Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gelin kız akıllı ki çocukta uygun görmüş. muhtemelen böyle bir anne ve kızkardeşe bile saygısızlık etmeyecek bir tiptir.
tanışma hikayelerini sabırsızlıkla bekliyorum.
eğer çocuk gerçekten akıllıysa bunlardan korur kuracağı yuvayı, o kızcağızı da üzdürmez bakire (!) sevicilere

İyide benim kastettigim şeyi soyluyorsunuz . Evlilik iki kişilik yapilmiyor mu ? Evlilikten hemen sonra boşanma oluyorsa bu tarz bir skandal yaşanmış ihtimali çok fazla değil mi ?
O görücü usulü bahsettiğiniz kişinin evlendiği adam psikolojik problemliymis işte . O adam şuan ikinci evliliğini yapıyor ise nasıl yorum yapmamız lazım ?
Sizde aynı şeyi yasamissiniz
B nim çok yakın arkadaşım da aynı şeyi yaşadı .

İyide Sanane bize ne
Adam kararını vermiş
Ailesine resti çekmiş
Aferin helal olsun

Takildiginiz sey kredi karti,benim sorunum annemi ikna etmek
Allah aşkına konuyu yarim yamalak okuyarak cevap vermeyin el insaf

Senin anneni ikna etmek gibi bi derdin yok malesefki burda ki yorumları yapınca heri vites yapmaktan başka birşey yapmadın abimin yani da duruyorum imaji veriyorsun sadece ama sizin gibi insanlara çok acıyorum ne olcak biliyormusunuz istemediğiniz kız gerçekten seviyorlarsa evlencekler ve söylediğiniz herşey için pişman olacaksınız bide utanmadan o kızın yüzüne bakacaksınız sen söylesene hiç bise yaşamadığına asla inanmam...

Takildiginiz sey kredi karti,benim sorunum annemi ikna etmek
Allah aşkına konuyu yarim yamalak okuyarak cevap vermeyin el insaf
Annemi ikna etmek derken ? Ee sen konunun basında istemiyorum dememmiş miydin ? Konu nasıl ikna etmeye geldi.. Gercekten benim de kaynanamla ggörümcem beni istememişti pek suan aramzda o kadar soğukluk var ki ne onlar benim evime gelir ne de ben onların evine giderim eşimi de tek göndermem iki üç haftada bir anca gideriz . Su an kaynanam ve kayınbabamla aynı evde kalıyoruz köy yerinde hiç bişekilde elimi bişeye sürmüyorum hepsinden tiksiniyorum gün sayıyorum gitmek için . Böyle olsun istemiyosanız siz de kıza saygılı davranın !!

Kendi begenip tavsiye edip aldiginiz kizin sizi ve abinizi mutlu edebileceği ne malum ? Boyle kac tane hayal kirikligi gördüm. Hanim hanimcik hic bişey talep etmeyen kizlarin icinden canavar cikiverebiliyor abiniz mutsuz olursa size bisey diyemez sonucta kendi kararinin bedelini yasayacak ama sizin buldugunuz veya onayladiginiz kiz mutsuz ederse abinizin basini yakarsiniz.. bence abinizi ozellikle gelin adayini kendinize zitlandirmayin kiz bunu anlarsa cephe alir ve abiniz su donemde onun yaninda saf tutar. Sonucta bende istenmeyen gelin olmak istemem ve kocami kendi tarafima cekerim gibi geliyor..

He birde yakin bir arkadasimi kvalidesi hic istemedi ama oglu tutturdu evlenicem diye o kizdan gördüğü hayri kendi kizindan gormemistir. Cocuk tutturunca kucuk yasta evlendiler cocugun okuluydu bilmem nesiydi evde oturdu uzun bi sure evli olup bekar gibi yasadi ve maddi durumlari cok iyi olmasina ragmen kiz kontrol altındaydı hep. Ama yinede o adamida ondan baska kimse cekmezdi kiz sesini çıkarmıyo hic. Hala kizi icine sindiremedi neymis kendi bulup almamis kim sahiplenirdi o oglunu acaba.sonra oglanlar evlenince annelernin tesirine giriyo zaten annemde seni istememisti diyor anneler once mutsuzluk asiliyor sonrada ben hakliydim mutlu olamadi diyolar. Istememe sebebiniz nedir tam okuyamadim ama buraya kayit olup fikir soracak kadar ciddi bir mesele yoksa egolariniz yuzunden abinizi karşınıza almayin

abiniz ne güzel bi insanmış buradaki çoğu kadının derdi kocalarının kraktersiz olması, sahip çıkmaması. Ne güzel eşiniz sizleri hiçbir şeye karıştırmam, onu üzdüysem demiş. Adam gibi adam. Ne Yani siz evlenseniz sizin gibi kaynananız görümceniz olsa ne hissedersiniz. Siz anne ya ben boşanırsam deşiğinizde Anneniz sen niye boşanasın ki demiş ya. Siz iyi olsanız da Allah karşınıza öyle beklenmedik olaylar çıkarır ki anneniz o lafları ayıplamaları yer.

Konu sahibinin abisi evlenmiş boşanmış bir bayanla evlenecekmiş adam gibi bir adammış ki onu asla üzdürmem karıştırtmam istemeseniz de evleneceğim demiş. Dünden beri bu cahil zihniyet aklımda. Bunlar da evlendirmemeye çalışıyorlar.
Senin peygamberin bile ilk evliliğini daha önce evlilik yapmış bir bayanla yapmış senin oğlun kim? ne? Sizin oğlunuzun pipisi kutsal mı?

