- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
Tabi ki yeni eşyalar alınacaktı. Fakat abim evin yerlerini bile değiştirdi. Annem abin eşyaları almış haber bile vermedi fikrimizi sormadı diye kızgındı abimde alttan almadi yangina korukle gitti anne bizimle mi yasayacaksin diyince daha da kizdi aslinda olay bu
eee? hakliTabi ki yeni eşyalar alınacaktı. Fakat abim evin yerlerini bile değiştirdi. Annem abin eşyaları almış haber bile vermedi fikrimizi sormadı diye kızgındı abimde alttan almadi yangina korukle gitti anne bizimle mi yasayacaksin diyince daha da kizdi aslinda olay bu
Ya suraya abimle olan konusmalarimi eklesem nasil tepki verirsin cok merak ediyorumay olur mu, el değmemiş geline can feda canlar feda :) onun yoluna halı olurdu bizzat kendisi :)
ekle görelimYa suraya abimle olan konusmalarimi eklesem nasil tepki verirsin cok merak ediyorum
ne tepki vericem, "haa abi bu arada kredi kartımın ödemesi geldii" yazarım altına bi tane de kahkaha atarım napiim :) çok komikti çünkü ahahYa suraya abimle olan konusmalarimi eklesem nasil tepki verirsin cok merak ediyorum
En son ekledigim konusmada herkes kredi kartina takildi siz konuyu istediğiniz tarafa cekiyorsunuzekle görelim
e o zaman ekleme? ne yani eklesemde görseniz eklesemde görseniz, yok eklemicem cünkü kredi karti dedimiz? napalim biz yani?En son ekledigim konusmada herkes kredi kartina takildi siz konuyu istediğiniz tarafa cekiyorsunuz
abim akşam yemeğine geldi. yemek yerken annem olum emin misin dedi abim çocuk değilim ben dedi ayrıntıya girmeyeceğim ama abim anneme saygı da duyacaksın seveceksin de dedi. ben bir şey söylemedim. Evden babamla kurban almaya çıkarken mutluluğumda benimle olanın başımın üstünde yeri var ama mutluluğumun önünde kim varsa ezer geçerim dedi burada anneme laf söyledi acık acık karıştırtmam seni dedi onlar gittikten sonra annemin başı tuttu oluma kesin büyü yapıldı bu kadar dik başlı değildi diyor.
bana mesai gibi oldu bu başlık :) görev edindim, resmen sosyal sorumluluk projesi oldu. :)e o zaman ekleme? ne yani eklesemde görseniz eklesemde görseniz, yok eklemicem cünkü kredi karti dedimiz? napalim biz yani?
bana mesai gibi oldu bu başlık :) görev edindim, resmen sosyal sorumluluk projesi oldu. :)
hepimize sabırlar diliyorum
Pardon da siz kim oluyorsunuz da böyle yakıştırmalar yapiyorsunuz . Annem biraz eski kafali ama kötü biri değil terbiyeli olun lutfenben hala ilk okudugumdaki gerginligi atamiyorum üzerimden gördükce. allahdan adam adam gibi adamda sevdigine sahip cikiyor.
daha bunun istemesi sözü nisani nikahi dügünü var, kim bilir o kaynana neler yapacak daha. allah kiza ve ailesine sabir adama da irade versin valla. bu arada en iyi kötü kaynana 2019 ünvanini kazanan teyze bu kaynana bence.
Ya helal olsun valla, anneiz eli değil ayağı opulecek kadinmis, ne kadar güzel bir yaklasim..Abimizin tek bir sözüyle çok iyi insan olduğu o kadar açık ki , durumunu savunurken ;
" bir de onun tarafından düşünün, güvenmek ne kadar zor , bu güveni kazanmak için çok uğraştım.
Sevgilisini anlamış, empati kurmuş , savunurken bile adam gibi savunmuş.
...
Annenizi ikna etmek için cabalamayin. Su akar yolunu bulur.
Ikna etmiş gibi durur , sonra o suratı hiç düzelmez. Alttan altta yer bitirir o evliliği.
En sağlam abimizin rest çekip o kızı kaynana zulmunden koruması.
Benim yengeminde bir çocuğu var.
Annem duyduğu gün , torunum kaç yaşında ? diye sordu. :)
Tavrı neyse bir insanın ilk olarak o dur bundan sonraki tüm sergisi.
Gelse sevme şimdi bu kadını.
Anneniz düzelmez. Fikri bu çünkü.
....
Belki iyi biri değildir belki çok iyidir bunu bilemeyiz ama nikahı kriter olarak değerlendirmek zalimce.
Benim kriterim sinsi olmaması şeffaf olması.
Tabi ki yeni eşyalar alınacaktı. Fakat abim evin yerlerini bile değiştirdi. Annem abin eşyaları almış haber bile vermedi fikrimizi sormadı diye kızgındı abimde alttan almadi yangina korukle gitti anne bizimle mi yasayacaksin diyince daha da kizdi aslinda olay bu
terbiyesizlik tam olarak nerede canim?Pardon da siz kim oluyorsunuz da böyle yakıştırmalar yapiyorsunuz . Annem biraz eski kafali ama kötü biri değil terbiyeli olun lutfen
Ya helal olsun valla, anneiz eli değil ayağı opulecek kadinmis, ne kadar güzel bir yaklasim..
Ben yengeniz ve abiniz en çok da annenizin torunu olan o yavru adına mutlu oldum ☺☺
Kayınvalideyi bosverin, es iyiyse dış kapının dış mandali oluyorlar.Evet maşallah kocaman oldu şimdi. Ailede çok seviliyor afacan bıcırık.
Ben de annemin yarısı kadar anlayışlı bir kayınvalideye sahip olsam şükür ederdim.
Kayinvalideler tam bir imtihan oluyorlar
Abimizin tek bir sözüyle çok iyi insan olduğu o kadar açık ki , durumunu savunurken ;
" bir de onun tarafından düşünün, güvenmek ne kadar zor , bu güveni kazanmak için çok uğraştım.
Sevgilisini anlamış, empati kurmuş , savunurken bile adam gibi savunmuş.
...
Annenizi ikna etmek için cabalamayin. Su akar yolunu bulur.
Ikna etmiş gibi durur , sonra o suratı hiç düzelmez. Alttan altta yer bitirir o evliliği.
En sağlam abimizin rest çekip o kızı kaynana zulmunden koruması.
Benim yengeminde bir çocuğu var.
Annem duyduğu gün , torunum kaç yaşında ? diye sordu. :)
Tavrı neyse bir insanın ilk olarak o dur bundan sonraki tüm sergisi.
Gelse sevme şimdi bu kadını.
Anneniz düzelmez. Fikri bu çünkü.
....
Belki iyi biri değildir belki çok iyidir bunu bilemeyiz ama nikahı kriter olarak değerlendirmek zalimce.
Benim kriterim sinsi olmaması şeffaf olması.
Allahtan abinin aklı başında. Ayakları yere sağlam basıyor.ben hala ilk okudugumdaki gerginligi atamiyorum üzerimden gördükce. allahdan adam adam gibi adamda sevdigine sahip cikiyor.
daha bunun istemesi sözü nisani nikahi dügünü var, kim bilir o kaynana neler yapacak daha. allah kiza ve ailesine sabir adama da irade versin valla. bu arada en iyi kötü kaynana 2019 ünvanini kazanan teyze bu kaynana bence.