- Konu Sahibi Handandandan
- #119.561
Dün pek iyi olmadı bugünden itibaren iyi olcak insallahKeşke mantıyı öğlen yeseydin.. aynı hüne hem mantı hem de börek olmuş
Gayet güzel menü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün pek iyi olmadı bugünden itibaren iyi olcak insallahKeşke mantıyı öğlen yeseydin.. aynı hüne hem mantı hem de börek olmuş
Gayet güzel menü
Lipton Slim fit çayları var onlardan iç günde bir tane bir dene biraz ishal yapiyo
Alıp deneyeecem, canım. Çok sağolLipton Slim fit çayları var onlardan iç günde bir tane bir dene biraz ishal yapiyo
Dün haşatim çıktı 15 bayan 10 çocuk baya yorucu bi misafir ağırlamaydı. Kalsiyum takviyesi filan al canım süt içinde psikolojinipsikolojini bozma benm 5. Ayda kesildiŞükür. İyi diyelim iyi olalım. Bu ara biraz keyifsizim hem süt mevzuu hem de doğumdan sonra bacaklarımda ve ayaklarımda bir ağrı oluştu. Bu aralar çım azıttı ve canım çok yanıyor. Sen nasılsın
Tatlıdan korkuyordum birde spor yapmadım o kadar çok ayaktaydm ki birgün de -200 gr gordumKeşke mantıyı öğlen yeseydin.. aynı hüne hem mantı hem de börek olmuş
Gayet güzel menü
Canım bu hafta ben yerlerdeyim şişlik kabızlık gaz tartı 1kg fazla gösteriyor.Kızlar bu hafta iddalıyım bakalım bu kez hava mı atacağım yoksa AdaisyLove havamı mı alacak yine
Neyse hepsini birden çıkarmışın aradanDün haşatim çıktı 15 bayan 10 çocuk baya yorucu bi misafir ağırlamaydı. Kalsiyum takviyesi filan al canım süt içinde psikolojinipsikolojini bozma benm 5. Ayda kesildi
Hemen umutsuzluğa düşme şekercim günlük oynamalar olabilirCanım bu hafta ben yerlerdeyim şişlik kabızlık gaz tartı 1kg fazla gösteriyor.
Valla benden korkmasin kimse.
O nedir ablacımHemen umutsuzluğa düşme şekercim günlük oynamalar olabilir
İstersen vicdan çorbasını dene
Kızlar bu hafta iddalıyım bakalım bu kez hava mı atacağım yoksa AdaisyLove havamı mı alacak yine
Onun için siniri zıplatmayacak bi koca lazımDün haşatim çıktı 15 bayan 10 çocuk baya yorucu bi misafir ağırlamaydı. Kalsiyum takviyesi filan al canım süt içinde psikolojinipsikolojini bozma benm 5. Ayda kesildi
Nete yazarsan görürsün cnmO nedir ablacım
Hemen baktım ablacım olur valla akşam yaparım öğlen de çorba yedim aksam da onu yaparım içine de 1 acı biber koyarım.Nete yazarsan görürsün cnm
Kabak, dereotu maydonoz falan konuluyor
Ayça kayanın dı heralde
Yine dörtlü yarisabiliriz canım :)
Valla kamile izin aldı rakipsiz kaldım :)))
Yok canım para toplayıp altın yapmışlar onu da unutmuşlar gelirkenNeyse hepsini birden çıkarmışın aradan
Ama orda olmak istemezdim şahsen
Hediyelerde gelmiştir heralde
Sen en az 1.5 kilo verirsin yarismiyorum seninleOnun için siniri zıplatmayacak bi koca lazım
Takma diyeceğim ama kadınların elinde değil takmamak.ne yapıyor kiOnun için siniri zıplatmayacak bi koca lazım