- 3 Mayıs 2015
- 13.224
- 48.477
gece gece aklıma dustu bu konu niye yazmiyorsun konu sahibi
valla ben de merakla bekliyorum. işnallah gelin kızı yememişlerdirgece gece aklıma dustu bu konu niye yazmiyorsun konu sahibi
benim korkum kızın anlayip vazgecmesi evlenmekten cunku maşallah anne acilisi hastane ile yaptivalla ben de merakla bekliyorum. işnallah gelin kızı yememişlerdir
konu sahibi gelse de gelişmeleri yazsa. evet kızın gözü korkmuş olabilir. belki ilk evliliğinde de benzer sorunlar olmuştur eşinin ailesi ile.benim korkum kızın anlayip vazgecmesi evlenmekten cunku maşallah anne acilisi hastane ile yapti
Ne desem başka tarafını görüyorlar dönüyor dolaşıyor iş bana dönüyor.Linç yiyor çünkü
Kanıtlamak için ne yapayim ? Söyle yapayıminşallah öyledir ama nedense çoğumuza inandırıcı gelmedi.
Kiza neden üzülüyorsun ki canavar miyiz biz ya bu nasil bir ön yargiKiza uzuldum ya insallah sans yuzune gulerde vazgecer bu isden
Onyargi mi? Istenmeyen gelin olmus simdiden ilerisi belli hep huzursuzluk stres hali yazik o kiza bunlari neden yasamak zorunda kalacakKiza neden üzülüyorsun ki canavar miyiz biz ya bu nasil bir ön yargi
Kiza neden üzülüyorsun ki canavar miyiz biz ya bu nasil bir ön yargi
Annem bir şey söylemiyor şu aralar, kimseye de bahsetmiyor gelin adayini anlatmiyor yani.Peki şimdi annen nasıl
Toparladı mı
Konusmlari okumadiniz sanirim. Abim annemin mudahalesini sezersem evi taşirim dedi. Konuyu yarim yamalak okumayin rica ederimOnyargi mi? Istenmeyen gelin olmus simdiden ilerisi belli hep huzursuzluk stres hali yazik o kiza bunlari neden yasamak zorunda kalacak
Konusmalari eklediginiz sayfayi yazmissiniz caniniz istemis onlarida silmissiniz..78 sayfayi okuyamayiz haliyle konuda ne yaziyorsa ona yorum yapiyoruzKonusmlari okumadiniz sanirim. Abim annemin mudahalesini sezersem evi taşirim dedi. Konuyu yarim yamalak okumayin rica ederim
Evet onda da asil konuşma hariç her yere çektikleri icin sildim kusura bakmayin haklisiniz.Konusmalari eklediginiz sayfayi yazmissiniz caniniz istemis onlarida silmissiniz..78 sayfayi okuyamayiz haliyle konuda ne yaziyorsa ona yorum yapiyoruz
ay hala heryere çektiler diyor
bu arada bu ayın ekstresi geldi mi fjdklfjksdljkfdlsksdş
Sinirlerimi ziplatiyorsunuz.ay hala heryere çektiler diyor
bu arada bu ayın ekstresi geldi mi fjdklfjksdljkfdlsksdş