- 16 Ağustos 2015
- 717
- 989
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
- #118.041
valla ben bu hafta cokkk ıddalıyım korksunlar bendennAnammmmm bu ne hız Kızzz tuu tuuu maşallah
Bu hafta herkes coşacak desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben bu hafta cokkk ıddalıyım korksunlar bendennAnammmmm bu ne hız Kızzz tuu tuuu maşallah
Bu hafta herkes coşacak desene
tesekkur ederım canımm bugun benımde ıslerım yogun dısarı cıkmadım sırf evdekı ısler bıtsın de haftaya rhat bı sekılde gıreyım .. dıyetıme konsantre olayım dıyeSüpersin maşallah ben kız evde olunca çok yapamıyorum. Şimdi babasıyla biraz dışarı çıktı oğlan da uyumuşken yemeği fırına attım. Artık oğlan uyanana kadar amca ortalık toplarım. Kız gelince ödevi var. Bİraz matematik çalıştıracağım. Sonra banyo vs derken akşam olur. Artık spor akşama :)
He dogru aramizda uc kilo var ama obur taraftaki 12 cm yi napcaz yani ettimi15kilo demi ablacimSağolasın tatlım
Kız aramızda 3 kilocuk var oda bişey sayılmaz
Bende 2,5 bitirdim yürüyüş yapıyorum eve girince 100 mekigi yapar belki birazda ip olur ins eksideyiz yarina2 litre suyum bitti bile.Tartılma gününden sonra biraz kaçırmıştım hem onları yok edip hem de eksiye koşmak hedefindeyim
Tamamdırtesekkur ederım canımm bugun benımde ıslerım yogun dısarı cıkmadım sırf evdekı ısler bıtsın de haftaya rhat bı sekılde gıreyım .. dıyetıme konsantre olayım dıye
sende aksam yaparsın karsılıklı yaparız hatta daha benımde 45 dk lık yuruyusum var
Harikasın canım benimBende 2,5 bitirdim yürüyüş yapıyorum eve girince 100 mekigi yapar belki birazda ip olur ins eksideyiz yarina
Sen yaparsın nilufercim birakmazsin ins isminin yaninda 98 yaxiyo persembrye ins 97 yazar enaz tatlimBugün sporu akşam yemeğinden 2 saat sonra yapıcam,etkisi daha fazla olur diye düşünüyorum bayadır da ara verdim inşallah bırakmadan devam edebilirim
Ayy bende nefret ederim ruzgardan hava yağmurlu olsun kapalı olsun güneş olsun hatta don olsun ama ruzgarli olmasın psikolojim bozuluyorOhh ohh ne güzel sporlar yapılmış, yapılacak
Biri benide iteklesin
Oturduğum yerde şeydayı zor yenerim
Bikaç gündür bizim burda hava felaket rüzgarlı
Terasta bile sandalyeler ordan oraya dans ediyor
Rüzgarı kışı hiç sevmiyorum yaa
Teşekkür ederim cnm
Tabi siz gençlerle yarışamam
Baharı severim ben de sonbaharı ve ilkbaharı.Yaz da kış da negatif etkiliyor beniOhh ohh ne güzel sporlar yapılmış, yapılacak
Biri benide iteklesin
Oturduğum yerde şeydayı zor yenerim
Bikaç gündür bizim burda hava felaket rüzgarlı
Terasta bile sandalyeler ordan oraya dans ediyor
Rüzgarı kışı hiç sevmiyorum yaa
Ayyy inşallah canım benim,bu hafta 97 hanesine girmem lazım dediğin gibiSen yaparsın nilufercim birakmazsin ins isminin yaninda 98 yaxiyo persembrye ins 97 yazar enaz tatlim
Ayy bende nefret ederim ruzgardan hava yağmurlu olsun kapalı olsun güneş olsun hatta don olsun ama ruzgarli olmasın psikolojim bozuluyor
Akşama kadar kitap okudum kuzum duşa giricem şimdi de pazar keyfi :) Senin neden başın ağrıdı canım acaba?İki akşamlar kızlar başım agriyor,sizler ne yapıyorsunuz?
Niye ağrıyor tatlımİki akşamlar kızlar başım agriyor,sizler ne yapıyorsunuz?
Sabah akşam güzel olmuş cnmİyi aksamlar arkadaşlar nasilsiniz
Bugün ki menüm
Sabah 1 yumurta salatalik.marul domates yarim cay bardagi fistik
Öğle 1 elma
Akşamda 5 tane izgara köfte 1 közlenmiş biber salata ve ayran
su 1 litre ama iki oolacak inş spor ne gezdiysem o evde yaoarim inş