Allah askina bir arkadasim 2 yil evli kalip bosandi kocasini annesi zorlamis bu kizla evlensin diye cocuk manyadi bir suru arkadasim var bekar ben bu kiza ksmet ariyorum hic birinde boyle bir ahlak yok. Ne kadar onyargilari kiramayan bir toplumuz.

Ayy yorumlardan midem bulandı
Aslan oğlunu el değmemiş kıza layık görür diyorlar
Yahu akılsız kadın sizlere söylüyorum bekaret zar parçası mı?ona dokunmadan ne haltlar yiyenler var şimdi lisede başlıyor çocuklar
Gidin 14 yaşında çocuk bulun sübyancılık yapın pis sapık zihniyetliler
Şu adamları böyle yükseltiyorsunuz sonra küfür dayak herseye katlanıyorsunuz herkesinde sizin gibi olmasını bekliyorsunuz
Beyin yok sizde ve yaşadığınız herseyi hak ediyorsunuz
Bu arada konu sahibi sende genç kızsın
Annen düşünmüyor mu benim de kızım var yarın evlenir boşanır büyük konuşmayayım
Valla bu kafayla buda gelir sizin başınıza
Böyle diklenmeyin bence
Abine de burdan görmese bile tebriklerimi gönderiyorum

Konusahibi siz iyisimi orta yolu bulun eninde sonunda abiniz evlenecek gibi duruyor siz istesenizde istemeseniz de

Tabi canım bu konuyla benim verdiğim örnekler tamamen aynı şeyler, hepimizin çevresinde sapık tecavüzcü kızlar vardır genelde de kızlar ve kız aileleri sebep olurlar evliliğin bitmesine, oğlancağızlar zulüm görürler. Konuda tarif edilen abi profili de aklı başında olmaktan tamamen uzak tam da senin tarif ettiğin gibi vitesi boşa almış evliliğe koşuyor. Yazık annesi de oğlunun iyiliğini istiyor. Çok haklısınız. Allah sizin gibi empatiden ve kafasını çalıştırmaktan yoksun insanları bizden uzak eylesin. Neyse mübarek gün bu saçmalığa daha fazla devam etmeyeceğim hayırlı bayramlar.

Okudukça çıldırdım..Dilerim ne eksik ne fazlası birebir başınıza gelir!!!!!Ayrıca bir rahatsızlıgınız mı var?Bunu düşündükleriniz için değil,abinize kredi kartınızı ödettiğini için soruyorum..Pek tabi abinin ablanın kardeşinin o ay sıkışmıs arkadasının kredi kartını ödeyebilirsin ancak bir engeliniz bir rahatsızlıgınız yoksa neden abinizin ulvi görevi ki kartınızı ödemek??Abinize sonsuz mutluluklar şimdiden dilerim hayalini kurdugu herne varsa gerçekleşir

Size ne abinizin kiminle etmeyeceğinden. Haddinizi baya bir aşıp üstüne burda gelip kendinize taraf mi arıyorsunuz. Bur insanin kardeşi olmanız onun hayatına karışma hakkını size kum verdi. Birbirlerini sevmisler anlaşmışlar koca koca insanlar size de mutluluklar dilemek düşerken fitnecilik yapıyorsunuz. Allah sizin gibi insanlarin şerrinden korusun. Insanların hayatindan kiminle evleneceginden size ne. Siz kendi hayatiniza bakın. Bu kafa ile giderseniz kendiniz gibi bir görümce ile karşılaşırsınız umarim. Insanlari rahat bırakın

Sizi cok iyi anliyorum ayni benim abicimin olayi biz yinede o mutlu olsun diye sesimizi cikarmadik. Bir senelik evliler ve daha abicimin yüzünü 4 kere görmüsümdür. Cünkü gelin beni ve annecimi sevmiyor

Ee yani gayet te normal. Kendini istemeyen bir gorumcek ve kv yi gelin hanim neden sevsin ki. Hem gelin hanimi istemeyeceksiniz sevmeyeceksiniz hemde onun sizi sevmesini bekleyeceksiniz. Daha cok beklersiniz

sadece sunu soylemek istiyorum sizene... hadi anneniz neysede size ne oluyor anneye bisey diyemem abin sonucta akli basinda okumus etmis isi gucu var evlenmek isteyen adam iyiyi kotuyu ayrit edebilir

Anlaşıldı sen ve annenin derdi paracıklar. Tabi ya şimdi gelin hanim gelecek o cok değerli cok ama sevip iyiligini düşündüğümüz abinizin parasini yiyecek. Olacak is mi simdi. Size akan musluk duracak. Anneniz de tam bir kv aman ogulcugununun parasını evlenip boşanmış bir kız mi yesin o kadar emrk cerip okutmus büyütmüş vs. Sanki gelin hanımi leylekler getirdi o sokakta büyüdü. Allahım sizin gibi zihniyet taşıyan pardon zihniyetsiz insankardan korusun. Abiniz umarım evlendikten sonra da aynen bu tarzını korur da gelin hanımı sizden uzak eder. Size ve anneniz e de duam umarım kinadiginiz gelin hanimin başına gelenlerin fazlasıyla kendi başınıza gelsin de anlayın dünya nın kac bucak olduğunu. Ha siz bir de müslümanız Allah tan korkarız yaygarasi da yapıyorsunuz dur muhtemelen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…