- Konu Sahibi Handandandan
-
- #118.161
Ben denis austin cardio fatburn yapmaya başladı m baya calori yakiyo 12dk lik yapiyorumben bi iki kere daha uzunlarida var dene istersen jillian gibi sikicida drgilAynen canım. Farklı bir spor daha mi yapsam diye düşünüyorum
Kendini şartlandırma öyle güzelimIns canimda benim vucut yıllardır oldugu noktaya geldi ve bundan sonrası biraz zorlayacak beni ama sen i n gibi bi rakibim olursa eminim hirsim artar hos iremde az değil dir hic sesi çıkmıyor bu ara en az -2 ile gelir gibi geliyor bana
Valla fizik düzgün olunca ne giyilse yakışıyorKızlar tesettür giyim sitelerinde gezdim bugün.bu resimde kıyafetler mankenin fizigi filan süper. Bir an önce zayıflamalıyım, zayıflamalıyız
Eki Görüntüle 1690164
Kendini şartlandırma öyle güzelim
Bende 2 sefer 88 é düşüp geri çıkmıştım
Ama orda hiç takılma yaşamadım
Aslında boğazım dursaydı son zamanlardaki yavaşlamayıda yaşamazdım
Valla 1 mil 65 yarım mekik 65 squatUykun gelmedi mi senin hadi uyu da dinlen
Şöyle bir şey var et ekmek de yesen doyuyorsun 2 kase çorba içsen de. O yüzden biraz dikkat. Sonra da dikkatle korursunHaklisin abla neden sartlanduriyomki kendimi asabilirim ve asicam ben 60 a inebilirim yapan nasıl yapiyo dimi sadece su girtlaga gidene hakim olmalıyım azda yesem cokta yesem tat degismito az yersem zayif olup mutlu cok yersem sisman ve mutsuz olucam bunuda guldemirin hikayesibden ogrendim ha sayende iyiki okumusum cok etkilendim
İşte hamilelikten önce aynı bunun gibi gözüküyordum. Şimdi nasıl hırslanmayayımKızlar tesettür giyim sitelerinde gezdim bugün.bu resimde kıyafetler mankenin fizigi filan süper. Bir an önce zayıflamalıyım, zayıflamalıyız
Eki Görüntüle 1690164
Aslında işin püf noktası az yemek, çok yemek değilHaklisin abla neden sartlanduriyomki kendimi asabilirim ve asicam ben 60 a inebilirim yapan nasıl yapiyo dimi sadece su girtlaga gidene hakim olmalıyım azda yesem cokta yesem tat degismito az yersem zayif olup mutlu cok yersem sisman ve mutsuz olucam bunuda guldemirin hikayesibden ogrendim ha sayende iyiki okumusum cok etkilendim
Yarın güzel bi bildirim bizi bekliyor deseneValla 1 mil 65 yarım mekik 65 squat
Biraz dinleneyim 1 mil daha yaoar duş alır uyurum sabah da eksiyle uyanırım İNŞALLAH
Sen hamileliktemi aldın cnm kiloyuİşte hamilelikten önce aynı bunun gibi gözüküyordum. Şimdi nasıl hırslanmayayım
Yarın güzel bi bildirim bizi bekliyor desene
Sen hamileliktemi aldın cnm kiloyu
Oooo süpersin ne bu azim birinci olmaya mı karar verdinValla 1 mil 65 yarım mekik 65 squat
Biraz dinleneyim 1 mil daha yaoar duş alır uyurum sabah da eksiyle uyanırım İNŞALLAH
O yüzden yasak kelimesini beynimizden çıkarmamız lazımGüldemirin hikayesindeki diyetle ilgili bu söz çok hoşuma gitti.''biliyorum ki yiyeceklere karşı uyanan aşırı istek onları yememek gerektiği düşüncesinden doğar"
İyi gecelerIyi geceler kızlar ben yatıyorum
Iyi geceler kızlar ben yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?