- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.861
Sen katil kaptanı vazgeçmecanim kendimi hizaya sokamayainca size cemkirmeye hakkim yok diye tasi taragi toplayip kactim ya
kelin ilaci yok bende sizden medet umuyom
Bekarlik sultanlik canım tadını çıkarYok canım ben bekarım
Ben hep takip ediyomda cnm bu ara bütün takımlar faaliyetteHerkesin tek tek menüsüne aylardır yorum yapıyorsun canım bu konuda hakkın ödenmez ama artık hepimizin taşın altına elimizi sokmamız lazım.Bir de şahsi fikrim paylaşım topiğini hangi saatte girersek girelim sürekli takip edip paylaşım müsaitliği olan ve +85 kiloda üyeleri toplamak.Kilo vermemin sebebi kilo arttıkça diyete mecburiyet ve bağlılık da artıyor fikrimce.
Evet canım ben ağustosta geldiğim zamanlarda üyeler paylaşım topiğinden önce 9.takıma geliyorlardı bizi de alır mısınız diyeenerjiyi yakalasak yine kopamaz hale geliriz bir donem gercekten oz verili paylasimda bulunmak lazim
ki oyle bir haldeyken uyeler bize gelirdi
bence gorev dagilimi yapalim
Tesekkur ederim canımPoni'cim bu konuda ben de seni çok takdir ediyorum
sorumlu olunca gelmemezlik yapamazMantıklı
Evet canım ben ağustosta geldiğim zamanlarda üyeler paylaşım topiğinden önce 9.takıma geliyorlardı bizi de alır mısınız diye
sorumlu olunca gelmemezlik yapamaz
gelince yazar paylasim artar gibime geliyor
Kilosu fazla olanları çağırabilşrsiniz cnmDiyet gunluklerinde tek başına takilanlari çağıralim abla.
Hatta bugün gözüme birini kestirmistim günlük te kimse yok kız resimli paylaşım yapıyor her öğün mayıs annelerinde de birlikte takikiyorduk :)
Dogru söylüyorsun rakibem bizde de akşam aynı sorun oluyor ne yapıyorsun nereye yazıyorsun muhabbeti ona baksan 24 saat tel elinde.bu erkekler ilginçKizlar ben ev hanimiyim ve benim esim vardiyali calisiyor iki gün evde bir ggün iste gündüzleri ve sürekli telefonla ilgilenince sorun oluyor aramizda o varken gündüzleri pek göremiyorum buraya
ayni saatlerde giremeyen esler olunca can sikintisi oluyorEşleşme de olabilir herkes esine yorum yapar takip eder
Eşleşme de olabilir herkes esine yorum yapar takip eder
Kilosu fazla olanları çağırabilşrsiniz cnm
Bazılarıda yarışmada sıkıya gelemiyolar
Mesela son 2 gelen benim günlüğümden
Gerçi ervanın mazereti var belki gelir
Ama melinka 2 gün geldi bıraktı
Sağolsun Meliha ne güzel devam ediyor
hevesle geliyorlar sikiya gelemiyorlarKilosu fazla olanları çağırabilşrsiniz cnm
Bazılarıda yarışmada sıkıya gelemiyolar
Mesela son 2 gelen benim günlüğümden
Gerçi ervanın mazereti var belki gelir
Ama melinka 2 gün geldi bıraktı
Sağolsun Meliha ne güzel devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?