Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneniz mi hastalandı.İnsallah öyle değildir.Cunku bu oğlan analarının klasik ayilma bayilmalari da çok demode oldu be bacım.

Demodelikten değil o, ciddi ciddi histeri krizine girenler de oluyor. :) Konu sahibinde öyle değildir umarım, ciddi bir durum olmamasını da diliyorum tabi ki.

Hey allahım yarabbim. Diğer sayfaları okumadım bile. Allah abinize yardım etsin. Gelen gelinede yardım etsin. Sizin gibi bi görümce ve anneniz gibi bi kaynanası olacagı için çok şanssız malesef.

İnsan değer verdigi kişi mutlu olsun ister, kimle mutlu olduguyla ilgilenmez. Daha tanımadan taş koyuyorsa da ya bencildir, ça çıkarcı, ya kötü.

Teyze elindeki tüm kartları çok erken açmadı mı ya
Teyze hasta mıymış gerçekten? Kesin tansiyondur allah şifa versin, benim bi arkadaşın kayınvalidesinin hep tansiyonu çikardı, acilde sarı serum taktırmadan da düşmezdi,tıbben bir dayanağı yok ama oluyodu işte :)

Anlamak istemiyorlar boşuna uğraşmayın

çok güldüm ya. Rüyada görür abisi evlenince kredi kartı borcu ödemeyi.

Size ne ya bundan
Annemle ben istemiyoruz demişsiniz
Siz mi yaşayacaksınız o kişi ile

Neler oldu acaba bugün:)
Sonuc ne oldu cok merak ettim. Gelininiz geldi mi. Anneniz iyilesti mi?
Neler oldu merak ettim konu sahibi de birşey yazmamış
Konu sahibi annenize kal geldi mi?
Gelin eve girdi mi?
Dünya kaç bucakmış gördünüz mü?
Abin size nasıl rest çekti, bi anlatsana çok eğlenceli
Son durumu merak ediyoruz konu açıp kaçmayın

Son durum annemin tansiyonu yüzünden hastaneye gittik. Bir şeyi yok.Bayramin ikinci günü. Abim sorun değil,artik ben nereye o oraya dedi. Yenge adayim da geldi tanıştık. Abim yengeme arabanin kapisini acti, annem biraz bozuldu köle olmuş çocuk gibi bir şeyler söyledi .Annem sadece bana köpürüyor bu aralar.
Kredi kartina takilan çok olmuş sizin ailenizde bu yok sanırım ama bizde vardir. Abim kredi kartimi öder. Odak nokta bu değil.

Annem eski kafalı ama abimin de bunu tahmin etmesi gerekiyordu sanki.

Annem eski kafalı ama abimin de bunu tahmin etmesi gerekiyordu sanki.
sürekli başkalarının ne düşüneceğini tahmin edip hareket edersek ohhhoooo tuvalete bile gitmemek gerek :)
bırakın insanlar istediklerini yapsınlar ya.. amma büyüttünüz. bu gidişle anneniz abinizin yüzünü zor görecek ve bunun suçlusu gelin olmayacak : )

bi de itiraf etsenize yenge hanım çok hoş dimi :) kusur bulamadınız ahahahah

Çok konuşma fırsatı bulamadık ki ama iyi birine benziyor. Yine gelecek o zaman daha iyi tanima fırsatı bulacağım.

Çok konuşma fırsatı bulamadık ki ama iyi birine benziyor. Yine gelecek o zaman daha iyi tanima fırsatı bulacağım.
hadi bakalım merakla bekliyorum takacağınız kulpları :) inşallah çatal bıçak kullanırken sol eliyle çatal tutuyo demezsiniz :) bekliyorum çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…