- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #118.241
İyi olur bu utançla yaşayamam zaten
Hava atacaktim bende 200 gr verdim diye,havami aldılar
Maşallah canım. Teebrikler.O zaman sıra bende
Cuma 76.1
Bugün 74.9
Fark 1.200
Tartı sanırım bugün en çok bana güldü
Şeyda menüsü olmamış ama arada olur kuzum zaten harika gidiyosun.Dünkü menümü yaziyim
Sabah
1 karışık tost
Öğlen
Yarım dilim yaş pasta ( nişanlımla bölüştüm ) ehliyet sınavını kazandım onun ödülü bugün
Akşam
3 kadeh şarap
1 avuç kuruyemiş
6 tane köfte
Salata
Çikolataa 1 tane bitter o büyük kare çikolatalardan yine nişanlımla bölüştüm
Su 2 lt
Spor yok
1....mtsb...1200
2....goodidea...900
3...kartanesi...800
Gr eksideyiz kızlar ilk 3 yazdım belki değişir belli olmaz listede değilim ya hevesim bole aliyim
Sen onu perşembeye kadar halledersin mefkuşum. Bak geri geldim. Fazla fazla artılarla geldim. Onlardan kurtulayım inşallah listeye gireceğim.Sizlere günaydınnnn
Banadabu gelsin
Ben güzel bi eksi beklerken sebebini bilmediğim nurtopu gibi bi artım olmuş
Bu hafta için hayallerim suya düştü
Perşembe 73.5
Bugün 73.9
+400
Bence gayet iyi. TebriklerGecen hafta 76,5
Bugun76
Giden -500g
Fena değil acikcasi 800-900olur umuyodum olmadi persembeye ins
Olsun sen halledersinSizlere günaydınnnn
Banadabu gelsin
Ben güzel bi eksi beklerken sebebini bilmediğim nurtopu gibi bi artım olmuş
Bu hafta için hayallerim suya düştü
Perşembe 73.5
Bugün 73.9
+400
Hoşbulduk mefkuşum.Moralim bozulmadı desem yalan olur
Niye böyle oldu anlamadım
Sadece kına günü geç yedim ama et cacık
Ama herkesi tebrik ediyorum
mstb
kartanesi58
@Ariver
@poniponna
gingercookkie
F Fittek
G goodidea
Kızlar hepinizi çooook kutlarım çok sevindim
Unuttuğum varsa kusura bakmayın
@_Bin muhteşem güneş _
kahvelibayan
Kızlar artılı grub olarak elden gelin
@elifce80
Elifim hoşgeldin cnm
Sürüden ayrılanı kurt kapıyor güzelim
Seninde güzel menülerin başlayınca biran önce artılardan kurtulursun
Teşekkürler canım. Senin de bugünden itibaren spor sözün vardı. Hadi bakalım eğer şuan işin yoksa en azından netten 1 mil falan yapabilirsinMoralim bozulmadı desem yalan olur
Niye böyle oldu anlamadım
Sadece kına günü geç yedim ama et cacık
Ama herkesi tebrik ediyorum
mstb
kartanesi58
@Ariver
@poniponna
gingercookkie
F Fittek
G goodidea
Kızlar hepinizi çooook kutlarım çok sevindim
Unuttuğum varsa kusura bakmayın
@_Bin muhteşem güneş _
kahvelibayan
Kızlar artılı grub olarak elden gelin
@elifce80
Elifim hoşgeldin cnm
Sürüden ayrılanı kurt kapıyor güzelim
Seninde güzel menülerin başlayınca biran önce artılardan kurtulursun
O zaman tekrar hoşgeşdin. Adım Meliha. Hep birlikte artılardan kurtulacağızKızlar bu arada kendimi tanıtayım yeni gelen arkadaşlar var.
Adım elif. 90 kilodan 77 ye geldim 9. Takım sayesinde sonra şımardım ve geri aldım. Ama daha fazla ilerlemeden dir deyip takıma dönmeye karar verdim. Hedefim olan 63 ü göreceğim bu sefer.
İyi bilirim hiç iş yaptırmazlar. Kaç aylıktıYa tam mutfağa temizlige giristim daha yarisina bile gelmeden oğlum uyandi ya bi cocuk 20dk uyurmu insan bi saat olsun uyur yaa
Memnun oldum canım. Tek başına çok zor. Burası müthiş. Yemeden önce iki kere düşünmeni sağlıyor.O zaman tekrar hoşgeşdin. Adım Meliha. Hep birlikte artılardan kurtulacağız
Canım şimdi rahat. Büyüdükçe daha zor. Benim kizım 2 yaşını 4 ay geçiyor. Hiç tutamıyoruz. Çok hareketli ve uykusuz. Akşam 12 de uyuyor sabah 7 de kalkıyor. Gece uykusu en fazla 8 saat çocuğun. Erken yatırırsam bu sefer cok erken uyaniyor. Ezan okunmadan kalkar. Uykusu az olan çocuk da çok zor.Yedi aylık canım
Aynen. Yoksa ben şimdi geldim ekmek araları gitsin çikolatalar üstüne bir de gece atıştırmaları yapardımMemnun oldum canım. Tek başına çok zor. Burası müthiş. Yemeden önce iki kere düşünmeni sağlıyor.
Yedi aylık canım
Canım şimdi rahat. Büyüdükçe daha zor. Benim kizım 2 yaşını 4 ay geçiyor. Hiç tutamıyoruz. Çok hareketli ve uykusuz. Akşam 12 de uyuyor sabah 7 de kalkıyor. Gece uykusu en fazla 8 saat çocuğun. Erken yatırırsam bu sefer cok erken uyaniyor. Ezan okunmadan kalkar. Uykusu az olan çocuk da çok zor.
Bugün inşallah sporada başlıcam cnmTeşekkürler canım. Senin de bugünden itibaren spor sözün vardı. Hadi bakalım eğer şuan işin yoksa en azından netten 1 mil falan yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?