Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneniz mi hastalandı.İnsallah öyle değildir.Cunku bu oğlan analarının klasik ayilma bayilmalari da çok demode oldu be bacım.

Demodelikten değil o, ciddi ciddi histeri krizine girenler de oluyor. :) Konu sahibinde öyle değildir umarım, ciddi bir durum olmamasını da diliyorum tabi ki.

Hey allahım yarabbim. Diğer sayfaları okumadım bile. Allah abinize yardım etsin. Gelen gelinede yardım etsin. Sizin gibi bi görümce ve anneniz gibi bi kaynanası olacagı için çok şanssız malesef.

İnsan değer verdigi kişi mutlu olsun ister, kimle mutlu olduguyla ilgilenmez. Daha tanımadan taş koyuyorsa da ya bencildir, ça çıkarcı, ya kötü.

Teyze elindeki tüm kartları çok erken açmadı mı ya :KK70:
Teyze hasta mıymış gerçekten? Kesin tansiyondur allah şifa versin, benim bi arkadaşın kayınvalidesinin hep tansiyonu çikardı, acilde sarı serum taktırmadan da düşmezdi,tıbben bir dayanağı yok ama oluyodu işte :)

Ne kadar hırçın ve agresif bir tavrınız var.
Evet annesi istememekte kendince haklı. Yazdığınız sebep den dolayı veya başka nedenlerden dolayıda olabilir. Ne fark ederki.
Kadın muhtemelen 55/ 60 yaşlarında. Kafasında kurduğu hayal ettiği bir gelin var. Oğlunun bulduğu bayan buna uymayınca istemiyorum diyebilir. Gayet normal. birde hakka girmekten falan bahsetmişdiniz ne hakkı ya . Komik olmayın .Kararı verecek olan oğludur. oğlu annesini dinler veya dinlemez o kendi bileceği bir şey.. anne kimseye haksızlık falan yapmıyor sadece düşüncesini istemediğini oğluna belirtmiş bu kadar basit.
Anlamak istemiyorlar boşuna uğraşmayın😂

Tatlı gorumce sen çalışmıyor musun?kredi kartı borcunu acaba evlenince yine abin öder mi?
Yoksa güzel gelininiz bu olaya bi el atar mı?
Şahsen ben olsam yetişkin bir kadının sırf eşimin kardeşi diye her ay borcunu ödemem.

Herkes kalksın çalışsın bi zahmet

😂😂😂 çok güldüm ya. Rüyada görür abisi evlenince kredi kartı borcu ödemeyi.

İyi günler burayı arkadaşım tavsiye etti. Bende tavsiye almak için üye oldum. Konu abim, abim inşaat mühendisi kendisine ait evi işi olan iyi biridir. Hiç evlenmedi hatta doğru düzgün ilişkisi bile olmadı. Abimi tanıttım şimdi asıl soruna geciyorum
Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı, başladı ya o olur, yada ya o. ya gelir istersiniz yada sizi silerim diyor.Seviyorum iyi anlaşıyorum demeye naptı bu kız buna bilmiyoruz. babam bırakın sevdiğiyle evlensin diyor ama ne biliyim biz istemiyoruz. çocuk beyaz eşyaları bile almış yani seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Biz istemediğimizi söyleyince iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
şimdiden teşekkür ederim.

Güncelleme: sanırım böyle oluyor
Abim geldi. Konuşuldu.Yemek yedik şimdi kurban almaya gittiler. Ben tarafsızım taşlanmayı da anlıyorum. Bayramın 2. günü gelin adayı gelecek bakalım hayırlısı herkese teşekkür ederim.

31 sayfa
43.sayfa konusmlari ekledim. Annemin on yargisini nasil kiricam bilmiyorrum annemi de uzmek istemiyorum abimide
Size ne ya bundan
Annemle ben istemiyoruz demişsiniz
Siz mi yaşayacaksınız o kişi ile

Neler oldu acaba bugün:)
Sonuc ne oldu cok merak ettim. Gelininiz geldi mi. Anneniz iyilesti mi?
Neler oldu merak ettim konu sahibi de birşey yazmamış
Konu sahibi annenize kal geldi mi?
Gelin eve girdi mi?
Dünya kaç bucakmış gördünüz mü?
Abin size nasıl rest çekti, bi anlatsana çok eğlenceli
Son durumu merak ediyoruz konu açıp kaçmayın

Son durum annemin tansiyonu yüzünden hastaneye gittik. Bir şeyi yok.Bayramin ikinci günü. Abim sorun değil,artik ben nereye o oraya dedi. Yenge adayim da geldi tanıştık. Abim yengeme arabanin kapisini acti, annem biraz bozuldu köle olmuş çocuk gibi bir şeyler söyledi .Annem sadece bana köpürüyor bu aralar.
Kredi kartina takilan çok olmuş sizin ailenizde bu yok sanırım ama bizde vardir. Abim kredi kartimi öder. Odak nokta bu değil.

ahahah yaaa ne güzel işte kibar adam diyeceğini oğlumu köle etti demiş. kadının düşmanı yeminle kadın.
normal ailelerde kardeşler birbirine destek olur ama kimse kimsenin yükünü tamamen üstlenmek zorunda değildir. alışın kredi kartınızı kendiniz ödemeye :)
Annem eski kafalı ama abimin de bunu tahmin etmesi gerekiyordu sanki.

Annem eski kafalı ama abimin de bunu tahmin etmesi gerekiyordu sanki.
sürekli başkalarının ne düşüneceğini tahmin edip hareket edersek ohhhoooo tuvalete bile gitmemek gerek :)
bırakın insanlar istediklerini yapsınlar ya.. amma büyüttünüz. bu gidişle anneniz abinizin yüzünü zor görecek ve bunun suçlusu gelin olmayacak : )

bi de itiraf etsenize yenge hanım çok hoş dimi :) kusur bulamadınız ahahahah

sürekli başkalarının ne düşüneceğini tahmin edip hareket edersek ohhhoooo tuvalete bile gitmemek gerek :)
bırakın insanlar istediklerini yapsınlar ya.. amma büyüttünüz. bu gidişle anneniz abinizin yüzünü zor görecek ve bunun suçlusu gelin olmayacak : )

bi de itiraf etsenize yenge hanım çok hoş dimi :) kusur bulamadınız ahahahah
Çok konuşma fırsatı bulamadık ki ama iyi birine benziyor. Yine gelecek o zaman daha iyi tanima fırsatı bulacağım.

Çok konuşma fırsatı bulamadık ki ama iyi birine benziyor. Yine gelecek o zaman daha iyi tanima fırsatı bulacağım.
hadi bakalım merakla bekliyorum takacağınız kulpları :) inşallah çatal bıçak kullanırken sol eliyle çatal tutuyo demezsiniz :) bekliyorum çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X