Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para vermiyor ki kredi kartini ödüyor. Ki benim derdim de bu degil zaten anlatmak istediğim bambaşka

Hâlâ burdaki insanlari salak yerine koymaya devam ediyorsunuz uslanmadan. Tabi canim kredi karti para ile ödenmiyor zaten samanla ödeniyor. Git dalganı başka yede gec

Gayet te anlaşılıyor hangi zihniyette olduğunuz. Pardon bence siz anlayamıyorsunuz o kadar bakireliğini bozmadan hertürlü halti yiyenler namuslu muamelesi görürken edebiyle ahlakıyla helal bir sekilde evlenip olağan bir şekilde boşanan bir kızcağıza siz el değmiş muamelesi yapamazsınız. Siz hangi peygamberin ümmetinden siniz. Peygamber efendimiz dul hanımlarla evlenirken sizin haddinize mi düşüyor boşanmış insanlara böyle muamele etmek. Söyleyin bilelim hangi peygamberi örnek aldınız kendinize. Efendim neymiş o anne büyütmüş bakmış vs. Onun gorevi o zaten bakıp büyüyüp faydali bir birey olmasına katkı sağlamak görevi zaten. Hani anbe sevgisi karşılıksız di. Simdi neymiş beslemis büyütmüş el değmemiş kız istemek haklıymış. Kim verdi bu hakki Hangi dini esas aldiniz hangi peygamberi örnek aldınız. Aynayı kendi zihniyetinize tutun

Neden haklı oluyor? Oğluna layık görmediği için mi haklı? Daha tanıma zahmetine bile girmediği bir insanın hakkına girdiği için mi haklı? Bu iğrenç zihniyet azalarak bitsin artık!
Ne kadar hırçın ve agresif bir tavrınız var.
Evet annesi istememekte kendince haklı. Yazdığınız sebep den dolayı veya başka nedenlerden dolayıda olabilir. Ne fark ederki.
Kadın muhtemelen 55/ 60 yaşlarında. Kafasında kurduğu hayal ettiği bir gelin var. Oğlunun bulduğu bayan buna uymayınca istemiyorum diyebilir. Gayet normal. birde hakka girmekten falan bahsetmişdiniz ne hakkı ya . Komik olmayın .Kararı verecek olan oğludur. oğlu annesini dinler veya dinlemez o kendi bileceği bir şey.. anne kimseye haksızlık falan yapmıyor sadece düşüncesini istemediğini oğluna belirtmiş bu kadar basit.

Abi dik durduğu müddetçe,evlendiği takdirde abiyi kaybetmemek için bu kez de 'gelinimiz' der dururlar
umarım abi tavrını hep korur

O anneler istemiyorum diyip kenara çekilmiyorlar ne yazık ki. Bizzat çok yakın arkadaşım aynı olayları yaşadı; eşinin annesi arkasından neler neler konuşup o kızcağızın hakkına girdi! Tabi şimdi oğlunun yüzünü bile göremiyor tamamen kaybetti. Yaşı kaç olursa olsun, kimsenin bir evlilik geçirdi diye önyargılı davranmaya hakkı yok, olamaz! Bunu da normalleştirmeye çalışan zihniyetlere karşı tavrım da her zaman sizin deyiminizle “hırçın ve agresif” olacak!

Benimde bizzat bir yakınım bu şekilde evlendi. Yaklaşık 2 yıl sonra kadın 1 yaşındaki bebeğini bırakıp başka bir beyle kaçtı.

Ne bütün erkeklerin annesi anlattığınız gibidir nede bütün boşanmış ayrılmış bayanlar benim yakınımın evlendiği bayan gibidir. Kısaca Genelleme yapmak çok yanlıştır.

Vaay 2 gun once 'abimin evlenmek istedigi kisi' idi. Simdi 'yengem' mi oldu?
Ne kadar olaganmis gibi gostermissin kredi kartini odemesini. Yengen ilerde karsi cikarsa uste cikacaksin di mi ondan bu donusler

Bayramdan dolayı dün giremedim. Herkesin kurban bayramını kutlarım. Bu gun yengem geliyor fakat biz şuan hastahanedeyiz. Gün içinde buraya da yazmaya çalışacağım .

Bayramdan dolayı dün giremedim. Herkesin kurban bayramını kutlarım. Bu gun yengem geliyor fakat biz şuan hastahanedeyiz. Gün içinde buraya da yazmaya çalışacağım .

Abinin evleneceği kız dan yengeye mi terfi ettirdin. Aferin sana yola gelirsin umarım çünkü sadece yengen değil burdaki üyelerden alacağın beddua sana yeter zira kendi evliliğinin nasıl bur sınava tabi olacağını bugünden asla kestiremessin. Sen iyi ol ki iyilik bulasın

Tatlı gorumce sen çalışmıyor musun?kredi kartı borcunu acaba evlenince yine abin öder mi?
Yoksa güzel gelininiz bu olaya bi el atar mı?
Şahsen ben olsam yetişkin bir kadının sırf eşimin kardeşi diye her ay borcunu ödemem.

Herkes kalksın çalışsın bi zahmet

Anneniz mi hastalandı.İnsallah öyle değildir.Cunku bu oğlan analarının klasik ayilma bayilmalari da çok demode oldu be bacım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…