- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #120.061
Rakibem menü guzel misafirliğe gidince de ye caniiiiim nolacak sanki tatli matli yeyiver azcik
Kız Beni yoldan çıkarmak istemissin sen cikmissin yoldan.Gelelim menume sabah 1 tam yumurta birinin beyazi yarim.simit zeytin peynir salatalik
Aksam zeytinyagli pirasa bol yoğurt sıkı durun kizlar tam 3.dilim ekmek( birazda tavuk sote
Ve ilave olarak bugün yarim paket bitter çikolata yedim kizlar artik dayanamadim tatli krizine ceza olarak tayarim saat tompolu yuruycem iins
su iki litre
Menün güzel canimMenüm
Öğle,klasik kahvaltı+mandalina
Ara,1 b neskafe
Akşam,yoğurtlu salata( içinde 3 yk haşlanmış kepek makarna ve 2 közlenmiş patlican, sarımsak vardı)
Su,1.5 lt
Spor,
Akşam pek az olmuş kuzum ya.
memnun oldum canım. tek temennim ya sizleri gördükce dahada hevesleniyorum.Hep beraber çok güzel kilolar verdik canım. Sen de verirsin.
Kızlar menümü yazıp işe gitmem lazım
Kalan menülere yorum yapamadım kusura bakmayın
Cumartesi düğün varya görümceme yardım ettim biraz
Kalkınca _yarım greyfurt
Sabah _2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet
1 bar Soya süt
Öğle _1 portakal 1 bar kefir
Ara _3 ceviz 1 bar süt
Akşam _kıymalı yeşil fasülye, yoğurt, 2 kş ev eriştesi
Su 2 lt
Spor 30 dk bant
memnun oldum canım. tek temennim ya sizleri gördükce dahada hevesleniyorum.
hoşbuldum bu azimle devam edersem inş olucak :)Sende yapabilirsin canım hoşgeldin
Canim benim,ben Bulgaristanda dogdum buyudum ama su an Almanyada yasiyorum,ogrenciyim birde yakinda cin restoranina ise basladim bu yuzden diyet tutmak biraz zor oluyor ama basariyorum.. Beslenme konusuna gelince ben cok az yemek yiyorum,gunde 1 ogun oda bir meyve yada sebze salatasi oluyor genellikle,3 litre su ve en az 3 tane yesil cay :)
hoşbuldum bu azimle devam edersem inş olucak :)
Oyle mi ,cok sevindim canim.Cok uzak degiliz ben shu an Frankfurttayim ama Kolnde kaldim 2 ay teyzemin yaninda.. Ben 3 ogun 2 ara yersem kilo veremiyorum malesef.. Bu benim icin ideal ve kendimi ac hissetmiyorum ve guzel kilo veriyorum.Spor konusuna gelincr canim sen bilirsin her yere bisikletle gidiyorum.. Gunde 1 saat hizli tempoda yuruyorum ve calistigim restoranda 5 saat hep kosusturuyorum :)
inşallah :) ya bide avatarın altında boy kilo çıkıyomu nasıl yapıcam ben onu.Olur olur yeterki azmini koru
inşallah :) ya bide avatarın altında boy kilo çıkıyomu nasıl yapıcam ben onu.
çok saqol halletim :)Profiline gel kişisel bilgilerine orda değiştiriliyor bak avatarın hemn altındaki yer
Bende yapayım yalnız kalmaGünaydın fıstıklar
Bugünkü Kilo bildirimim gelsin
Dün 76.3
Bugün 75.7
Herkese az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum
Günaydın abla süpersin 1 günde 600 gr maşallah :)Günaydın fıstıklar
Bugünkü Kilo bildirimim gelsin
Dün 76.3
Bugün 75.7
Herkese az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum
Ooo hızlı başladın haftaya güzellikBende yapayım yalnız kalma
Dün: 86
Bugün:85.6
Toplamda: 10 kilo
Sağol cnmGünaydın abla süpersin 1 günde 600 gr maşallah :)
Sen demiştin biraz dikkat etse kilo verebilecek kişilerin zaman kaybetmesine kızıyorum diye,bu sık sık geliyor aklıma. Ben kendimi hep pkoluyum veremem diye kandırmışım. Boşa zaman kaybetmek istemiyorum artıkOoo hızlı başladın haftaya güzellik
Bak hafta sonu tozutma
Perşembe çok güzel bildirim bekliyom senden