- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 46
- Konu Sahibi Handandandan
- #117.961
Aaaa onu yazmamışım maalesef kaşarlıMenü güzel canım
Ama.sabah reçel Yedigin için ekmeği 1 dilim yapabilirsin
Tost büyüklüğü nedir ve karışık mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa onu yazmamışım maalesef kaşarlıMenü güzel canım
Ama.sabah reçel Yedigin için ekmeği 1 dilim yapabilirsin
Tost büyüklüğü nedir ve karışık mi
O lababo işi benim de canımı sıkıyo :)Sabah : klasik kahvaltim
Ara :1 elma
Öğlen : fırında etli patlıcan çok az yagla 1 kase yogurt
Ara : 1 elma
Aksam : balık ızgara salata
30 dk tempolu yürüdüm
Egzersiz de yaparım birazdan
Su 1lt malesef 2 yapamicam suyum yok lavaboya çıkmak da işkenceye dönüyor
Hiç sorma canım ya. Sular da kesik deli olacamO lababo işi benim de canımı sıkıyo :)
canım hafta sonu ya malum pek giremiyorumOh bee sonunda Hoşgeldin Serpilim :) ama çok iddialı geldin korktum Valla artık takipteyim seni
Bende diyorum bu iddia nerden geliyor mükemmel bir menü rakibemm afiyet olsun :)
Eki Görüntüle 1689098 Eki Görüntüle 1689099 Eki Görüntüle 1689100 Eki Görüntüle 1689101 Eki Görüntüle 1689102 Eki Görüntüle 1689103 Eki Görüntüle 1689104 Eki Görüntüle 1689105 Eki Görüntüle 1689106 Kızlar instagramdan motivasyon amaçlı resimler
Ayy hepsi süper olmuşEki Görüntüle 1689098 Eki Görüntüle 1689099 Eki Görüntüle 1689100 Eki Görüntüle 1689101 Eki Görüntüle 1689102 Eki Görüntüle 1689103 Eki Görüntüle 1689104 Eki Görüntüle 1689105 Eki Görüntüle 1689106 Kızlar instagramdan motivasyon amaçlı resimler
Canım sana güvenmiştim ve yanılmadım.HarikasınDışarda canım.bugün hava güzeldi kızımı çocuk arabasına koyduk,eşim filan yürüyüş yaptık.hava soğuksa ben tek çıkıyorum. İki aydır diyetteyim eşimde benim yüzümden 4 kilo verdi
İşler yoluna girse de gelsen özlettin kendini. Herşey yolunda yeni arkadaşlar katıldı aramızaMerhaba canlarım.Cuma işten çıkar çıkmaz Ankara'ya geçtim hafta sonu giremedim o yüzden umarım iyisinizdir.Bütün hafta da akşam 5'e katılım zorunlu seminer koydular oraya geçtim akşam 9'da döndüm hafta boyu,bu nasıl bir saçmalık akıl almıyor.İnternetimi yeni bina alt yapı eksiği gerekçesiyle 3 haftadır bağlamadılar bugün başka bir internet şirketine geçtim 5 iş gününde bağlanacakmış şükürler olsun.Sabrınız için çok teşekkür ederim internet bu hafta içi bağlanacak ama o güne kadar da telden giricem hepinizi çok özledim.Sizler nasılsınız herşey yolunda mı?
Sağol canım.buranın sayesindeCanım sana güvenmiştim ve yanılmadım.Harikasın
Geldim geldim canım,bomba gibi devam beraberceIyi akşamlar kızlar ben geldim
Anam anam rakipleri bulunmuş
elifce1453 tatlım ben hiç seni yalnız bırakırmıyım
Nilüfer de olsa iyi olurdu
Hadi bakalım hodri meydan
nilüfercim seni bekliyoruz aramıza yarış kızıştı haftalardır ilk ikiye bile giremiyoruz inş bu hafta iyi olcak bir an önce gel canımMerhaba canlarım.Cuma işten çıkar çıkmaz Ankara'ya geçtim hafta sonu giremedim o yüzden umarım iyisinizdir.Bütün hafta da akşam 5'e katılım zorunlu seminer koydular oraya geçtim akşam 9'da döndüm hafta boyu,bu nasıl bir saçmalık akıl almıyor.İnternetimi yeni bina alt yapı eksiği gerekçesiyle 3 haftadır bağlamadılar bugün başka bir internet şirketine geçtim 5 iş gününde bağlanacakmış şükürler olsun.Sabrınız için çok teşekkür ederim internet bu hafta içi bağlanacak ama o güne kadar da telden giricem hepinizi çok özledim.Sizler nasılsınız herşey yolunda mı?
Bende düşündüm taşındım
Taşındım düşündüm
Bi çılgınlık yapıp gözümü karartıp en olmıcak kişiye savaş açmaya karar verdim
Kaybedeceğimden emin olsamda en azından kaçamaklarımı önlemek adına iyi bi motivasyon olur benim için
Evettttt ismini açıklıyorum
@seydan94 [/QUOTE]
Oy oy oyyyy;bu ikiliye dikkat
Herkes rakibini bulmuş benimkiler de gelecek InşallahDöndüm rakibem,titresin listeler artık
Afiyet olsunmrb kızlar gec kaldım biliyorum ama anca vakit bulabildim
menum
sabah
ıkı dilim ekmek
1 h. yumurta domates salatalık peynir zeytin
öğle
yemekten önce yarımın yarısı muz
etli nohut yemeği salata yogurt
akşam
yoğurtlu ıspanak yemeği
salata
doymayınca bi dilim ekmek yedim
250 ip
100 mekik
baska yapamdım cocuklardan
su 2 lt anca oldu bugun
O zaman bu hafta 1'liğe oynuyoruz tamam,varımnilüfercim seni bekliyoruz aramıza yarış kızıştı haftalardır ilk ikiye bile giremiyoruz inş bu hafta iyi olcak bir an önce gel canım
Bende cısss yokkızlar mefkus gelmeden belirleyelim cezalık bi durumu olan varmı aramızda cıss yapan yoktu benm gördüğüm ama
Ins canım elimizden geleni yapacazO zaman bu hafta 1'liğe oynuyoruz tamam,varım