- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.881
Çok şükür yok cnmpaylasimdan baska sorunumuz yokmu
Olabilirayni saatlerde giremeyen esler olunca can sikintisi oluyor
ya ikiside aksam iren olsun ya gunduz
Tabi cnm iyi olurherhafta bir grup lideri secelim ve spor gorevi dagilimi yapsin
kisiye sorumluluktan bari yapalim ne dersiniz
kilo alan yok sukurÇok şükür yok cnm
Menüler genelde hep iyi kaçamak çok nadir
yersen cezani cekersin olur biterBişey sormadan edemeyeceğim valla. Yılbaşında ne olacak.
Çoğumuz büyük ihtimalle dışarıda olucak yani kendi adıma söyliyim biz öyle .
Kısıtlama olucak mi yine
Benim ne yaptığımdan haberi var malum. Akşam 9 da takımda toplantım var ona göre ayarla kendini dedim gülüyor.başta basit geliyordu baktı kilo veriyorum baya ciddiye alıyor artıkDogru söylüyorsun rakibem bizde de akşam aynı sorun oluyor ne yapıyorsun nereye yazıyorsun muhabbeti ona baksan 24 saat tel elinde.bu erkekler ilginç
İnşallah Poni'cim,eski Nilüferi geri istiyorum ben deçTesekkur ederim canımben seni böyle durgun görmek istemiyorum artık hareketlenmelisin
Üye sayımızın azlığı,bazen ben de dahil birçoğumuzun menü yazıp gitmesi diğer menüleri dönütsüz bırakmamız,sporu aksatmamız ki en başta ben varım,aklıma gelen bunlar canım.paylasimdan baska sorunumuz yokmu
Her hafta 1 kişi ve o kişi menü takibi ve spor takibi çok mantıklı olur gerçekten,cumadan cumaya da o haftanın lideri menü aksatan var mı,spor aksatan var mı toplu analiz yapar yayınlar bence harika fikirherhafta bir grup lideri secelim ve spor gorevi dagilimi yapsin
kisiye sorumluluktan bari yapalim ne dersiniz
Kendimi saymıyomkilo alan yok sukur
azda olsa veriyorsunuz
Aaaa öyle mi :)yersen cezani cekersin olur biter
Esin iyiymiş canım ben de anlatıyorum bazen hayalet görmüş gibi bakıyor banaBenim ne yaptığımdan haberi var malum. Akşam 9 da takımda toplantım var ona göre ayarla kendini dedim gülüyor.başta basit geliyordu baktı kilo veriyorum baya ciddiye alıyor artık
ayni saatlerde giremeyen esler olunca can sikintisi oluyor
ya ikiside aksam iren olsun ya gunduz
aslinda o haftanin en az kilo verenine bu isi yukleyebiliriz boylece saha hirslanilir gibiİnşallah Poni'cim,eski Nilüferi geri istiyorum ben deç
Üye sayımızın azlığı,bazen ben de dahil birçoğumuzun menü yazıp gitmesi diğer menüleri dönütsüz bırakmamız,sporu aksatmamız ki en başta ben varım,aklıma gelen bunlar canım.
Her hafta 1 kişi ve o kişi menü takibi ve spor takibi çok mantıklı olur gerçekten,cumadan cumaya da o gurubun lideri menü aksatan var mı,spor aksatan var mı toplu analiz yapar yayınlar bence harika fikir
Valla benim adam başta çok surat asıyoduBenim ne yaptığımdan haberi var malum. Akşam 9 da takımda toplantım var ona göre ayarla kendini dedim gülüyor.başta basit geliyordu baktı kilo veriyorum baya ciddiye alıyor artık
listede olmasanda sen bas tacimizsin seker seyTabi cnm iyi olur
Ooooovvvv kesinlikle müthiş bir caydırıcı oluraslinda o haftanin en az kilo verenine bu isi yukleyebiliriz boylece saha hirslanilir gibi
İyi ama benimki de azıcık grip olsam halsiz olsam hemen diyeti birakmam için ısrar ediyor.Valla benim adam başta çok surat asıyodu
Mecburen alıştı
millet olarak angaryayi sevmeyiz yaOoooovvvv kesinlikle müthiş bir caydırıcı olur
Bu çok güzel fikir cnmaslinda o haftanin en az kilo verenine bu isi yukleyebiliriz boylece saha hirslanilir gibi
Bu fikri çok beğendimaslinda o haftanin en az kilo verenine bu isi yukleyebiliriz boylece saha hirslanilir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?