abim evlendi ve çok değişti

valla psikololog gibi analiz ettiniz sizi tebrik ediyorum.

valla psikololog gibi analiz ettiniz sizi tebrik ediyorum.

ben seni çok haklı buldum.
durumun gerçekten çok çok zor.
aileden birinin hasta olması zaten psikolojiyi mahvediyor.
kaldı ki sen bu yaşında anne babana ebeveyn olmaya çalışıyorsun.

senin kimseyi memnun edecek gücün yok açıkcası.
genç bir insan olarak çok bile üstesinden gelmişsin.

bir arkadaşım var.43 yaşında daha yeni evlendi.
şimdide çocuk için uğraşıyor.

annesinin hastalığıyla uğraştı tüm hayatı boyunca.
kardeşlerinin bebeklerine baktı hepsine ayrı ayrı.

kolay bir şey değil tüm yükü omuzlamak.

eşin olsa sana güç verir,destek olur.
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına.

amin Allah razı olsun anlaşılmak tüm yükümü hafifletti dersem kimse yanlış anlamasın, ama gerçekten herkese burda yanlış anlaşıldığımı ifade etmekten de yoruldum. ama siz beni hafiflettiniz. Allahda sizi hafifletsin inşallah

ayy çok doğru. geçmişte yapmıştır yapacağını. zaten belli abisini çook kıskandığı cümlelerinden. sarılırdık gezerdik eğlenirdik. bence baştan tüm görümceliğini yapmıştır gelinde şimdi sevmiyordur.. olay net

:)

çok mutlu oldum açıkcası.
herkes yaşadığını bilir.

yaşadığınız zorluklardan sonra sizden relaks olmayı beklemek çok zor.

aynı yengem gibi konuşuyorsunuz korktum sizden Allah sabır versin sizin de yengenize görümcenize vs

İlginçsiniz

Valla yaşamayan bilemez canım bende abimle konuşmuyorum eşi abimle benim aramı bozdu. şimdi hiç arayıp sormuyor bir abim mi var onu bile bilmiyorum. Ki önceden nekadar da mutluyduk. annem işe giderdi biz birlikte kalırdık beni yanından 1 dk olsun bırakmazdı. Kader diyorum. Başka abi kardeş ilişkilerine gıbte ile bakıyorum rabbime bıraktım kardeş arasına fitne fesat sokanların yanına bırakmasın inşallah.

Ben bu gorumcelerin anlattiklarina inanmiyorum.. bi gorumce vakasi daha.. yok abim cok degisti yok bilmem ne bunlarin hepsi palavra.. bende gorumceyim napim yani kardesim bize hergun gelmiyo diye tavirmi yapim, yada eskisi gibi gorusemiyoz diye tavirmi yapim.. mutlu olsunlar yeterli..

O sizin abiniz elbette uzaklasmasi sizi uzer . Ki ruhu hasta insanlar yuzunden karisi bile olsa karakterinin ortaya cikmasi daha aci. Uzulmeyin alisin zamanla zaten yokmus gibi hayatiniza devam edin cunku yok. Senede on gun yaniniza geliyor vakit bile gecirmiyormus zaten. Ki insan gercekten yillar gectikce esine benziyor bence iyi veya kotu. Yengenizinde boyle davrandigina inaniyorum ben. Bir cok ornegini gordum . Allah sabir versin. Babaniz icin Basiniz saolsun ins annenizde sifa bulur. Mutluluklar sizinle olur insallah.

Annenize söyleyin evime gelmenizi istemiyorum deyip rest çeksin ölüye bir gün deliye her gün hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…