- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #119.361
Maşallah güzelim bence yarın geçen haftanın acısını çıkartacaksınYarın tartı var dediler bizde yürüdük
Yarın tartıda mutlu olunca yorgunluk falan kalmıcak güzellikKendimi çok yorgun hissediyorum. Yarın tartıda görüşürz iyi geceler
Geldim mefkusum geldim :) insallah hep buralardayim bundan sonraKız serpil nerelerdesin sen
Paket koyduysan daha çok görelim seni
Ayyy bunlarin hepsi harika ben zayifliyim bi hepsinden burer tane siparis ederim vallla tabi bizde bu kadar guzel dururmu, diye düşünmedim değil ( şimdi durmaz ama yaza kadar neden olmasinSelam bebekler
Bugün tüm gün nette abiye bakıp gaza geldim
Size de bi kaç foto atiyim de hep birlikte gaza gelelim
Eki Görüntüle 1700073
Eki Görüntüle 1700074
Eki Görüntüle 1700075
BendeeeeeeeYaza eşimin kuzenin düğünü var bende zayıflayıp güzel bir kıyafetle salınmak istiyorum ortalıkta
HarikasinYarın tartı var dediler bizde yürüdük
Iyi gecelerKendimi çok yorgun hissediyorum. Yarın tartıda görüşürz iyi geceler
Çok geçmiş olsun canım kimseye bişey olmamış çok şükürİyi akşamlar kızlar.nasılsınız. bugün korkutucu bir gündü karşı apartmanda patlama oldu kombiden dolayı duvar göçtü camlar parçalandı bizim balkona kadar geldi şükür kimseye birşey olmadı
ben zaten buralardayım ablam sizi bırakmaya niyetim yok iki haftalık bi mola sadece şimdi ben yarın bildirim yapıcakmıyım yoksa yapmadan direk ayrılıyormuyum ablacımGüzelim tabiki eltinle güzel İlişkiler içinde olman güzel
Ama yinede herşeyini anlatma derim
Yarın nasıl olacağınız meçhul
Herzaman takım ruhu diyoruz ya cnm
Bi arkadaşımız bitarafta çok çaba sarfedip kendini tutabiliyorsa diğer tarafta ki kişi önemsemezse diğer arkadaşın emeğine haksızlık etmiş gibi oluyo bence
Tabi elinden geleni yapar Kilo veremez o başka bişey ona sözümüz olmaz
Evet cnm buraya katılacaksın
Toplam 11 takım var
Her cuma takımlar kendi üyelerinin verdiği kiloya göre listesini hazırlar yüzdesine göre derecelendirme olur
Diyet gruplarında Cuma yarışmaları nedir diye bi bölüm var ordan daha fazla bilgi sahibi olabilirsin
Kızzz ağzına biber sürecem bak
Bende kv yim
Patates haşlanıpmı rendeleniyor cnm
Tarifi yapsam kesin çok severim
Belki hafta da 1 yenebilir
Tmm cnm sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun
Ama vakit buldukça gelmeye çalış
İnşallah hayırlı haberler alırsınız
Kız serpil nerelerdesin sen
Paket koyduysan daha çok görelim seni
Gerçekten kötü olmuş Allahtan kimseye bişey olmamışİyi akşamlar kızlar.nasılsınız. bugün korkutucu bir gündü karşı apartmanda patlama oldu kombiden dolayı duvar göçtü camlar parçalandı bizim balkona kadar geldi şükür kimseye birşey olmadı
Bildirim yapmazsan yinede takım yüzdesi için hesaba dahil olursunben zaten buralardayım ablam sizi bırakmaya niyetim yok iki haftalık bi mola sadece şimdi ben yarın bildirim yapıcakmıyım yoksa yapmadan direk ayrılıyormuyum ablacım
Inşallah ablacım, inşallah hepimize nasip olsun hayallerimizdeki kıyafetler, güzel günler :)Neden olmasın güzelim
150 kilolardan 60 lara düşenlerden neyimiz eksik
Tek bi tedirgininliğim var ablacım reglimin bitmesine daha 3 gün var, bi de bu hafta sadece 2 kez spor yapabildim. Umutsuz değilim eksi de olduğuma eminimde çok değil ama.Maşallah güzelim bence yarın geçen haftanın acısını çıkartacaksın
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim cümle kötülüklerden korusun hepimizi.İyi akşamlar kızlar.nasılsınız. bugün korkutucu bir gündü karşı apartmanda patlama oldu kombiden dolayı duvar göçtü camlar parçalandı bizim balkona kadar geldi şükür kimseye birşey olmadı
Serpilim olur neden olmasın, daha güzellerini giyeriz InşallahAyyy bunlarin hepsi harika ben zayifliyim bi hepsinden burer tane siparis ederim vallla tabi bizde bu kadar guzel dururmu, diye düşünmedim değil ( şimdi durmaz ama yaza kadar neden olmasin)
Canım tartı öncesi için galiba ama çok az bi menü olmuş yarın normale dön vücudunun dengesi bozulmasın.Menum
Sabah
Yok
Öğle
Et tavuk ızgara salata
Soda
Akşam
2 portakal
Spor yok
Su 3lt
Aynen cNim tarti oncezi diye oyle yedim zaten bu hafta yeterince oynadim vücudumlaCanım tartı öncesi için galiba ama çok az bi menü olmuş yarın normale dön vücudunun dengesi bozulmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?