Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıvanç Tatlıtuğ da daha önce boşanmış olan Başak Dizer le evlenmişti.
Kıvanç in anası epey sorun çıkardı düğüne bile katılmadı hatta.
Kaç yıldır evliler Başak Dizer ne kadar naif tatlı bir kadın ve çok mutlular.
Yanı ben anlamıyorum önemli olan evladının mutluluğu değil mi ?
Sanane yani evlenip bosandiysa senin kızında evlenip bosanabilir.
Evlilik ne kadar doğalsa boşanmak da öyle.

Abiye helal olsun net konuşmuş inşallah bu tavrını hep korur.
Annenizde artık ilerde vay oğlum gelmedi diye kapıları gözler durur kendinden soğutur ancak.
Sizinde yapacağınız şey net olmak anne abimin kararı onun hayatı saygı duyacağız bitti bu kadar bayılırsa da bayılsın.

Abimizin tek bir sözüyle çok iyi insan olduğu o kadar açık ki , durumunu savunurken ;

" bir de onun tarafından düşünün, güvenmek ne kadar zor , bu güveni kazanmak için çok uğraştım.

Sevgilisini anlamış, empati kurmuş , savunurken bile adam gibi savunmuş.
...

Annenizi ikna etmek için cabalamayin. Su akar yolunu bulur.

Ikna etmiş gibi durur , sonra o suratı hiç düzelmez. Alttan altta yer bitirir o evliliği.

En sağlam abimizin rest çekip o kızı kaynana zulmunden koruması.

Benim yengeminde bir çocuğu var.

Annem duyduğu gün , torunum kaç yaşında ? diye sordu. :)

Tavrı neyse bir insanın ilk olarak o dur bundan sonraki tüm sergisi.

Gelse sevme şimdi bu kadını.

Anneniz düzelmez. Fikri bu çünkü.

....

Belki iyi biri değildir belki çok iyidir bunu bilemeyiz ama nikahı kriter olarak değerlendirmek zalimce.

Benim kriterim sinsi olmaması şeffaf olması.

Hayır ayrıca hadi ana kız bir olup sevenleri ayirdiniz diyelim.
Abinizde ilerde boşanmamış birini bulup evlendi.
Ama çok mutsuz oldu yüzü gülmedi.
Ne yapacaksınız ana kız çok merak ettim ?
Bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz?
onların ödeyeceği vebali bilemiyoruz ama kredi kartı ödemesi onlar için daha önemli bi mevzu.
bu konuda mesajlaşırken " haaa abii benim kartı ödesene" yazan kızkardeş de anasından çok farklı değil.

onların ödeyeceği vebali bilemiyoruz ama kredi kartı ödemesi onlar için daha önemli bi mevzu.
bu konuda mesajlaşırken " haaa abii benim kartı ödesene" yazan kızkardeş de anasından çok farklı değil.
Ne alaka . Nasil da saptiriyorsunuz konuyu. Abim kararindan dönmez. Evi baştan aşağı yaptirdi. 3 yillik evin her şeyini değiştirdi. Kararlı olduğunun farkındayız. Annem sadece kabullenmiyor.

Arkadaşım ben sizin yorumlarınızdan şunu anladım ki, siz biraz toy birisiniz. İnsanların düşüncelerinden çabuk etkileniyorsunuz. Bakın burda iki günde daha uzlaşmacı olmaya karar verdiniz. Anneniz belki de özünde iyi biri olabilir fakat çok sabit fikirli, dar görüşlü ve fikirleri çok yanlış. Annenizin sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Annenizle aynı tavrı takınmak, bi taraf olmak zorunda değilsiniz. Kendi fikirleriniz olsun. Hergün onlarca kadının şiddet görüp öldürüldüğü bi toplumda -üstelik böyle düşünen bi ailede- abinizin kendini bu kadar güzel yetiştirebilmesine hayran kaldım. Abinizi örnek alın. Okuduğu kitapları okuyun, izlediği filmleri izleyin, onunla daha çok sohbet edin. Onun dünya görüşüyle tanıştıkça ne kadar yanlış düşündüğünüzü daha iyi anlayacaksınız. İnanın bi kadın olarak bu düşünelerle kendinize de büyük kötülük ediyprsunuz. Abinizi tanımak, anlamak size de kadınlığınızı sevdirecektir.

