- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #118.001
Kızlar en son halimi koydum
Dün akşamdan
2.albümde
Dün akşamdan
2.albümde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen rahat ına bak canım ye ye Her gün mu cikiyorsunuzz aaaaArkadaşlar bugün ailecek disari cikacaz büyük ihtimal yemegi disarda yiyecez inşallah çok kacirmam diyetime uygun bir menü secerim diye düşünüyorum ama hayirlisi:)))
İnşallah ablam benim ümidim yok reglken gram veremiyorumSize ve herkese günaydınlarrrrr
İlk hedefimiz yarına eksi çıkmak onun içinde bugün pazar tuzaklarına düşmeden çoooook dikkat ediyoruz
Nehircim patates arada yenebilir ama ben kendi adıma şeker içerdiği için pek tercih etmiyorum
Bazen ödem atmak için yağsız tuzsuz patates günü yapıyom, o başka, aynı prinç lapası gibi
Kamilem menülerin güzel olduğuna göre hiç canını sıkma tatlım
Artının başka nedeni vardır oda bikaç güne gider
:)Günaydın. Olsun valla :
Aması falan yok tatlımArkadaşlar bugün ailecek disari cikacaz büyük ihtimal yemegi disarda yiyecez inşallah çok kacirmam diyetime uygun bir menü secerim diye düşünüyorum ama hayirlisi:)))
Ooo mefkusum cok güzel olmuşsun ya bende istiyorum istiyorum istiyoruuuuuuuuumKızlar en son halimi koydum
Dün akşamdan
2.albümde
Ooo mefkusum cok güzel olmuşsun ya bende istiyorum istiyorum istiyoruuuuuuuuumKızlar en son halimi koydum
Dün akşamdan
2.albümde
Ben göremedim herkes görebiliyor muKızlar en son halimi koydum
Dün akşamdan
2.albümde
Ablam dun cok zipladim onceki gunde öyle bacaklarım cok agriyo heralde bi sisme durumu var bide gece hiç uyumadim oglan uyumadi ondan olabilirSize ve herkese günaydınlarrrrr
İlk hedefimiz yarına eksi çıkmak onun içinde bugün pazar tuzaklarına düşmeden çoooook dikkat ediyoruz
Nehircim patates arada yenebilir ama ben kendi adıma şeker içerdiği için pek tercih etmiyorum
Bazen ödem atmak için yağsız tuzsuz patates günü yapıyom, o başka, aynı prinç lapası gibi
Kamilem menülerin güzel olduğuna göre hiç canını sıkma tatlım
Artının başka nedeni vardır oda bikaç güne gider
Izgara köfte yiyebilirsin bol salatayla :))Arkadaşlar bugün ailecek disari cikacaz büyük ihtimal yemegi disarda yiyecez inşallah çok kacirmam diyetime uygun bir menü secerim diye düşünüyorum ama hayirlisi:)))
MaşallahKızlar en son halimi koydum
Dün akşamdan
2.albümde
Aması falan yok tatlım
Bak rakiplerin çok dişli benden söylemesi
Sonuncumu olmak istiyosun
Mefkuremi izlemen gerekiyor önce canimAbla bu rwsimlere nerden bakabiliyoruz acaba.
Merhaba biz ta nışmamıştık. Meliha ben. Yeni katıldım :)Canlarım bugün sabah uyanır uyanmaz ballı sirkeli su içtim.Sporuma da bugün başlıycam,artık bi hız vermek şart oldu1 ileri 2 geri olmuyor,artık hızlanalımmm