- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- Konu Sahibi Handandandan
- #120.041
Ponicim e Katılıyorum. Yarım saat az en az bir saat Olmalı.Naptin canım sen simitler,çikolatalar ceza bir saatten aşağı olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ponicim e Katılıyorum. Yarım saat az en az bir saat Olmalı.Naptin canım sen simitler,çikolatalar ceza bir saatten aşağı olmasın
Mefkurem midem almıyor sabajlari, kızımdan dolayı erken kalkıyorum zaten. Su da yatincaya kadar iki lt oluyor genelde ama az haklısınSabahhhh???????
Öğle akşam güzel
Ama biraz totişi kaldır artık güzelim
Suyunda düştü son zamanlarda
Canim benim,ben Bulgaristanda dogdum buyudum ama su an Almanyada yasiyorum,ogrenciyim birde yakinda cin restoranina ise basladim bu yuzden diyet tutmak biraz zor oluyor ama basariyorum.. Beslenme konusuna gelince ben cok az yemek yiyorum,gunde 1 ogun oda bir meyve yada sebze salatasi oluyor genellikle,3 litre su ve en az 3 tane yesil cay :)Ah güzelim ne yazıkki biz o şanslı kişilerden değiliz
Yoksa burda olmazdık
Hepimiz yemeyi çok seviyoruz ve çabuk alıyoruz
Biraz kendinden bahsetsene cnm tanıyalım seni
Ne yapıyon ne ediyon
Akşam pek az olmuş kuzum ya.Kızlar menüm
Sabah
1 tane beyaz peynir domates salatalık sandviç
Öğlen
4 kaşık kavurma et
4 kaşık makarna
Akşam
1 kase yoğurt
1 yeşil elma
Su 3 lt
Spor yok
Ponicim e Katılıyorum. Yarım saat az en az bir saat Olmalı.
Maksat öğün geçirmek olsun diye sadece ufak doğrayıp az yağda kavurdum. Normalde öğlenleri ekmek arası yiyordum ekmeği kesince ne yiyeceğimi şaşıyorumMantarı nasıl yapıyorsun? Yaz boyu çok yedim şimdi bıkkınlık geldi. Değişik tarifler denemek istiyorum açıkçası.
Bende almanyadayım cnmCanim benim,ben Bulgaristanda dogdum buyudum ama su an Almanyada yasiyorum,ogrenciyim birde yakinda cin restoranina ise basladim bu yuzden diyet tutmak biraz zor oluyor ama basariyorum.. Beslenme konusuna gelince ben cok az yemek yiyorum,gunde 1 ogun oda bir meyve yada sebze salatasi oluyor genellikle,3 litre su ve en az 3 tane yesil cay :)
Oyle mi ,cok sevindim canim.Cok uzak degiliz ben shu an Frankfurttayim ama Kolnde kaldim 2 ay teyzemin yaninda.. Ben 3 ogun 2 ara yersem kilo veremiyorum malesef.. Bu benim icin ideal ve kendimi ac hissetmiyorum ve guzel kilo veriyorum.Spor konusuna gelincr canim sen bilirsin her yere bisikletle gidiyorum.. Gunde 1 saat hizli tempoda yuruyorum ve calistigim restoranda 5 saat hep kosusturuyorum :)Bende almanyadayım cnm
Köln yakınlarında
Sen nerde kalıyorsun
Güzelim dediğin gibi beslenme şekli çok sağlıksız
Daha yaşın genç ve sağlıklı beslenmen lazım
Kızlar menümü yazıp işe gitmem lazım
Kalan menülere yorum yapamadım kusura bakmayın
Cumartesi düğün varya görümceme yardım ettim biraz
Kalkınca _yarım greyfurt
Sabah _2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet
1 bar Soya süt
Öğle _1 portakal 1 bar kefir
Ara _3 ceviz 1 bar süt
Akşam _kıymalı yeşil fasülye, yoğurt, 2 kş ev eriştesi
Su 2 lt
Spor 30 dk bant
Valla karatay ev yapımı erişteyi izin veriyorAblaaaaaa erişte makarna grubuna giriyor öu yoksa ev yapımı diye muaf mı
Ara öğün yapman şart değil cnmOyle mi ,cok sevindim canim.Cok uzak degiliz ben shu an Frankfurttayim ama Kolnde kaldim 2 ay teyzemin yaninda.. Ben 3 ogun 2 ara yersem kilo veremiyorum malesef.. Bu benim icin ideal ve kendimi ac hissetmiyorum ve guzel kilo veriyorum.Spor konusuna gelincr canim sen bilirsin her yere bisikletle gidiyorum.. Gunde 1 saat hizli tempoda yuruyorum ve calistigim restoranda 5 saat hep kosusturuyorum :)
Tabiki ablacim :) anlastik ozaman 2 ogun olucak gunde.. Temin hatta biraz abarttim sanirim.. Nordsee gittim ve Garnelen yedimAra öğün yapman şart değil cnm
Ama hiç olmazsa 2 öğünde anlaşalımmı
Zaten bütün gün koşturuyosun
Yarından itibaren menü vermeye başla güzellik
Bide fırsat buldukça buraya gelmeye çalışki kaynaşabilelim
Güzel olmuş sabaha yumurtanın yanına yeşillik ekleyebilirsin :)Günaydın kızlar
Dünkü menu
Sabah
1 has yum
1 kaşık domates sos
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin