- 16 Ağustos 2019
- 56
- 67
- 34
Kiza neden üzülüyorsun ki canavar miyiz biz ya bu nasil bir ön yargi
ay anne kiz cocugun basini yiceksiniz. iyi bilirim ben sizin gibileri.. vardi basimda hepsi gordu gununu.
abisi yazlik alsin issiz kocasiyla yazliga gitsin gorumce, cani sikilinca oglusunun bi evinden digerine gezen kaynana, oglusunun arabasiyla damat gezdiren kaynana onlarda istememisti evlensin.cocuk evlenicem deyince tum hersey benimm diye ortaligi yikti kaynana... hicbir gelirleri olmadan yillarca tum faturalarini ihtiyaclarini cocuktan karsiladilar. var olan islerinden istifa edip yalnizca miras yedilik mesleginde kariyer yaptilar....
sonra ne oldu biliyo musun ah ettim kemigine ates dussun dedim kadin kanser oldu.Hastanede bi basina yatiyo.gorumce nabzeti iftira atip bana ayrilmamizi isterken kendi kocasinin onu aldattigini ogrendi. simdi bi cocuguyla bi koyde istifa ettigi isine geri dondu. nerde kaldi mutluluk huzur...
yapilan hicbiseyi cekmeden gormeden gidemezsiniz. Yasiniz daha genc kiz seviyosa abini eziyet etmeyin sen de annen de....
onlara bisey olmaz gec olur ama kavusurlar...
pardon da hatalı bi sürü şey yazan sensin, biz konuyu ti ye alınca kabahat bende oluyo, ben de bunu anlamıyorum.Sinirlerimi ziplatiyorsunuz.
Bu kadar merak ediyorsaniz, ayin 25 inde kesilecek suan ay ici harcamam 1.217 TL
ama komik napiim :)Sende bu konuya taktın ha
Senin korkundan yazamıyo kız.
Sinirlerimi ziplatiyorsunuz.
Bu kadar merak ediyorsaniz, ayin 25 inde kesilecek suan ay ici harcamam 1.217 TL
hay ağzın bal yesin. elin kızının günahını almaya kalktılar, suçlu ben çıktım iyi mi ?Sen simdi onu bunu bırak ta son durum ne. Yengenle tanıştın mi annen tanıştı mi. Tanıştı ise tanışma nasıl geçti? Düğün u ne zaman düşünüyorlar? Ve en önemlisi fikirlerim değişti diyorsun neden değişti kendini sorguladın mi yaptığınız kötülüğün umarım samimi olarak farkına varmışsındır inşallah zira sanal ortamda sana gelen üstelik son derece hakli tepkilerde nasil moralin sinirlerin bozuluyor üstelik sanal ortamda. Yani sizin gercek ortamda yaptıklarımız abine ve müstakbel yengen e nasıl hissettirmistir bi düşünür sun umarım. Son durumu ciddi ciddi soruyorum
Tanıştılar, tanışmadan önce markette abim annemi sıkı sıkı tembihledi. Ufak bir huzursuzluk sezersem evi satar baska yerden alirim bayramdan bayrama görüşürüz dedi. Anneme neden böyle karşısın dayimda evlenmiş boşanmış çocuklu biriyle evlendi cokta mutlular dedi. Tanışma gayet iyiydi, sohbet muhabbet ettik. Annem neden bosandigini sormami istedi ama ben sormadim. Abim duyarsa kızar dedim.Düğün için Kasım Ayında. Salonu tutmuş, kına da ekim sonunda.Sen simdi onu bunu bırak ta son durum ne. Yengenle tanıştın mi annen tanıştı mi. Tanıştı ise tanışma nasıl geçti? Düğün u ne zaman düşünüyorlar? Ve en önemlisi fikirlerim değişti diyorsun neden değişti kendini sorguladın mi yaptığınız kötülüğün umarım samimi olarak farkına varmışsındır inşallah zira sanal ortamda sana gelen üstelik son derece hakli tepkilerde nasil moralin sinirlerin bozuluyor üstelik sanal ortamda. Yani sizin gercek ortamda yaptıklarımız abine ve müstakbel yengen e nasıl hissettirmistir bi düşünür sun umarım. Son durumu ciddi ciddi soruyorum
Kız isteme oldu mu?Tanıştılar, tanışmadan önce markette abim annemi sıkı sıkı tembihledi. Ufak bir huzursuzluk sezersem evi satar baska yerden alirim bayramdan bayrama görüşürüz dedi. Anneme neden böyle karşısın dayimda evlenmiş boşanmış çocuklu biriyle evlendi cokta mutlular dedi. Tanışma gayet iyiydi, sohbet muhabbet ettik. Annem neden bosandigini sormami istedi ama ben sormadim. Abim duyarsa kızar dedim.Düğün için Kasım Ayında. Salonu tutmuş, kına da ekim sonunda.
Ben hiç bir şeye karışmıyorum. Ne derlerse onu yapiyorum.
Daha değil. Müstakbel yengemin ailesi Eylül de gelecekler. O zaman isteyeceğiz. Fakat abimi taniyorlar, abim daha önce gitmiş tanışmış.Kız isteme oldu mu?
Eylüle ne kaldı, gidecek mi yani anneniz gerçekten istemeye.Daha değil. Müstakbel yengemin ailesi Eylül de gelecekler. O zaman isteyeceğiz. Fakat abimi taniyorlar, abim daha önce gitmiş tanışmış.
İlk zamanlar ben size kızıyordum, sonra ılımlı, aklı başında mesajlarınızı gördüm, buranın nabzına göre şerbet mi veriyor diye düşündüm, sonra ise samimi olduğunuza inandım.Tanıştılar, tanışmadan önce markette abim annemi sıkı sıkı tembihledi. Ufak bir huzursuzluk sezersem evi satar baska yerden alirim bayramdan bayrama görüşürüz dedi. Anneme neden böyle karşısın dayimda evlenmiş boşanmış çocuklu biriyle evlendi cokta mutlular dedi. Tanışma gayet iyiydi, sohbet muhabbet ettik. Annem neden bosandigini sormami istedi ama ben sormadim. Abim duyarsa kızar dedim.Düğün için Kasım Ayında. Salonu tutmuş, kına da ekim sonunda.
Allah herkese senin abin gibi eş nasip etsin.Tanıştılar, tanışmadan önce markette abim annemi sıkı sıkı tembihledi. Ufak bir huzursuzluk sezersem evi satar baska yerden alirim bayramdan bayrama görüşürüz dedi. Anneme neden böyle karşısın dayimda evlenmiş boşanmış çocuklu biriyle evlendi cokta mutlular dedi. Tanışma gayet iyiydi, sohbet muhabbet ettik. Annem neden bosandigini sormami istedi ama ben sormadim. Abim duyarsa kızar dedim.Düğün için Kasım Ayında. Salonu tutmuş, kına da ekim sonunda.
Anneniz tanışma sırasında iyi davranabildi mi?Daha değil. Müstakbel yengemin ailesi Eylül de gelecekler. O zaman isteyeceğiz. Fakat abimi taniyorlar, abim daha önce gitmiş tanışmış.
Hayırlı olsunDaha değil. Müstakbel yengemin ailesi Eylül de gelecekler. O zaman isteyeceğiz. Fakat abimi taniyorlar, abim daha önce gitmiş tanışmış.