiz olur, bu kisiden kisiye degisir ama her sekilde zor yani ayrilsalarda zor devam etmeye karar verselerde. Bir taraf hep guveni tekrara kazanmaya calismakla diger taraf ise tekrar guvenmeye calismakla ugrasacak ve bebek hayalleri suya dustu tabiki....

Bu ikisinin çözebileceği bir konu. Senin yapabileceğin çok bir şey yok aslında. Yengen alıp başını gitsin iki günlüğüne bir yere. Sizin yanınıza gelmesi de olmaz. Kafasını dinleyip karar versin, abin de yengenin yokluğunda evde kalsın. Size de gelmesin. O da düşünsün. Hatasını vs. Bence abinle de konuşabilirsin eğer bir etkin olacağını düşünüyorsan.

Affedilir affedilmez diyemem. Herkesin yaşamı düşünceleri başka. Hatalar hepimiz için. Umarım abin aklını başına devşirir ve yengenin sevgisini hak edip güvenini tazeler. Yine de hayırlısı olsun haklarında.

Sizin değil abinizin çabalaması lazım.Siz ne yapabilirsiniz ki?Ancak tavsiyede bulunabilirsiniz.Onu da telde yine yapabilirsiniz.Yengeniz bir süre kafasını toplaması için biraz uzaklaşsa, ailesinin yanına gitse daha net karar verebilir belki.

Ben aldatan erkeklerin sevgilisi olsun , eşi olsun sevmediğini düşünüyorum . Seven insanın gözü karşısındakinden başkasını görmez . Abiniz herhangi bir şekilde karşılaşıp tanışmamış bir siteye üye olmuş anladığım kadarıyla . Bu site bir arkadaş bulma sitesi mi . O halde daha kötü oluyor çünkü olay anlık bir olay değil . Zaten aldatma niyeti ile yapılmış oluyor . Ayrıca karşıdaki kadında evliymiş . Çok kötü bir durum siz karışmayın ama yengeniz için üzüldüm .

Sizin değil abinizin çabalaması lazım.Siz ne yapabilirsiniz ki?Ancak tavsiyede bulunabilirsiniz.Onu da telde yine yapabilirsiniz.Yengeniz bir süre kafasını toplaması için biraz uzaklaşsa, ailesinin yanına gitse daha net karar verebilir belki.

sanirim olayin duyulmasini istemiyor ailesinin tepkisinden korkuyor yada gururunun daha fazla kirilmasindan, kolay degil belkide ailesi direk ayril diyecekler diye korkuyor bilmiyorum ama annesiyle duzenli konusuyor illaki sesinden anlar yani annesi cok zor yaa

Ben aldatan erkeklerin sevgilisi olsun , eşi olsun sevmediğini düşünüyorum . Seven insanın gözü karşısındakinden başkasını görmez . Abiniz herhangi bir şekilde karşılaşıp tanışmamış bir siteye üye olmuş anladığım kadarıyla . Bu site bir arkadaş bulma sitesi mi . O halde daha kötü oluyor çünkü olay anlık bir olay değil . Zaten aldatma niyeti ile yapılmış oluyor . Ayrıca karşıdaki kadında evliymiş . Çok kötü bir durum siz karışmayın ama yengeniz için üzüldüm .

valla o kadar detayini bilmiyorum sormaya da yuzum olmadi inanin ben utandim abimin adina

Allah'tan çocukları yokmuş da bir şans daha verebiliyorsa versin demeye gerek yok.
Abiniz uğraş verecek bir şans daha isteyecek, tabii hala evliliklerine inancı kaldıysa. Eşi de tekrar güvenip güvenemeyeceğine karar verecek. Haklarında hayırlısı olsun.

yengeniz affetse bile bir daha güvenemeyecek.güven böyle bir şey işte yıkılmaya görsün bir daha üzerine bir şey inşa etmek çok zor

X