- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #118.181
İnsan kendinden birşeyler buluyor hikayede.yalnız ayda 10 kilo civarı vermiş ona çok şaşırdımO yüzden yasak kelimesini beynimizden çıkarmamız lazım
Biz yasak olduğu için değil hedefimize ulaşmak için kendimiz yemek istemiyoruz (cıssları)
İlk okuduğumda beni en çok, düğünden gelip eski tşörtüne bakıp ağladığı bölüm duygulandırmıştı
O zaman kendimde 120 kiloda olduğum için ağlamıştım
Zuhal abla beni izlermisin goremiyorum resimleriniKızlar en son halimi koydum
Dün akşamdan
2.albümde
Günaydın badim,hadi bismillahGünaydın kızlar . Yeni güne Bismillah
Günaydın kızlar . Yeni güne Bismillah
Sizede gunaydin rakibelerimGünaydın canlarım.500 gr artıdayım ama haftasonu fazlaca uyuduğum için uyku şişliğidir diye düşünüyorum ve perşembeye eksi olacağıma söz veriyorum
Günaydın kızlar . Yeni güne Bismillah
Günaydın canlarım.500 gr artıdayım ama haftasonu fazlaca uyuduğum için uyku şişliğidir diye düşünüyorum ve perşembeye eksi olacağıma söz veriyorum
Herkese günaydınnnnnnnGünaydın fistiklar yepyeni bi haftaya başlıyoruz herkese bol eksili bi hafta olur inşallah
Çiğ besin diyeti canım raw food diet deniyor. Ama ben bir hafta yapacağım.Canim neden menulerin böyle ne diyeti bu
Aaaa lütfen ben de emziriyorum :)
Sağlıklı beslen in i zaman bomboş menüler :):) :)Hadi bu azimle devam ins canım
He gi netcen bende enziriyorun
Yok anam bu meliha beni ezer gecer o kesin cok kararlı
Valla iyi dolaniyon ortalikta ac ac az geldi ama vardir senin bi bildigin
Ben de aynı canımMalesef yine artidayim ilk defa hafta sonu hem dikkt ettim he sporumu yaptım niye boyle oldu bilmiyorum ama bugun benim icin spor haftasi olucak insallah morL bozmiycam ve kalkip lesliemi yapicam
Gel Elif'im gel,burası olmadan olmuyor kuzumGünaydın kızlar.
Nasılsınız. Ben bende durumlar vahim.
En kısa sürede geri döneceğim. Durumlar çok kötü bende.
Maşallah İrem'ime :)Eksi 500 deyim.
Az olur mu canım benim daha hafta başında 200 gr eksi ile başlamak harikaPersembe kilom 80
Bugün 79.8
Güden 200 reglden dolayi çok az moralim bozuldu.
Persembeye bakalım ne olacak
Güüm yumurta var yoğurt var yeşillik var bol da su var daha ne olsun :) :)Sağlıklı beslen in i zaman bomboş menüler :):) :)
Nilüfer burda olmadan olmuyor. 77 ile ayrıldım ve ßu anda şoklardayım. 81.8 dim bu sabah. Kısacası ben geri dönüyorum. Ama listeye kiloma düşünce gireceğim. Bu günden itibaren menü paylaşmaya devam.Ben de aynı canım
Gel Elif'im gel,burası olmadan olmuyor kuzum
Maşallah İrem'ime :)
Az olur mu canım benim daha hafta başında 200 gr eksi ile başlamak harika
Maşallah ne kadar güzel gitmiş.gunaydin arkadaşlar
Kilo bildirim
perşembe 75.300
Bugün 74.500
Giden 800 gr
Adetimde bittigi icin bu kadar gitti sanirim odem tutuyorum cunki.sinuc olarak cok mutluyum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?