- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #118.141
Ekmek dahi yememeyi düşünüyorum perşembe ye kadar ablacım çünkü artı olmak istemiyorum. 4 gün öyle yapsam vücut alışmaz değil mi? Çünkü normalde günde 2-3 dilim ekmek yemeyince doymuyorum.Elifim lütfen yarın kendi düzenine dön ve mümkün olduğunca karbon almamaya çalış
Neler yediğini bilmediğim için ceza belirliyemiyorum
Kalan 3 günde hergün en az 30 dak yürüyüş yapsan iyi olur
Hadi bu azimle devam ins canımEki Görüntüle 1690141 kizlar esime salep bana soda. azim ve kararli durus.
He gi netcen bende enziriyorunEşimden internet tirtikladim zorla vermedi ne cimri yahu :)
Bu arada rakiplerim ne bu listeler yemek yemiyorsunuz çok ayıp emzirmiyor olsam ben bilirdim ne yapacağımı size :):)
Yok anam bu meliha beni ezer gecer o kesin cok kararlı
Valla iyi dolaniyon ortalikta ac ac az geldi ama vardir senin bi bildiginBenim menüm gelsinnnnn
Pazar olduğu için kahvaltı geç oldu
Sabah _2 incir
Öğle _ omlet, peynir, 4 y.zeytin, 2 dil tb, söğüş, bol roka
Akşam 1 kup süt, yulaflı krep, peynir, söğüş
Aslında önce tek süt içmiştim ama baktım sonra çok acıkıcam başka bişe saldırmaktansa onları yiyim dedim
Sporada inşallah yarın kesin kes başlıyorum
Su 2lt
Hadi bu azimle devam ins canımEki Görüntüle 1690141 kizlar esime salep bana soda. azim ve kararli durus.
He gi netcen bende enziriyorunEşimden internet tirtikladim zorla vermedi ne cimri yahu :)
Bu arada rakiplerim ne bu listeler yemek yemiyorsunuz çok ayıp emzirmiyor olsam ben bilirdim ne yapacağımı size :):)
Valla iyi dolaniyon ortalikta ac ac az geldi ama vardir senin bi bildiginBenim menüm gelsinnnnn
Sabah _2 incir
Aslında önce tek süt içmiştim ama baktım sonra çok acıkıcam başka bişe saldırmaktansa onları yiyim dedim
Su 2lt
Bu hafta @Ariver @poniponna ve
Sabah _2 incir
Su 2lt
Yok canım böyle birbirimize gaz veririz ikimize de faydası olur.Hadi bu azimle devam ins canım
He gi netcen bende enziriyorun
Valla iyi dolaniyon ortalikta ac ac az geldi ama vardir senin bi bildigin
Valla ya aç geziyosun abla anlaşıldı 6 ları önce sen göreceksinBenim menüm gelsinnnnn
Sabah _2 incir
Su 2lt
Ins canimda benim vucut yıllardır oldugu noktaya geldi ve bundan sonrası biraz zorlayacak beni ama sen i n gibi bi rakibim olursa eminim hirsim artar hos iremde az değil dir hic sesi çıkmıyor bu ara en az -2 ile gelir gibi geliyor banaYok canım böyle birbirimize gaz veririz ikimize de faydası olur.
Benim kiz uyudu ama oğlan hala sallanıyor bakalım ne zaman uyuyacakOğlum uyudu kızım da uyudu dpor zamanı . Rakibelerime duyrulur
Uykun gelmedi mi senin hadi uyu da dinlenOğlum uyudu kızım da uyudu dpor zamanı . Rakibelerime duyrulur
Ah ah bende bakip duruyorum o sitelere ve kizlara ama verip elbiseleri almak ve kendimize bakmak daha guzel degilmi poni biraz daha gayretli olmaliyiz ve hizlandirmaliyiz bu işiKızlar tesettür giyim sitelerinde gezdim bugün.bu resimde kıyafetler mankenin fizigi filan süper. Bir an önce zayıflamalıyım, zayıflamalıyız
Eki Görüntüle 1690164
Poni o zor uyur bence sen uyuma hatta hepimizUykun gelmedi mi senin hadi uyu da dinlen
Önümüzde 3 gün var cnmEkmek dahi yememeyi düşünüyorum perşembe ye kadar ablacım çünkü artı olmak istemiyorum. 4 gün öyle yapsam vücut alışmaz değil mi? Çünkü normalde günde 2-3 dilim ekmek yemeyince doymuyorum.
Aynen canım. Farklı bir spor daha mi yapsam diye düşünüyorumAh ah bende bakip duruyorum o sitelere ve kizlara ama verip elbiseleri almak ve kendimize bakmak daha guzel degilmi poni biraz daha gayretli olmaliyiz ve hizlandirmaliyiz bu işi
Tamam ablacım duruma göre bakarım tabi çok dikkat ederek.Önümüzde 3 gün var cnm
Vücut o kadar çabuk alışmaz
Ama oruçda tutacaksın kendini çok zorlama
Gittiği kadar gitsin
Dün akşam kınadan dolayı cıss olmasada geç yedim cnmValla iyi dolaniyon ortalikta ac ac az geldi ama vardir senin bi bildigin
Güzelim sen daha yeni başladın, daha çabuk verirsin benim vücut 10 aydır diyette yoruldu iyiceValla ya aç geziyosun abla anlaşıldı 6 ları önce sen göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?