Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müstakbel yengemin neden boşandiğini cok merak ediyorum yalan yok. Annemde bende sormak istiyoruz, ben uygun bir firsatta soracağım

3 arkadaşım var kendilerinin 2. Evliliği, erkeklerin ilk o kadar mutlularki maşallah. ön yargılı olmayın. Ben evlenmeden önce birşey yaşamadım ama yaşayabilirdim de güvenebilirdim birine. Veya benimde 2. Evliliğim olabilirdi. Bu durum beni ne iyi ne kötü yapardı. Kadına kadın olarak bakın. Sırf bu zihniyetler yüzünden kadınlar ölüyor, lafının kadına yaptığı psikolojik şiddette bir terör benim gözümde. Abinize saygı duyun lütfen en son konu nerede kaldı tam anlayamadım ama

Ne var ki bunda. Laf arasında sormamin ne sakincasi var ki.

Ay o da söylerdi hemen.
Dünyanın en normal şeyi çünkü insana kaynanasının yada görümcesinin eskisinden neden ayrıldığını sorması.
Ama bence de sor da al ağzının payını, kız yüzüne söylemese bile evlenince sağlam aize mesafe koyacak. Sorun ondan mutlaka.
Şahsen yenş görümcem meraklı melahat gibi sorsa bunu evlenince burnundan getiririm

yaa demeyin öyle, sonra sinirleri zıplıyo. misal bana taktı hoca, ne desem sinirleniyo

Dürüst olun. Siz merak etmez misiniz ? Biraz daha samimi olunca sorarım

Dürüst olun. Siz merak etmez misiniz ? Biraz daha samimi olunca sorarım

En yakın arkadaşlarımdan biri, kocasıyla da samimiydik üstelik apar topar boşandı. Ona bile sormadım ben. İnsanların özel hayatlarına burnumu sokmam. Bu nedenle de o arkadaşımın geçmişten görüştüğü tek insan benim, haddimi duracağım yeri bilirim. Anlatmak isterse anlatır sormak çok çirkin.
Merak etmeye de hakkınız yok.
Size ne?
Yaşanmış bitmiş.
Geçmişte kalmış. Yeniden aşık olmuş. Önüne sürekli geçmişin çıkmasını kimse istemez. Hakkınız yok buna
Kardeşim gibi olan kuzenim boşandı, nedenini sormadık. Bırakın gelini yengeyi. Sadece teyzemlerinden birine ve kızkardeşine anlatmayı tercih etti. Genel sorunları bilsek de boşanmaya sebep olan asıl olayları anlatmamayı tercih etti

Evlerinde aklı başında bir abi var Allah ona sabır versin. Nedir bu boşanmış kadınların çektiği ( başıma gelmedi ama empati yapabiliyorum)
yaa demeyin öyle, sonra sinirleri zıplıyo. misal bana taktı hoca, ne desem sinirleniyo
Amannn sararsa sarsın... hayatın acı tarafıyla karşılaşan bir kadına ancak bir kadın bu kadar bencil olur. Keşke yakınım olsaydı da yüzüne bakarak söyleseydim

Amannn sararsa sarsın... hayatın acı tarafıyla karşılaşan bir kadına ancak bir kadın bu kadar bencil olur. Keşke yakınım olsaydı da yüzüne bakarak söyleseydim

ben de nedense u dönüşünü samimi bulamadım, ki dünyanın en uzlaşmacı insanlarından biriyimdir. hatasını kabul edene asla laf etmem. ama nedense hislerim bana hiç samimi olunmadığını söylüyor.

Ağzının payını alıp oturacak da ondan.
Kalkıp bana görümcem neden ayrıldın diyecek. Mosmor ederim onu, abisine de anlatırım geçmişi önüme çıkarıp dumasınlar diye. Düğünden sonra da dişlerimi çıkarırım zor görürler yüzümü.
Hadsizliğe asla tahammülüm yok

Sonuçta hepimiz aklı başında İnsanlarız bir çoğumuz evli kv, kp görümcesi ve eltisi olan sorunları olan veya olmayan tecrübeli insanlarız. Şu başlığa bakarak bile nasıl bir u dönüşü bunu toparlar bilemiyorum

Abime söylemez, heralde.

Abime söylemez, heralde.

Öyle bir söyler ki aklın şaşar.
Söyleyeceğinden yüzde yüz emin ol.
Eline geçen fırsatı değerlendirir size de güzel mesafe koydurur.
Ne hakkınız var sormayan sorgulamaya? Siz kimsiniz? Terbiyesizlik!!! .
Ay ben bu kadar sinirlendim o kız sinirlenip üzülünce abine söylemez mi sanıyorsun?
Çok güzel de işler doldurur, helal olsun yapsın fa

Öncelikle hiç bir kadın mutlu yuvasını bırakıp gelmez boşanma sebebini abinizden başkasının bilmesine gerek yok kapısını kapatınca hepsi dışarda kalıyor öğrendiğinizde ne değişecek belki yaralarını sarmak istiyor ve siz sorarak yarasını açmayın. Ayrıca bunu birkez daha görmüş olduk bir kadın 10 yada 3-5 sevgilisi oluyor yatıp kalkıyor bekar oluyor 1 adet pislik gelip evlilik kuruyor kadına etmediğini koymuyor boşanınca dul oluyor bekar birisiyle evlenmesi sanki çok aykırıymış gibi hoş karşılanmıyor evlilik kader olduğu olacaksa her türlü nasibi olur kader değilsede biter büyütülecek mevzu değil iki kişi birbirini sevdikten sonra kimsenin karışmasına lüzum yok anneniz el alem lafını oğlunun mutluluğundan daha çok dert ediyorsada yengenizin annesiyle kendi anneniz başbaşa konuşur kimseye birşey söylenmez hiç evlilik yapılmamış gibi haraket edilir.. anlayamıyorum herkesin başına gelebilir bir kadın olarak kadına bakış açısı değişmesi gerek biz böyle düşünürsek erkekler ne yapmaz..

yani yüzüne vurur gibi sormak nedir ? anlamadım bende. gerekli görse abisi anlatırdı zaten.
bi de böyle meseleleri bi kere konuşmaya başladın mı ardı arkası kesilmiyor.

Abime söylemez, heralde.
Söylese rahatsız olacaksın yani? Sen sormayı göze alıyorsun da abine söylemesi mi rahatsız ediyor? Burdan bile samimiyetsizliğin hissediliyor abinin eşi seninle muhabbet edecek derecede bile samimi olmayacaktır eminim. Sen de bu soruyu soramayacaksın, sorsan da ağzının payını verir umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…