Abartıyor olabilir miyim? Eşimin ailesine alışamadım sanırım.

Hayır hiç abartmıyorsun çünkü okadar benziyorki yaşadıklarımız bende aynen senin gibi abartıyormuyum diye düşünürdüm evleneli 5 yıl olacak neredeyse hâla aynı tavırlar var ve ben hissediyorum maalesef şunu öğrendim sende onları umursamayacaksın diğer türlü insanın kimyasını bozuyor bu tipler içinde saklamayacaksın zaten baştan bilenmişler sana aynı bana yapılanlar gibi yani lafını esirgemeyeceksin bırak boşver zaten ağzında kuş tutsan yaranamazsın hiç illede beni sevsinler yada el üstünde tutsunlar diye bekleme g*tüne takmazsan senden kıymetlisi yok (şu tabir için çok afedersin ) ama öyle maalesef hatta bi arkadaşım şöyle söylemişti sevene s*çılır, s*çan sevilir bu dünyanın iyilikten anlayan insanları çok az maalesef boşvereceksin hayatına bak bunları yazarken bile sinirlerim bozuldu sanki ayet inmiş gibi bayramda onların yanına gideceğiz ama eşimle konuştum artık bu son gelmek istemiyorum sen git gez gör istediğin gibi dedim o da saolsun haklısın dedi saçma sapan davranıyorlar dedi ama napiyim ailem onlar dedi
dedim yapacak birşey yok git gör gel dedim bakalım neler olacak artık yıldım benimde bir hayatım var neticede bende kendi istediklerimi yapmalıyım hayat geçiyor kıymetli vaktimi onlarla oturup suratlarını tavırlarını çekmek için harcayamamki

Rahatsiz oldugun seylerde haklisin da. Ama yanlis oldugun noktalar da var. Bi kere sana yataklarini vermelerini beklemen yanlis. Yatak kisiye ozeldir kimseye verilmez o kafadan cik bi kere. Yer yatagi olur, kanepe olur bi yer ayarlanir esinle yatarsiniz. Illa bana yataklarini versinler bana deger verdiklerini gostersinler kafasi yanlis. Deger oyle verilmiyor. Bir de ilk defa evine geleceklermis gelmesinler de gelmesinlerr diyorsun. Ben de hic sevmem yatili.misafir agirlamayi. Aileleri ziyarete de biz zaten sıkça gidiyoruz. Onlar da ille de gelmek icin evime gelsinelr istemiyorum ben de mesela. Ama daha ilk kez gelecekleri vakit en bastan itiraz etmemeliydin bence. Sonrakilerde durumun olurunu, bu sekilde gelmenin sana nasil rahatsizlik verdigni ilk gelişlerindeki ornek uzerinden eşinle konusurdun. En bastan fazla tepki gostermissin orda da hatalisin. Evet pek haz edilecek tipler degiller belli ki. Ama ic ice olman surekli.iletisim halinde olman gerekmiyor. Biraz sert yuzlu olursan, saygili ama soguk mesafeli olursan zaten onlar da gelme gitme cok yapmazlar. Hemen tepki vermene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…