Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar selam,

ben yine yogunluktan pek gelemiyorum. hemen 2 gunun menusunu yazayim

30 mart 2022 carsamba

10.00 1 kahve
12.30 1 yumurtadna omlet, 2 dilomnpeynir, yagsiz tuzsuz 1 kase salata 2 kuru kayisi 2 ceviz

14.30 1 kahve 2 ceviz

19.20 1 kase corba 1 kase yagsiz tuzsuz salata yarim kase yogurt yarim elma

su 2.5 lt

31 mart persembe

8.30 1 kahve
11.00 1 adacayi
12.30 1 yumurtadannomlet 2 dilim peynir 2 kuri kayisi 2 ceviz

15.30 1 kahve 2 ceviz

17.00 1 kase yogurt yarim elma 2 kuri kayisi

18.45 4 parca kuzu sis 4 parca tavuk sis 1 kase yayla corbasi 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 catal kunefe (esiminkinden)

yarim litre odem cayi ictim gun icerisinde
arada sekersiz cay

su 2.5 lt
spor 7754 adim

Gunaydin kizlar,

gecen cuma 67.85
bugun 67.25
fark 600 gram
yuzde % 0.88

yine cok verememisim ama bence benim durumum icin fena degil. Yani az az istikrarli veriyorum, bu da birseydir. Bir de aksamlari islerim sebebiyle de genelde gec kapatiyorum, e hormonal dezavantajda var. hepsini ust uste koyunca cok da kotu vermemisim

Eklentiler

• Screenshot_20220401-084414_Zepp Life.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 31
diyetisyenle guzel bir adim atmissin, birlikte burada d amotive olur guzel guzel veririz cqnim hic canini sıkma
Benim hedefim fit bir 55 kg olmak:) Ağustos ayına bu hedefimi başarmış şekilde girmeyi istiyorum.Bakalım başarabilecek miyim:)
olursun canim hedef zamanin gayet ideal
Meraba bende katilabilir miyim
tabiki gel cnaim, biraz kendini tanit, kilo verme hikayenden bahset, tanisalim :)
Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 74.3
Bu hafta: 73.5
Fark -800gr
gayet guzel canim benim tebrik ederim
Onceki kilo: 63.2
Bugun: 62.6
Fark: -600 gram…

Kac gundur ayni kilodayim
Ama.. kilo duraklayinca ne yapiyorsunuz kizlar?
canim ben her gun ne yedigimi, ne ictigimi, sporumu, uykumu not aliyorum. Durakladiginda neyi yanlis yaptigima bakiyorum mesela az mi uyumusum, aksam gec mi kapatmisim, spor yapmamis miyim gibi gibi inceliyorum, nedenine gore hareket ediyorum. Eger her seyi dogru yaltigimi dusunuyorsam buna cok kafayi takmiyorum, ara ara duraklama donemi abilir kilo verirken bekliyorum o donemin gecmesini.

canim gel beraber zayiflayalim :) kendini tnait, kilo hikayenden bahset, hedefini paylas bizimle. Suan grup cok aktif degil ama aktof olnaya calisiyoruz :)
32 yasinda ev hanimiyim 1 cocugum var. daha once katildim zayiflama yarismalarini yaklasik 7 8 kilo verdim sonra verdigim kilolardan fazlasini aldim. uzun zamandir tekrar zayiflamak istedim ama kendimi hazir hissetmedigimden herhalde ertesi gunu bozdum. Ins bu sefer basaririm

cok memnum oldum, ben de Berrin. Ben de daha once burada yaklasik 10 kilo vermistim, sonra geri aldim ben de. Simdi yeniden motivasyonumu yukseltip geldim :) insallah bu hepimizin son diyeti olur bundan sonra koruruz verdigimzi kilolari. Ben de evliyim, henuz cocugumuz yok. 35 yasindayim. Hollanda'da yasiyorum. Burada bir bankada program yonetim uzmani olarak calisiyorum. Hos geldin tekrar :)

Tebrikler cnm istikrarla vermen güzel az olsun bizim olsun
Tessekurler canim

Hoşbuldum:)

kizlar selam,

ay ben iki gundur menu paylasamadim hemen yazayim menulerimi

1 nisan cuma
sabah 1 kahve
12.00 1 yumurtadan omlet, 2 dilim peynir, 1 kase yagsiz tuzsuz salata, 2 kayisi 2 ceviz
16.00 2 ceviz 1 elma 1 kase yogurt
19.30 6 parca tavuk (kanat, baget karisik) kfc yaptik yarim haslabmis misir

2 nisan cumartesi
sabah 1 kahve
14.30 1 omletli sandvic icinde yesillikde var
17.00 10 badem 1 kahve
19.20 1 parca somon(az yagli tavada izgara gibi pisiridik) yaninda 1 kase 1 tk yagli salata

arada cay

dun esimde diyete basladi, ilk gun diye biraz stresliydi o yuzden ilk ogun biraz gec saate kaldi. Artik esimde benimle beraber diyet yapiyor insallah simdi beraber cok daha hizli kilo verecegiz

bu arada ben oruc tutamiyorum, tutabilenlerin orucunu Allah kabul etsin. Hepimize hayirli ramazanlar olsun

su 2,5 lt her iki gunde spor da cuma 3bin adim cumrtesi 7906 adim

Hayırlı Ramazanlar kızlar, ben geldim nihayet. Hastaydım, iki haftadır kilo ve menü paylaşmıyordum, diyet modundan çıkmıştım çünkü çok halsizdim. Neyse iyileştim.
Ramazan nasıl geçiyor? Ben bugün niyetli değilim, sabah tartıldım 73,6 kg geldim. Bugünden sonra menü ve kilo paylaşacağım inşallah. İftarda abartmazsak Ramazan büyük bir fırsat, irade için.

Canim hos geldin. Ben bu hafta biraz kotuydum pek gelip paylasim yapamadim. Gecen cuma 67.25 tim ben de ama artik kilo vermem yavasladi. Bakalim yarin sabah kac cikicam :)

Günaydin kizlar buralar sakinlesmis bugun tartilcakmisiniz cuma geldi ben gelmesemde diyete devam ramazanla birlikte biraz spor vs derkn yoruyor ama kilo gidiyor az az da olsa o yüzden mutluyum, süpheliydim Ramazanda veremem diye sizde nasil gidiyor?

Selam kizlar.. ne menu ne baska bisey paylasmadim cunku hic sizin gibi duzenli yapamiyorum bazi seyleri bugun kilo bildirimi var sanirim aksama tartilip yazicam.. normalde ac karnina oluyordu ya sabah.. simdi ramazan olunca iftardan once bildireyim dedim kisaca menu vs paylasamayabilirim ama kilo bildirimi yapicam kismetse cuma gunleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…