Ne alaka . Nasil da saptiriyorsunuz konuyu. Abim kararindan dönmez. Evi baştan aşağı yaptirdi. 3 yillik evin her şeyini değiştirdi. Kararlı olduğunun farkındayız. Annem sadece kabullenmiyor.
konuyu en başından her yere saptıran bence sizsiniz :) kendi görüşleriniz bile tutarsız.
bu kadar önemli bir mevzuda o çok kıymet verip boşanmış kızı layık görmediğiniz abinize kredi kartını hatırlatabilecek kadar da umarsızsınız.
sonra burda oturup mantıklı yazan insanlara atıp tutuyorsunuz.

konuyu en başından her yere saptıran bence sizsiniz :) kendi görüşleriniz bile tutarsız.
bu kadar önemli bir mevzuda o çok kıymet verip boşanmış kızı layık görmediğiniz abinize kredi kartını hatırlatabilecek kadar da umarsızsınız.
sonra burda oturup mantıklı yazan insanlara atıp tutuyorsunuz.
Konuyu açtığım zaman ki fikrimle şimdiki fikrim aynı değil

Yok abimin kendi evi var. Abim bizimle yaşamıyor

Ohh iyi bari bi an evin tum eşyalarını yeniledi deyince ayni evde yaşayacaksınız sandim.
Bi de merak ettim evin eşyalarını degistirdi diye cok masraf yaptığını kafasına takmış ya anneniz. Ne yani baska bir gelin olsaydı misal esya falan almayi planlamiyor muydu anneniz. Ha bi se sonuçta kardeşiniz kendi kazancıyla yapıyor herseyi.

Konuyu açtığım zaman ki fikrimle şimdiki fikrim aynı değil
umarım.. ancak o kadar kolay etkilenen birisiniz ki bence annenizin dolduruşuna gelip kızı üzeceksiniz. inşallah görümce olarak üzmezsiniz.
ama çizdiğiniz profil tam tersini gösteriyor bence.
zaten bu mevzuda sadece o kızcağıza üzülüyorum. inşallah sizinle aynı binada yaşamaz.

umarım.. ancak o kadar kolay etkilenen birisiniz ki bence annenizin dolduruşuna gelip kızı üzeceksiniz. inşallah görümce olarak üzmezsiniz.
ama çizdiğiniz profil tam tersini gösteriyor bence.
zaten bu mevzuda sadece o kızcağıza üzülüyorum. inşallah sizinle aynı binada yaşamaz.
Ben ön yargımı kirmaya calisiyorum. Sizde deneyin. Yazdim abimin evi bize mesafeli. Aslinda abimle konuşmaları eklerdim fakat sizler asil odak haric her seye odaklaniyorsunuz

Ben ön yargımı kirmaya calisiyorum. Sizde deneyin. Yazdim abimin evi bize mesafeli. Aslinda abimle konuşmaları eklerdim fakat sizler asil odak haric her seye odaklaniyorsunuz
yani sizin burdaki tavırlarınıza karşı yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zor :) iliğimize kemiğimize işlediniz napalım :KK45:
merakla bekliyorum gelişmeleri, pusudayım ahaha

Ohh iyi bari bi an evin tum eşyalarını yeniledi deyince ayni evde yaşayacaksınız sandim.
Bi de merak ettim evin eşyalarını degistirdi diye cok masraf yaptığını kafasına takmış ya anneniz. Ne yani baska bir gelin olsaydı misal esya falan almayi planlamiyor muydu anneniz. Ha bi se sonuçta kardeşiniz kendi kazancıyla yapıyor herseyi.
Tabi ki yeni eşyalar alınacaktı. Fakat abim evin yerlerini bile değiştirdi. Annem abin eşyaları almış haber bile vermedi fikrimizi sormadı diye kızgındı abimde alttan almadi yangina korukle gitti anne bizimle mi yasayacaksin diyince daha da kizdi aslinda olay bu

ay olur mu, el değmemiş geline can feda canlar feda :) onun yoluna halı olurdu bizzat kendisi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X