- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #451.361
Woww masallah darisi haftaya hepimize insallahKilo bildirimim:
Gecen cuma: 74.3
Bu hafta: 73.5
Fark -800gr
diyetisyenle guzel bir adim atmissin, birlikte burada d amotive olur guzel guzel veririz cqnim hic canini sıkmaBende sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum canım. Senelerdir kilolarımdan kurtulamadım bir aldım bir verdim derken motivasyonum hep düştü bende diyetisyen tavsiyesi almaya başladım 1.5 haftadır birlikte çalışıyoruzbende aslında ondan biraz yakındım size diyetisyenle çalışıyorum tam bazen liste dışuna çıkıyorum ama abartmadan ee sporumu da yapıyorum her gün ondan hep işte... Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım umarım bulurum da stresten kurtulurum. E evde otura otura da insanın canı sıkılıyor bişeylerle uğraşmak istiyor. Bakalım artık napıcam
olursun canim hedef zamanin gayet idealBenim hedefim fit bir 55 kg olmak:) Ağustos ayına bu hedefimi başarmış şekilde girmeyi istiyorum.Bakalım başarabilecek miyim:)
tabiki gel cnaim, biraz kendini tanit, kilo verme hikayenden bahset, tanisalim :)Meraba bende katilabilir miyim
gayet guzel canim benim tebrik ederimKilo bildirimim:
Gecen cuma: 74.3
Bu hafta: 73.5
Fark -800gr
canim ben her gun ne yedigimi, ne ictigimi, sporumu, uykumu not aliyorum. Durakladiginda neyi yanlis yaptigima bakiyorum mesela az mi uyumusum, aksam gec mi kapatmisim, spor yapmamis miyim gibi gibi inceliyorum, nedenine gore hareket ediyorum. Eger her seyi dogru yaltigimi dusunuyorsam buna cok kafayi takmiyorum, ara ara duraklama donemi abilir kilo verirken bekliyorum o donemin gecmesini.Onceki kilo: 63.2
Bugun: 62.6
Fark: -600 gram…
Kac gundur ayni kilodayim
Ama.. kilo duraklayinca ne yapiyorsunuz kizlar?
canim gel beraber zayiflayalim :) kendini tnait, kilo hikayenden bahset, hedefini paylas bizimle. Suan grup cok aktif degil ama aktof olnaya calisiyoruz :)Kızlar bende katılmak istiyorum yeriniz varsa
32 yasinda ev hanimiyim 1 cocugum var. daha once katildim zayiflama yarismalarini yaklasik 7 8 kilo verdim sonra verdigim kilolardan fazlasini aldim. uzun zamandir tekrar zayiflamak istedim ama kendimi hazir hissetmedigimden herhalde ertesi gunu bozdum. Ins bu sefer basaririmcanim gel beraber zayiflayalim :) kendini tnait, kilo hikayenden bahset, hedefini paylas bizimle. Suan grup cok aktif degil ama aktof olnaya calisiyoruz :)
cok memnum oldum, ben de Berrin. Ben de daha once burada yaklasik 10 kilo vermistim, sonra geri aldim ben de. Simdi yeniden motivasyonumu yukseltip geldim :) insallah bu hepimizin son diyeti olur bundan sonra koruruz verdigimzi kilolari. Ben de evliyim, henuz cocugumuz yok. 35 yasindayim. Hollanda'da yasiyorum. Burada bir bankada program yonetim uzmani olarak calisiyorum. Hos geldin tekrar :)32 yasinda ev hanimiyim 1 cocugum var. daha once katildim zayiflama yarismalarini yaklasik 7 8 kilo verdim sonra verdigim kilolardan fazlasini aldim. uzun zamandir tekrar zayiflamak istedim ama kendimi hazir hissetmedigimden herhalde ertesi gunu bozdum. Ins bu sefer basaririm
Tebrikler cnm istikrarla vermen güzel az olsun bizim olsunGunaydin kizlar,
gecen cuma 67.85
bugun 67.25
fark 600 gram
yuzde % 0.88
yine cok verememisim ama bence benim durumum icin fena degil. Yani az az istikrarli veriyorum, bu da birseydir. Bir de aksamlari islerim sebebiyle de genelde gec kapatiyorum, e hormonal dezavantajda var. hepsini ust uste koyunca cok da kotu vermemisim
Tessekurler canimdiyetisyenle guzel bir adim atmissin, birlikte burada d amotive olur guzel guzel veririz cqnim hic canini sıkma
olursun canim hedef zamanin gayet ideal
tabiki gel cnaim, biraz kendini tanit, kilo verme hikayenden bahset, tanisalim :)
gayet guzel canim benim tebrik ederim
canim ben her gun ne yedigimi, ne ictigimi, sporumu, uykumu not aliyorum. Durakladiginda neyi yanlis yaptigima bakiyorum mesela az mi uyumusum, aksam gec mi kapatmisim, spor yapmamis miyim gibi gibi inceliyorum, nedenine gore hareket ediyorum. Eger her seyi dogru yaltigimi dusunuyorsam buna cok kafayi takmiyorum, ara ara duraklama donemi abilir kilo verirken bekliyorum o donemin gecmesini.
Hoşbuldum:)cok memnum oldum, ben de Berrin. Ben de daha once burada yaklasik 10 kilo vermistim, sonra geri aldim ben de. Simdi yeniden motivasyonumu yukseltip geldim :) insallah bu hepimizin son diyeti olur bundan sonra koruruz verdigimzi kilolari. Ben de evliyim, henuz cocugumuz yok. 35 yasindayim. Hollanda'da yasiyorum. Burada bir bankada program yonetim uzmani olarak calisiyorum. Hos geldin tekrar :)
Canim hos geldin. Ben bu hafta biraz kotuydum pek gelip paylasim yapamadim. Gecen cuma 67.25 tim ben de ama artik kilo vermem yavasladi. Bakalim yarin sabah kac cikicam :)Hayırlı Ramazanlar kızlar, ben geldim nihayet. Hastaydım, iki haftadır kilo ve menü paylaşmıyordum, diyet modundan çıkmıştım çünkü çok halsizdim. Neyse iyileştim.
Ramazan nasıl geçiyor? Ben bugün niyetli değilim, sabah tartıldım 73,6 kg geldim. Bugünden sonra menü ve kilo paylaşacağım inşallah. İftarda abartmazsak Ramazan büyük bir fırsat, irade için.
Çok iyi bence 67’ye inmişsin, tebrik ederim. Ben en azından almamışım ona şükrediyorum.Canim hos geldin. Ben bu hafta biraz kotuydum pek gelip paylasim yapamadim. Gecen cuma 67.25 tim ben de ama artik kilo vermem yavasladi. Bakalim yarin sabah kac cikicam :)