- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 46
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #118.521
Benim eşim de gıcık eder beni. Geçenlerde olma ihtimali en azından bu seneolmayan ve giymeyeceğim kıyafetlerimi ayırırken oooo sen hep böyle mi kalacaksın dedi. SinirÇok fenalar ya benim kizimda gecen bana dediki anne ben senin incecik halini çok merak ediyorum dedi bide eşimin yaninda düşünün yani kesimde kizin herkes incecik olacak diye bisey yok dedi ama bu lafina sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim
Kız seninki nasıl bi cadıymışKızlar dedim ya benim kızla bi zayıflama nuhabbetimiz var diye bana kardesime bakarım ben sen spor yap diyo falan neyse dün cizgi film kanalı izliyoz barby reklami cikti bana ne dese iyi anne sende bunlar gibi olacan ama azcik az yesen dedi bende annem ugrasiyorum bak kardesin dogdugunda cok daha fazlaydim simdi bak zqyifladim dedim asil bomba simdi geliyo anne neden kendini kandiriyosun bak gobusun hala kocaman bacaklarin kocaman dedi ne diycem bilemedim annem verecem ama hemen olmaz yavas yavaş olacak dedim anne birax daha cabuk ol dedi 4,5 yasindaki bi çocuktan bunları duymak ne aci
Bana önceden büyük gösteriyon demezlerdi ama şimdi gençleştin diyolarBence 29 yaşındaki hali daha genç gösteriyor. Ah kilolar..............bana da hep yaşımdan büyük gösterdiğimi söylerler. Sizde aynı tepkileri alıyor musunuz kızlar?
Eki Görüntüle 1692618
Üst gittiğine göre şimdi sıra alt tarafa geldi o zamanKızlar artık zayifladigim farkediliyor göbüş tamamen gitti. Ben göbek ten şikayetçi değildim zaten basen ve bacak kötü benim.
Ama önce üst bölgemden veririm
Kendimi süper hissediyorum :)
Şimdiki zamane çocukları bi alem yaaaBenim kızım daha insaflı. Hatta akşamları bisküvi yerken bana ısrar ediyor. Kızım bak diyet yapıyorum. Kilolarımı vermem lazım dediğimde verirsin anne çocuk doğurdun sen olacak o kadar diyor. Canım benim
Kız neresi kiloluBence hala fazla kilolu. Şişman demeyim hadi gene.
Hele kadınlar hemcinslerine bunu çok yapıyorAmaaan canim boşver takma onlari bazilari özellikle yapiyor inan bana.ben en çok milletin aczini kapatmak istiyorum kilo verip.gecen bir arkadaşa gittik arkadaş CIK zayif eside kilolu bana diyirki eşimin yaninda ayyy bizde tam tersiyiz diyor senin esin zayif sen sismansiz bizde ben zayifim Esim şişman diyor öyle uzuldumki içimden dedim sen görürsün sismani dedim gerçekten insani ne kadar uzduklerini bilmiyorlar sinirler
Bence onun bunun lafını boşverÇok fenalar ya benim kizimda gecen bana dediki anne ben senin incecik halini çok merak ediyorum dedi bide eşimin yaninda düşünün yani kesimde kizin herkes incecik olacak diye bisey yok dedi ama bu lafina sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim
2 buçuk çok dikkat edersen tutar canım çok değil .Benimde iki bucuk kilo var bende tutturamicam sanirim.
Evet abla alt taraftan vereyim istiyorum kötü duruyor bacaklar kalın hatta foto atıym :)Üst gittiğine göre şimdi sıra alt tarafa geldi o zaman
Biraz verdikten sonra daha dar bi bluz giy2 buçuk çok dikkat edersen tutar canım çok değil .
Akşam 5ten sonra bişey yeme sebze protein ağırlıklı beslen olur. Ahh ahh emzirmiyor olsam Dukan diyeti yapacam süper kilo verdiiryor
Evet abla alt taraftan vereyim istiyorum kötü duruyor bacaklar kalın hatta foto atıym :)
Oy oyy bana metroda dolmuşta yer vermişlerdi hamile diye sırf yüksek sesle demesinler herkes duymasın diye sessizce oturmuştum bi kere ama haklılardı o zaman doğuma giden hamilelerden beterdim kızamıyorum şimdi düşününce ama içim yanıyor İremimSana Kızın Demiş bana millet hamile misin diye soruyor . Sen bir de onu düşün. Bekar olunca öyle bir koyuyor insana. Foto koyup sizin Yorumları bir alacağım. Bu milletin derdi ne bakalım siz anlayabilecek misiniz.
Evet abla gömlek giymişim birazdan çekerim :)Biraz verdikten sonra daha dar bi bluz giy
Aradaki farkı görelim
Bana bacakların çok kalın gelmedi
Ama bluz bol olduğu için orta bölge belli olmuyor
Biraz verdikten sonra daha dar bi bluz giy
Aradaki farkı görelim
Bana bacakların çok kalın gelmedi
Ama bluz bol olduğu için orta bölge belli olmuyor
Ortak sen üzülme bazıları kasti yapiyo resmen üzmek icin ama sen cok cok yol katettin eminin bundan sonra diyen kiskancligindan diyodurSana Kızın Demiş bana millet hamile misin diye soruyor . Sen bir de onu düşün. Bekar olunca öyle bir koyuyor insana. Foto koyup sizin Yorumları bir alacağım. Bu milletin derdi ne bakalım siz anlayabilecek misiniz.
