Merhaba hanimlar,
birgun boyle bir konu acacagimi soyleseler hic inanmazdim, abim ve esi gectigimiz haziranda evlendiler yillarca suren beraberliklerinin ve yillarca uzaktan yuruyen iliskilerinin sonucunda, yengem abimin yasadigi sehirde is buldu, evlendiler , yengem ilk isinde cok mutsuzdu 3 ay once buyuk bir sirketten teklif aldi ve 3 aydirda pozisyonunu dolduracagin emekliligi yaklasmis kisiyle birlikte gec saatlere kadar calisip adam emekliye ayrilmadan isi ogrenmesi gerekiyordu. Eve gelmesi 9-10 u buluyordu yani ama abim ondan once geliyor eve genelde yemegi hazirliyor boyle yogun surecleri vardi..
Cumartesi telefonuna gelen mesajlari yakalamis ustelik kadinda evliymis ve hic bilmedigim site araciligiuyla tanismislar aralarinda yazisma harici birsey gecip gecmedigini ise bilmiyoruz en azinda abim inkar etmis sen cok yogundun surekli isinde sorunluydun ben bosluktaydim yanlizdim falan gibi bilindik bahaneler uretmis..
Yengemle hicbir problemimiz olmamasina ragmen cok samimi hic olmadik sabah beni aradigini gorunce telefonu alir almaz kotu birsey oldugunu anladim ve aglayarak anlatti herseyi guveninin yikildigini ne yapacagini bilmedigini soyledi bende sok oldum ve onlara yardim etmek istiyorum.. Gelmemi isteyip istemedigini sordum, istersen sen gel desigiklik olur dusunursun dedim, abimi yanliz birakmaktan korktugunu soyledi , onu gonder istersen o gelsin biraz ayri kalin dusunun isterseniz dedim.. Ne yapacagimi ne diyecegimi bilemedim....
Sizce nasil yardim edebilirim onlara ???, inanin bu evliligi bu hayati kurmak icin son 5-6 senedir ugrasiyorlar ayri kaldilar is aradilar yillarca ugradtilar aileleri ikna ettiler ve daha birsuru seyy insan kendi emeklerine saygisindan yapmaz boyle birseyi ya aklim almiyor cidden aklim almiyor
Ikisinide kardesi olarak onlara nasil yardim edebilirim, abimi savunmuyorum ama daha gecen gun seneye bebek dusunuyorus, esinden icin o duz vites kullanamiyor bebekle hem guvenli olmaz yeni bir otomatik vites araba alacagim diyordu, yani bunlari diyen adam nasil boyle bir dusuncesizlik edebilir bu kurdugu hayali yikma tehlikesini goze alabilir... Bu arada benden baska kimsede bilmiyormus..
Sizce nasil yardim edebilirim onlara ???