- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
- #120.241
Ayyy inşallah canım ben de hız vermek istiyorum artıkKısa süreli hedef. Şubat tatilinde 75 olmayı hedefliyorum. Hadi bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah canım ben de hız vermek istiyorum artıkKısa süreli hedef. Şubat tatilinde 75 olmayı hedefliyorum. Hadi bakalım.
İyi gidiyor canım on kiloyu devirdimGeldim Poni'cimNasılsın,nasıl gidiyor diyet
Sabah yarim çay kaşığı bal 6 zeytin 1 kk peynir domates 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 bardak süt
Ara 1 hurma 2 ceviz 10 tane antep fıstığı
Öğlen : 5 yaprak sarması pirinç siz yayla çorbası.
Ara 1 elma
Aksam dışarıdaydım olan yemek ağır meyve yedim ne yazık ki.
1 elma 2 mandalina
Spor yok
1.5 lt su
Menüm
Öğle, 3 yk menemen,2 d ekmek,1 salatalık, armut,çay,1 kk peynir
Akşam, 1 kase yayla çorbası, ızgara köfte, salata, 1 çb gazoz
Su,1.5 lt
Spor,yok( bugün yürüyüşe cikamadm regl sancısından)
İy aksamlar kizlar
Menüm sahur bir iki parça haslanmis tavuk başka bisey yiyemedim
Canlar aslında iftara hamsi buglama yapmistim ama hamsininhic tadi yoktu saman gibi 4 tane falan yedim sonra bir yumurta kirdim iki dilim eekmek ve azcik peynir ile yedim ve bool salata
Su simdilik bir ama 1 yaparim
Spor yarim saat yirucem
Bu günkü menüm
Sabah 8.00
2 dilimden salçalı tost
Ara 11.00
2 lokma peynirlu sandviç
Öğle 14.30
1 kase karnıbahar haşlama
1 dilim rkmek
Akşam 18.30
1 küçük kase barbunya
1 kase domates suyu
2 litre su
menum oruçtum
sahur yok
ıftar
1 dilim ekmek
1 tabak nohut yemegı
salata
su 2 lt
spor 45 dk yuruyus
Sabah 1 B süt 40 g yulaf ezmesi
Öğle 3 yk kıymalı ıspanak 3 yk light yoğurt 100 g kadar hindi tava ızgara
Ara 1 elma
Akşam 1 armut 1 portakal
Su 3 lt
Harikasın canımDün sabah 84.3
Bu sabah 83.0
Süper
10 kilo harik darısı bana :)İyi gidiyor canım on kiloyu devirdim
Sen niye gelmiyorsun buraya internetin de var
-Bin muhtesem gunes- yarışalım :)
Ayyy inşallah canım ben de hız vermek istiyorum artık
Canlarım yarın pirinç lapası yapıcam 3 öğün;çünkü 2 gündür misafirlerimiz vardı bihayli kaçırdım ama perşembeye kadar halledicem inşallah.Bu arada çok kararlıyım yarın sporuma başlamaya;spor bol su lapa pazartesiye atıcam inşallah pis kalorileri
Bu arada takıma girdiğimde 52 bedendim,şu anda ise 48.İnşallah 40'ları da görmek kısmet olur.2 beden bile nasıl değiştiriyor insanı
Sizlerle yarismiyorum,sonuç belli olduğu için kartanesi58 AdaisyLove mstbNooldu canim,cikmu yoruluyorsun yoksa:)
Kalkamiyorum.nohut severim.nadir yaparım aslında.Afiyet olsun canim sendemi sahur yaoamiyorsun.ben yiyemiyorum hic bisey ben nohut yaomiyirum kimse sevmiyor benden başka bende pilavsiz yiyemiyirum o yüzden yapmiyorum:))
O saatte Kalkamiyorum kalsamGüzellll
Geçmiş olsun tatlım
Suyunu tamamlarsan iyi olur
Bence iyi olmuş
Bence keşke sahuru sıkı yapsan da iftarda mı az yesen
Güzel olmuş canım
Gece gece yaptığı yaramazlıkları bak şunun,1 degil 2 degil tam 3 tane kendi cezanı kendin ver canımAtın beni denizlere..... tezgahta duran kestane şekeri bilmem kaçıncı kez suya kalkışımda sonunda beni ele geçirdi. Zaten canım tatlı istiyordu. Tatlı krizim 3 adet kestane şekeriyle sona erdi. Yarın bunu telafi edeceğim söz cezam neyse çekmeye hazırım
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.
Grip oldum çok fenayım
Geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Grip oldum çok fenayım
Gece gece yaptığı yaramazlıkları bak şunun,1 degil 2 degil tam 3 tane kendi cezanı kendin ver canım