Ah ah benimki sofrada anneeeee deyip kas göz yapiyoÇok fenalar ya benim kizimda gecen bana dediki anne ben senin incecik halini çok merak ediyorum dedi bide eşimin yaninda düşünün yani kesimde kizin herkes incecik olacak diye bisey yok dedi ama bu lafina sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim
Ya tam dertlesmelik ama ona bisey soyldsem cok üstüne dusuyo cok uxuluyo tam bi balik artik vstin siz düşününKız seninki nasıl bi cadıymış
Valla otur onunla rahat rahat dertleş
En büyük motivasyon hocan yanındaymışya senin
Kiz senin boy baya var ve sikisin heralde hic kotu durmuyosun2 buçuk çok dikkat edersen tutar canım çok değil .
Akşam 5ten sonra bişey yeme sebze protein ağırlıklı beslen olur. Ahh ahh emzirmiyor olsam Dukan diyeti yapacam süper kilo verdiiryor
Evet abla alt taraftan vereyim istiyorum kötü duruyor bacaklar kalın hatta foto atıym :)
Banada uzak biyere giderkwn öğretmen arkadaslarimdan samimi oldugim biri senin kutle agir cok ayakta durma demistide cok uzulmustum aman bos verelim be gülüm onumuze bakip kurtulalim insOy oyy bana metroda dolmuşta yer vermişlerdi hamile diye sırf yüksek sesle demesinler herkes duymasın diye sessizce oturmuştum bi kere ama haklılardı o zaman doğuma giden hamilelerden beterdim kızamıyorum şimdi düşününce ama içim yanıyor İremim
Ortak sen üzülme bazıları kasti yapiyo resmen üzmek icin ama sen cok cok yol katettin eminin bundan sonra diyen kiskancligindan diyodur
Ah ah benimki sofrada anneeeee deyip kas göz yapiyo
Ya tam dertlesmelik ama ona bisey soyldsem cok üstüne dusuyo cok uxuluyo tam bi balik artik vstin siz düşünün
Kiz senin boy baya var ve sikisin heralde hic kotu durmuyosun
Banada uzak biyere giderkwn öğretmen arkadaslarimdan samimi oldugim biri senin kutle agir cok ayakta durma demistide cok uzulmustum aman bos verelim be gülüm onumuze bakip kurtulalim ins
Yok yok kesinlikle cok iyisin ve hedefledigin kiloya ulaşınca eminim mankenlere tas cikarirsin
Kız bana bu izinde bile biri hamilemisin dediOy oyy bana metroda dolmuşta yer vermişlerdi hamile diye sırf yüksek sesle demesinler herkes duymasın diye sessizce oturmuştum bi kere ama haklılardı o zaman doğuma giden hamilelerden beterdim kızamıyorum şimdi düşününce ama içim yanıyor İremim
Bence bazıları gerçekten geri zekalıSana Kızın Demiş bana millet hamile misin diye soruyor . Sen bir de onu düşün. Bekar olunca öyle bir koyuyor insana. Foto koyup sizin Yorumları bir alacağım. Bu milletin derdi ne bakalım siz anlayabilecek misiniz.
Benimde bacaklarım genelde kalındır nehirimBoyum 1.68 cnm.
Üst bolgem çok sıkı bacaklarim fena.
Daha doğrusu baldirlar kötü.
Bu 65 kiloki halim
Anammm gec gordūm hemen 100 unu atlayim kalan yuzude yatmadan atlarimSerpilim zaten sen artıda değilmiydin
Yaptığın sporun haricinde
100 patlıcana 100 patatese ip Atlama gelsin canikom
Cok iyi senin adina sevindimKızlar artık zayifladigim farkediliyor göbüş tamamen gitti. Ben göbek ten şikayetçi değildim zaten basen ve bacak kötü benim.
Ama önce üst bölgemden veririm
Kendimi süper hissediyorum :)
Baksen yaramazaKızlar dedim ya benim kızla bi zayıflama nuhabbetimiz var diye bana kardesime bakarım ben sen spor yap diyo falan neyse dün cizgi film kanalı izliyoz barby reklami cikti bana ne dese iyi anne sende bunlar gibi olacan ama azcik az yesen dedi bende annem ugrasiyorum bak kardesin dogdugunda cok daha fazlaydim simdi bak zqyifladim dedim asil bomba simdi geliyo anne neden kendini kandiriyosun bak gobusun hala kocaman bacaklarin kocaman dedi ne diycem bilemedim annem verecem ama hemen olmaz yavas yavaş olacak dedim anne birax daha cabuk ol dedi 4,5 yasindaki bi çocuktan bunları duymak ne aci
Canim bence cok kofu durmuyosun bacaklarinda kalin degil sen bi on kilo sonra bence cok guzel olursunBoyum 1.68 cnm.
Üst bolgem çok sıkı bacaklarim fena.
Daha doğrusu baldirlar kötü.
Bu 65 kiloki halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?