- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #118.681
Tesekkur ediyorum. Züğürt tesellisi benimkiÖnemli olan vermek canım ve süper vermişsin tebrik ediyorum seni :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ediyorum. Züğürt tesellisi benimkiÖnemli olan vermek canım ve süper vermişsin tebrik ediyorum seni :)
Asla öyle değil canım veremeyenler ne yapsın o açıdan bak 700 gr az değilTesekkur ediyorum. Züğürt tesellisi benimki
Bence de azımsama.yılda 52 hafta var her hafta 700 versen 35 kilo eder.Asla öyle değil canım veremeyenler ne yapsın o açıdan bak 700 gr az değil
Keşke benim de büyük olsa.Evet canim goguslerim büyük biraz
Aynen öyle canimBence de azımsama.yılda 52 hafta var her hafta 700 versen 35 kilo eder.
Takyon cnmKızlar whatsapp taki Ümmü Gülsüm kim?
Keşke benim de büyük olsa.
Gunaydin arkadaşlar
Kilo bildirimim
Gecen perşembe 75.3
Bugun74.3
Giden 1000gr
Çok şükür korktugum gibi olmadi ama pazartesiden bu yana 200 gr gitmiş eğer dun hafif olsaydi eminim daha çok giderdi buda bana ders olsun
Geçen hafta: 87.5
Bugün: 86.8
Fark:-0.7
Mesaj sayım: 111
AdaisyLove kartanesi58 @mstb kızlar sondan birinci oldum galiba
Demekki dediğin gibi dünü iyi atlatsaydın daha güzel bi sonuç alacaktın ama buda çok güzel cnmGunaydin arkadaşlar
Kilo bildirimim
Gecen perşembe 75.3
Bugun74.3
Giden 1000gr
Çok şükür korktugum gibi olmadi ama pazartesiden bu yana 200 gr gitmiş eğer dun hafif olsaydi eminim daha çok giderdi buda bana ders olsun
Günaydın hanımlar.
Adet bitimi tartı yüzümü güldürdü.
Geçen perşembe 80
Bugün 78.5
Giden 1500
Mesaj sayım 130
Kilo bildirimi
Geçen hafta 76.6
Bu hafta 75.1
Fark 1.5
Yüzde 1.96
Teşekkür ederim canım benim :)Ooo süper canim
Sen yinede abartmamaya çalış cnmTeşekkür ederim canım benim :)
Mefkurem abla çok teşekkür ederim inşallah böyle devam eder ama bugün istahim çok fena açık.
Güzelim Nr nı berile göndermen lazımBeni de whatsapp eklermisiniz