onların ödeyeceği vebali bilemiyoruz ama kredi kartı ödemesi onlar için daha önemli bi mevzu.Hayır ayrıca hadi ana kız bir olup sevenleri ayirdiniz diyelim.
Abinizde ilerde boşanmamış birini bulup evlendi.
Ama çok mutsuz oldu yüzü gülmedi.
Ne yapacaksınız ana kız çok merak ettim ?
Bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz?
Ne alaka . Nasil da saptiriyorsunuz konuyu. Abim kararindan dönmez. Evi baştan aşağı yaptirdi. 3 yillik evin her şeyini değiştirdi. Kararlı olduğunun farkındayız. Annem sadece kabullenmiyor.onların ödeyeceği vebali bilemiyoruz ama kredi kartı ödemesi onlar için daha önemli bi mevzu.
bu konuda mesajlaşırken " haaa abii benim kartı ödesene" yazan kızkardeş de anasından çok farklı değil.
Ne alaka . Nasil da saptiriyorsunuz konuyu. Abim kararindan dönmez. Evi baştan aşağı yaptirdi. 3 yillik evin her şeyini değiştirdi. Kararlı olduğunun farkındayız. Annem sadece kabullenmiyor.
Yok abimin kendi evi var. Abim bizimle yaşamıyorBu arada evlenirler se hep birlikte mi yasayacaksiniz
konuyu en başından her yere saptıran bence sizsiniz :) kendi görüşleriniz bile tutarsız.Ne alaka . Nasil da saptiriyorsunuz konuyu. Abim kararindan dönmez. Evi baştan aşağı yaptirdi. 3 yillik evin her şeyini değiştirdi. Kararlı olduğunun farkındayız. Annem sadece kabullenmiyor.
sizinle birlikte yada ayni binada yasamicak dimi gelin?Ne alaka . Nasil da saptiriyorsunuz konuyu. Abim kararindan dönmez. Evi baştan aşağı yaptirdi. 3 yillik evin her şeyini değiştirdi. Kararlı olduğunun farkındayız. Annem sadece kabullenmiyor.
Konuyu açtığım zaman ki fikrimle şimdiki fikrim aynı değilkonuyu en başından her yere saptıran bence sizsiniz :) kendi görüşleriniz bile tutarsız.
bu kadar önemli bir mevzuda o çok kıymet verip boşanmış kızı layık görmediğiniz abinize kredi kartını hatırlatabilecek kadar da umarsızsınız.
sonra burda oturup mantıklı yazan insanlara atıp tutuyorsunuz.
Hayir. Abim bizimle yaşamıyor. Onun evi 10 dakika yürüme mesafesinde.sizinle birlikte yada ayni binada yasamicak dimi gelin?
tüh yine yakinmis.....Hayir. Abim bizimle yaşamıyor. Onun evi 10 dakika yürüme mesafesinde.
Yok abimin kendi evi var. Abim bizimle yaşamıyor
umarım.. ancak o kadar kolay etkilenen birisiniz ki bence annenizin dolduruşuna gelip kızı üzeceksiniz. inşallah görümce olarak üzmezsiniz.Konuyu açtığım zaman ki fikrimle şimdiki fikrim aynı değil
Ben ön yargımı kirmaya calisiyorum. Sizde deneyin. Yazdim abimin evi bize mesafeli. Aslinda abimle konuşmaları eklerdim fakat sizler asil odak haric her seye odaklaniyorsunuzumarım.. ancak o kadar kolay etkilenen birisiniz ki bence annenizin dolduruşuna gelip kızı üzeceksiniz. inşallah görümce olarak üzmezsiniz.
ama çizdiğiniz profil tam tersini gösteriyor bence.
zaten bu mevzuda sadece o kızcağıza üzülüyorum. inşallah sizinle aynı binada yaşamaz.
yani sizin burdaki tavırlarınıza karşı yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zor :) iliğimize kemiğimize işlediniz napalımBen ön yargımı kirmaya calisiyorum. Sizde deneyin. Yazdim abimin evi bize mesafeli. Aslinda abimle konuşmaları eklerdim fakat sizler asil odak haric her seye odaklaniyorsunuz
Tabi ki yeni eşyalar alınacaktı. Fakat abim evin yerlerini bile değiştirdi. Annem abin eşyaları almış haber bile vermedi fikrimizi sormadı diye kızgındı abimde alttan almadi yangina korukle gitti anne bizimle mi yasayacaksin diyince daha da kizdi aslinda olay buOhh iyi bari bi an evin tum eşyalarını yeniledi deyince ayni evde yaşayacaksınız sandim.
Bi de merak ettim evin eşyalarını degistirdi diye cok masraf yaptığını kafasına takmış ya anneniz. Ne yani baska bir gelin olsaydı misal esya falan almayi planlamiyor muydu anneniz. Ha bi se sonuçta kardeşiniz kendi kazancıyla yapıyor herseyi.
ay olur mu, el değmemiş geline can feda canlar feda :) onun yoluna halı olurdu bizzat kendisi :)Ohh iyi bari bi an evin tum eşyalarını yeniledi deyince ayni evde yaşayacaksınız sandim.
Bi de merak ettim evin eşyalarını degistirdi diye cok masraf yaptığını kafasına takmış ya anneniz. Ne yani baska bir gelin olsaydı misal esya falan almayi planlamiyor muydu anneniz. Ha bi se sonuçta kardeşiniz kendi kazancıyla yapıyor herseyi.