- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
- #118.481
Gunaydin arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bana çok bağlı aynı odada benden ayrı durmuyor o derece
Kes cezamı mefkurem. Listeyle alakası yok gerçekten bu menunün ama bugün uyacağımMenü güzel cnm suyu birazdaha içmeye çalış
Temizlik yaparken susamadınmı
Ben çok susarım
Menü güzel bence cnm
Hem emzirdiğin hemde az olduğu için erişteyi cıss olarak görmüyorum
Muhtemelen ev eriştesidir zaten
Kızlarrr inanın burdaki herkes benzer şeyleri yaşamıştır yada yaşıyordur
İnsanın bazen sabrı tükeniyor
Ama insan hep negatif şeyleri düşündükçe daha çok dibe batıyor
O yüzden hayatınızda iyi şeyleri düşünüp şükür etmeye çalışın
Derlerya, ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen
Nehirim sende bazen çocuğu annene yada kv ye bırakıp bikaç saatliğinede olsa kendine zaman ayır güzelim
Bi arkadaşına falan git
Sanada geçmiş olsun cnm
Belini zorladınmı niye ağrıyor
Menün güzel aslında
Ama emzirdiğin için belki akşam yada öğlene bi yemek ekliyebilirdin
Ponicim yaptığın listede hiç bunlar olduğunu hatırlamıyorum
Maalesef baklava büyük cısslardan
Bunun için ne kadar ip atlıcan bakalım
Sporda olsa dört dörtlük menü olacakmış cnm
Ayyy bu negüzel iltifat şekercimGördüğüm değişimlerin en çarpıcısı sendin Zuhal'im
Günaydın
yeni bi güne merhaba tarti öncesi Allahim ne cabuk zaman geciyor
Canlarım günaydın
Günaydın kizlar aman buhun dikkat yarina yuzumuz gulsun
Aaaa seninki sana cok bagli ozaman o kotu işte seni bence asil bunaltan o bazen insan birileri alsın da çocuğu kafa dinliyim istiyor gerçekten yoruyolar birilerinde dursada kendine zaman ayirsan rahatlarsin aslinda ama olmuyorsa sabir artık yapcak bisi yok biraz buyurse ve hava isinirsa cikarsin onunla birlikte
Gunaydin arkadaslar
Günaydın kızlar.
İki gün menü yazamadım ama çok sağlıklı menülerim vardı. İnşallah 2 -3 haftaya atacağım fazlalıklarımı.
Serpilim zaten sen artıda değilmiydinDunki menu pek olmadi malesef kabul ediyorum ve cezami size bırakıyorum
Sabah
2yumurta haşlanmış domates salatalik 2zeytin
Arada 2mandalina
Ogle2 orta boy haslanmis patates baharatli
Aksam (sözde yune patates yiyecektim ama olmadi gözüm döndü ) patlican kizartmasi patates kizartmasi biraz ekmkle maydanoz
Spor 3ml leslie
Su 2,5 3 olmuştur
Güzelim tek ben verecem diye bişey yokSerpil çim kızartmaların cezasını Mefkurem ablaya havale ediyoruz.
Çok güzel söylemişin bitanemHaklısın abla ya guzel tarafi gormeyince hayat yurumuyo iyisini görünce mutlu oliyo insan artik oglumla il il hastane hastane dolasmayi bile gezme olarak gormeye çalışıyorum ben kixim dogdugunda falan esimden surekli sikayet ediyodum yok söyle böyle diye ama asil sikinti bendeymis ben ona nasil yaklasirsam bana oyle yaklasiyomus bunu ogrendim simdi ikimizde birbirimize cok ilgiliyiz ama başka sikintilar var bunu gordugumde diyorum allah surekli biseylerle imtihan ediyo bazen esinle bazen cocuk bazen baska bisey ama galiba en önemlisi guzel gorup guzel dusunmek ve anin tadini sonuna kadar alabilmek
O da bi dönem cnmbla kaynanamda 1 dk bile durmuyor.
Annem de de en fazla 10 dk durur bu yüzden zor biraz
Valla güzelim gönlünden ne koparsa diyelimKes cezamı mefkurem. Listeyle alakası yok gerçekten bu menunün ama bugün uyacağım
Kızlar 1 aralık hedefini yakalayabilecek olan var mi ?? Benim 84.9 du, sanırım yakalayamayacağım
Bugün ayın 18 i daha 13 gün var ama bana çok uzak görünüyor.
Aslında ben şu 2 hafta kendimi sıksam veririmdeBugün ayın 18 i daha 13 gün var ama bana çok uzak görünüyor.
Sanırım bende cok uzagimKızlar 1 aralık hedefini yakalayabilecek olan var mi ?? Benim 84.9 du, sanırım yakalayamayacağım
Evet abla şuan olabilgince mutlu olmaya çalışıyorum en güzeli bu galiba elindekiyle yetinmekÇok güzel söylemişin bitanem
Zaten zaman hızlıca geçip gidiyor niye kendimize zehir ederek geçirelimki
Elimizden gelenler için uğraşırız gelmeyenler içinde tevekkül ederiz
Herkesin şöyle veya böyle kendine göre dertleri var
Ama Allah insana çekebileği kadarını verirmiş
sendemi ortak senin hedef kacti benim 73 tu galiba zor cunku en az üçe yakin vermem lazim zor hatta cok zorBugün ayın 18 i daha 13 gün var ama bana çok uzak görünüyor.
Bendede yokk ondanAslında ben şu 2 hafta kendimi sıksam veririmde
İşte o ..... Yok
Benim 4 falan vermem lazım hedef içinSanırım bende cok uzagim
Evet abla şuan olabilgince mutlu olmaya çalışıyorum en güzeli bu galiba elindekiyle yetinmek
sendemi ortak senin hedef kacti benim 73 tu galiba zor cunku en az üçe yakin vermem lazim zor hatta cok zor
Bendede yokk ondan