Abartıyor olabilir miyim? Eşimin ailesine alışamadım sanırım.

O da ayrı bir antikaymış. O kişeye herşey söylenir ama 1. Derece olanlara birşey de denmiyor.

Küçücük çocuğun yanında konuşulursa oda gelip sana iş yap der tabi... Surat assan misafirperver olmasan suçlu sen çıkarsın.Eşin sana hak verir mi sanmam çok nadirdir...
Verecek gibi durmuyor. Bu olayda bile küçük kızın kendi uydurduğunu düşünüyor. Ailesi çok iyiymiş, benim hakkımda hiç kötü düşünmüyolarmış.

O da ayrı bir antikaymış. O kişeye herşey söylenir ama 1. Derece olanlara birşey de denmiyor.
Ben bunu yaşadım. Eşimin bir akrabası geldi. Hatta yatak odamı karıştırmış ben anladım. Ben de ertesi gün kapıyı kitleyip gittim. Eşime demiş ki karın bize güvenmiyor kapıyı kitliyor. Ben de dedim demek ki bak kitli olduğunu anlaması için açmaya çalışması lazım..

Ben onu yapamam şu an. Kitlersem büyük sorun olur. Ben de birşeyler belirli bir şekilde koyup gidicem bakalım karıştırcaklar mı

Verecek gibi durmuyor. Bu olayda bile küçük kızın kendi uydurduğunu düşünüyor. Ailesi çok iyiymiş, benim hakkımda hiç kötü düşünmüyolarmış.
Sen onları kötülersen tabiki ailesi çok iyi olur.Erkekler çok basit yaaa en güzeli ne biliyor musun hiç yorum yapmamak onlar hakkında

Ben de böyle düşünüyorum. Yapacakları o zaten her tatilde cümbür cemaat gelecekler bize. Buna engel olmam gerek. En azından kafalarına her estiğinde gelemesinler
Çoğu yorumunu okudum, eşin yemekle temizlik yaparlar , sende bir hafta rahat dersin demiş ya sana. İcimdeki ses kesinlikle yemek temizlik yapmayacaklarını, üstüne birde kv nin falan bunu eşine şikayet olarak dillendireceğini söylüyor. Hani biz geldik ama hiç ilgilenmedi gibisinden. O zaman az da olsa eşin senin haklı olduğunu anlayacak. Belki de eşine söyleseydin gelmezdik bile diyecekler, sende müdahale edip bundan sonra benimle iletişime geçin dersin.O yüzden hiç surat falan asıp onlara koz verme, işten gelir gelmez onlarla fazla zaman geçirmeden uykum geldi yorgunum de yat. Eşin senin surat astığını falan görüp seni haksız duruma düşürmesin yani. Zaten yemek yapmak temizlik yapmak o zihniyettekilere zor gelir, kıllarını bile kıpırdatmazlar. Çünkü onlara göre sizin ev tatil beldesi, sende hizmetçi gelinsin. Ellerini bir şeye sürmezler, eşin de anlamış olur ailesinin gerçek yüzünü bir nebze de olsa.

Para konusunda da onlar geleceği zaman eşine yardımcı olma pek, masraf çıkar. Yemek siparişi için kart bırak, sipariş edebilirsiniz biz geç geliyoruz de. Belkide bu yüzsüzlükle onlar da para olmadığını söyler, siz verin der. O derse sende karşı cevabını ver, sizin de zorda olduğunuzu anlasınlar.Bende bir yıllık evliyim hala borç ödüyoruz, almadığım eksikler var, hala tamamlıyoruz bitmedi evin eksikleri. Seni anlıyorum o yüzden, ama dışarıdan bakan iki maaş nasıl geçinemiyorlar diyor nedense. Gelmeleri iyi oldu belki de , dediğin gibi saçmalarlarsa sen de gereğini yaparsın.

İlgilenmediğiniz için sorun yaratıyor mu kayınvalideniz peki?
Valla yüzüme bir sey dedigi yok ama eminim icten içe bileniyordur başkasına dedikodumu da yapiyordur, habersiz gelmek nedir Allah aşkına oğlunun evi diye üzerine tapulu zannetmesinin lüzumu yok, adam yerine koyup beni arasa ona göre muamele gösteririm ee aramıyorsa da bu ilgisizligime tek kelime edemiyor

Eşinin ailesine birşey diyerek sen kötü olma. Eşine soyle bence eşin konuşsun ailesiyle. Sen diyince bozulurlar, senle kötü olurlar ama oğulları dediğinde bi sorun çıkmaz. Aranız bozulursa daha beter olur, ömür boyu kocan arada kalır ondan sonra.

Öncelikle soğumakta haklısın.. Bence mümkün olduğu kadar bunlarla muhattap olma. MAdem gelecekler ve sana sormadılar hiiç kafana takma.. Eşin ağırlasın.. Sen gelebildiğin kadar geç gel.. Eşinle de kavga etme.. İşinden dolayı olduğunu söyle geç...

eşim bu seferlik idare et bir daha gelmek istediklerinde seninle plan yapmalarını söylerim dedi. tamam dedim. Bir daha ki sefere eğer eşim söylemezse ben arayıp söylicem müsait değiliz gelmeyin diye.

Ne saçma senin çalıştığını bildikleri halde gelmeleri çok düşüncesizlermiş ayrıca ne alaka uzun süre kalmak istemesi ve çok yeni evlisiniz

Cok haklisin. Yüregin ne güzelmis öyle. Düsüncelerin. Umarim hep mutlu olursun hayatinda güzel insan.
Siz gidip bir de onu eşime sorun yüreğim güzel miymiş. çok kötüymüşüm, fitne düşünüyormuşum. Ailesini istemiyormuşum. Allah biliyor ya gerçekten içimden gelerek sevecendim şu insanlara. artık olamıyorum. yani aslında gelmelerini istiyorum. kendimi, eşimi ve o insanları denemek için. en ufak bir kıvılcım da da yakacağım ortalığı.

eşimle aramı nasıl iyi tutacağım ki. kendimi ezdirirsem, ailesinin yaptığı her haltı iyilikle karşılarsam, bolca da dul ablasına para gönderirsek ben de borç ödersem eşimle aramı iyi tutabilirim.

Ben kabullenemeyeceğim galiba. Onlar beni böyle kabullensin

eşim bu seferlik idare et bir daha gelmek istediklerinde seninle plan yapmalarını söylerim dedi. tamam dedim. Bir daha ki sefere eğer eşim söylemezse ben arayıp söylicem müsait değiliz gelmeyin diye.

O halde sen sakin birsey yapma. Saat gece 11de gel. Yemek hazirligi felan yapma hiç. Esin ailesini agirlasin. Kahvaltisini hazirlasin, oralari toplasin, pis tuvaleti temizlesin felan,.. Bakalim bir daha bu sekilde ailesini agirlamak isteyecekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…