Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fark etttim,çok ön yargılı davrandım sanırım.
Ben annenin dolduruşuna geldiğini sanıyorum. Hadi onlar çok eski kafa, ama sen abini yalnız bırakma, konuş.

İyi düşün bak. Ne kadar çok kötü adam var şu dünyada. Boşanan kadınlarının %99'un çok haklı gerekçeleri var, ki olmasa bile anlaşamadıysan ayrılırsın. Boşanmak da evlenmek kadar doğal. Evlilik de 1 kerelik hak değil

Tabi ki saygı da kusur etmeyiz. Ön yargılıyım sanırım.

Burda yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum kizi yargisiz infazla sucluyorsunuz ama sizde aynı şeyi yapıyorsunuz basiniza gelmeyen bisey hakkında yorum yapmak çok kolaydır bende yargısız infaz yapmamasini soyledim ama bazilariniz konu sahibini yerden yere vurup beddua bile etmiş birbirimizi gercekten anlayip yol gosterip yardımcı olmayacaksak burda boş boş konusmanin bi anlami yok haksiz miyim ?

Zaten abimin bizi kâle aldığı da yok.
Sebebini şimdi okudum. Yapmayın kardeşim lütfen. Anneni belki anlayabilirim ama senlik bir durum yok ki.
Yarın bir gün sen evlenmek isteyince de abin karışsın görürsün o zaman. Büyük ihtimal evleneceğin erkek ilk defa evlenecek bile olsa ilk deneyimi olmayacaktır

Zaten abimin bizi kâle aldığı da yok.

aynen. yani konuyu dahi bosuna actiniz.
size sormamis bile, bilgi vermis.
yani fikrinizi umursamiyor. kendi kararini verecek kadar olgunlasmis biri.
Bence abinizin mutlulugu ile mutlu olun.
Kendi kararini verecek olgunluga erismesine de sevinin. Bir bildigi var diyip sizde kiz ile tanisin bakalim.

Neden böyle fevri oldum bilmiyorum. Aslında doğru söylüyorsunuz abim sevdiyse, başımın üstüne. baya saçmaladım.

Kesinlikle!
Ki kız diger konu açanlar gibi negatif yorumlarla buhar olup ucmadi. Herkese adabiyla cevap veriyor. Anlaşılan toy bi kız ve dolduruşa gelmiş. Bence kıza yardım edilmeli...

pardon da sizene siz kim oluyorsunuz da karışıyorsunuz onun hayatı

Sevdiğin çocuğun anası ablası kardeşi de seni istemez inşallah kızı anlarsın ozaman. Sanane milletin işine burnunu sokuyosun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…