- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
Para vermiyor ki kredi kartini ödüyor. Ki benim derdim de bu degil zaten anlatmak istediğim bambaşka
Ben evlenip boşanmış bayanları lekelemiyorum.annesi oğlunun evlenmemiş ( bakire) bir kızla evlenmesini istemekle kendince son derece haklı diyorum.
El değmemiş kelimesini önceki mesajımda hangi anlamda kullandığımı zaten belirttim .
Birde beddua edecek kadar zavallı durumuna. düşmüşsünüz böyle bir şey başıma gelirsede Oğluma istemediğimi açıkça söylerim o ister evlenir ister evlenmez bu kadar basit.
Neyse zaten
Okuduğunuzu bile anlamaktan acizsiniz .
Neden haklı oluyor? Oğluna layık görmediği için mi haklı? Daha tanıma zahmetine bile girmediği bir insanın hakkına girdiği için mi haklı? Bu iğrenç zihniyet azalarak bitsin artık!Bencede annesi kendince haklıdır.
Belki oda olmaz iftar bileabiniz evlenirse ve siz böyle olumsuz olmaya devam ederseniz, onun yüzünü senede bir iftardan iftara görürsünüz.
Aynen oyle sonra gelinler kotu olur hepondan sonrada bu gelin bizi niye istemiyor sevmiyor ,
abinizi kaybettiniz şimdiden haberiniz olsun
Ne kadar hırçın ve agresif bir tavrınız var.Neden haklı oluyor? Oğluna layık görmediği için mi haklı? Daha tanıma zahmetine bile girmediği bir insanın hakkına girdiği için mi haklı? Bu iğrenç zihniyet azalarak bitsin artık!
O anneler istemiyorum diyip kenara çekilmiyorlar ne yazık ki. Bizzat çok yakın arkadaşım aynı olayları yaşadı; eşinin annesi arkasından neler neler konuşup o kızcağızın hakkına girdi! Tabi şimdi oğlunun yüzünü bile göremiyor tamamen kaybetti. Yaşı kaç olursa olsun, kimsenin bir evlilik geçirdi diye önyargılı davranmaya hakkı yok, olamaz! Bunu da normalleştirmeye çalışan zihniyetlere karşı tavrım da her zaman sizin deyiminizle “hırçın ve agresif” olacak!Ne kadar hırçın ve agresif bir tavrınız var.
Evet annesi istememekte kendince haklı. Yazdığınız sebep den dolayı veya başka nedenlerden dolayıda olabilir. Ne fark ederki.
Kadın muhtemelen 55/ 60 yaşlarında. Kafasında kurduğu hayal ettiği bir gelin var. Oğlunun bulduğu bayan buna uymayınca istemiyorum diyebilir. Gayet normal. birde hakka girmekten falan bahsetmişdiniz ne hakkı ya . Komik olmayın .Kararı verecek olan oğludur. oğlu annesini dinler veya dinlemez o kendi bileceği bir şey.. anne kimseye haksızlık falan yapmıyor sadece düşüncesini istemediğini oğluna belirtmiş bu kadar basit.
Benimde bizzat bir yakınım bu şekilde evlendi. Yaklaşık 2 yıl sonra kadın 1 yaşındaki bebeğini bırakıp başka bir beyle kaçtı.O anneler istemiyorum diyip kenara çekilmiyorlar ne yazık ki. Bizzat çok yakın arkadaşım aynı olayları yaşadı; eşinin annesi arkasından neler neler konuşup o kızcağızın hakkına girdi! Tabi şimdi oğlunun yüzünü bile göremiyor tamamen kaybetti. Yaşı kaç olursa olsun, kimsenin bir evlilik geçirdi diye önyargılı davranmaya hakkı yok, olamaz! Bunu da normalleştirmeye çalışan zihniyetlere karşı tavrım da her zaman sizin deyiminizle “hırçın ve agresif” olacak!
Vaay 2 gun once 'abimin evlenmek istedigi kisi' idi. Simdi 'yengem' mi oldu?Bilmeden iftira atiyorsunuz. Annemi asla gazlamam annem beni gazladi. Ayrica benim kredi karti harcamalarimi abim öder . Yani ilk olan bir sey değil ben sadece abime hatirlatirim. Konuyu saptirmayin benim derdim annemi kirmadan yengemi uzmeden bu işin orta yolunu bulmak
Kesin annen "hasta" oldu değil miBayramdan dolayı dün giremedim. Herkesin kurban bayramını kutlarım. Bu gun yengem geliyor fakat biz şuan hastahanedeyiz. Gün içinde buraya da yazmaya çalışacağım .
Bayramdan dolayı dün giremedim. Herkesin kurban bayramını kutlarım. Bu gun yengem geliyor fakat biz şuan hastahanedeyiz. Gün içinde buraya da yazmaya çalışacağım .
Anneniz mi hastalandı.İnsallah öyle değildir.Cunku bu oğlan analarının klasik ayilma bayilmalari da çok demode oldu be bacım.Bayramdan dolayı dün giremedim. Herkesin kurban bayramını kutlarım. Bu gun yengem geliyor fakat biz şuan hastahanedeyiz. Gün içinde buraya da yazmaya çalışacağım .