- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #451.381
Şahanesin benim canımKilo bildirimim:
Gecen cuma: 73.5
Bu hafta: 72.55
Fark -950gr
Bi siskinlik var bende gitmiyor napsamOnceki kilo: 62.6
Bugun: 62.1
Fark: -500 gram…
ya cok dikkat etmeyince almamis olmak da tabiki cok cok iyiÇok iyi bence 67’ye inmişsin, tebrik ederim. Ben en azından almamışım ona şükrediyorum.
bende son ana kadar durup son anda gidiyor hep kilom ama neyseki yavas da olsa gidiyor :)Günaydin kizlar buralar sakinlesmis bugun tartilcakmisiniz cuma geldiben gelmesemde diyete devam ramazanla birlikte biraz spor vs derkn yoruyor ama kilo gidiyor az az da olsa o yüzden mutluyum, süpheliydim Ramazanda veremem diye sizde nasil gidiyor?
sadece kilo paylasmak bile insani motive ediyor canim, ama yine de arada menu paylasmaya da calis. O insani kacamak yapmaktan koruyor. Ben de bu hafta duzenli gelip paylasim yapamadim. Zor bir haftaydi benim icin. Yine bi ruh hali degisikligim oldu. Cok sukur bugun daha iyiyim ama pztsi cok kotuydumSelam kizlar.. ne menu ne baska bisey paylasmadim cunku hic sizin gibi duzenli yapamiyorum bazi seyleribugun kilo bildirimi var sanirim aksama tartilip yazicam.. normalde ac karnina oluyordu ya sabah.. simdi ramazan olunca iftardan once bildireyim dedim kisaca menu vs paylasamayabilirim ama kilo bildirimi yapicam kismetse cuma gunleri..
tebrikler canim masallah cok guzel senin sonuclarin, bayrama kadar 6 lara dusmus olursun rahatlikla bu gidisle :)Kilo bildirimim:
Gecen cuma: 73.5
Bu hafta: 72.55
Fark -950gr
geldim geldim gec gelebildim ama geldim :)gewezebidik nerelerdesin bildirim yapmiyormusun bugun
ramazanda biraz odem yapmis olabilirsin canim, biraz menulerine dikkat et bence gidecektir yine guzel guzelBugün 74 kg.
Pazartesi 73,6
+400 gr.
canim dukan birayi denedin mi? bir de gece iyi uyuyor musun? Dukan birayi ben soyle yapiyorum 750 ml kaynamis suya 2 tk yesil ya ekleyip bi 5 dk demliyorsun sonra onu bir surahiye suzup icerisine 1 sise sade soda ( maden suyu) ekleyip yarim limon suyunu sıkıp ekliyorsun. sonra dolaba atip gun icersinde tuketiyorsun. Uzun sureli kullanilmasi iyi degil deniyor yani her gun yapma. Ama ben boyle haftada 1 falan odem atmak icin yapiyorum genelde.Bi siskinlik var bende gitmiyor napsam
Sagolasin canimŞahanesin benim canım
Oo masallah cok iyi gitmis tebriklerKizlar ben bugun cok gec kalktim, pek gelemedim. Bildirimimi de yapamadim sabah ama sabah tartilmistim. cunku her sabah kalkar kalkmaz tartiliyorum zaten ben :)
gecen cuma 67.25
bugun 66.45
fark -800 gram
gitmiyor diye dusunuyordum ki son gece ictigim dukan birasi ve sabah gec kalmanin da etkisiyle bugun sonunda 66 yi gordum :)
Yaa insallah görürm artk 6lari baya bi heycanliym 1seneyi gecti 6lara düsmeyeliya cok dikkat etmeyince almamis olmak da tabiki cok cok iyi
bende son ana kadar durup son anda gidiyor hep kilom ama neyseki yavas da olsa gidiyor :)
sadece kilo paylasmak bile insani motive ediyor canim, ama yine de arada menu paylasmaya da calis. O insani kacamak yapmaktan koruyor. Ben de bu hafta duzenli gelip paylasim yapamadim. Zor bir haftaydi benim icin. Yine bi ruh hali degisikligim oldu. Cok sukur bugun daha iyiyim ama pztsi cok kotuydum
tebrikler canim masallah cok guzel senin sonuclarin, bayrama kadar 6 lara dusmus olursun rahatlikla bu gidisle :)
geldim geldim gec gelebildim ama geldim :)
ramazanda biraz odem yapmis olabilirsin canim, biraz menulerine dikkat et bence gidecektir yine guzel guzel
canim dukan birayi denedin mi? bir de gece iyi uyuyor musun? Dukan birayi ben soyle yapiyorum 750 ml kaynamis suya 2 tk yesil ya ekleyip bi 5 dk demliyorsun sonra onu bir surahiye suzup icerisine 1 sise sade soda ( maden suyu) ekleyip yarim limon suyunu sıkıp ekliyorsun. sonra dolaba atip gun icersinde tuketiyorsun. Uzun sureli kullanilmasi iyi degil deniyor yani her gun yapma. Ama ben boyle haftada 1 falan odem atmak icin yapiyorum genelde.
Sagol canim senin kilonda güzel tabi fark yazmsmissin kactin hatirliyamadim, ramazanda veremesende korursun cnm sonra devam insallahHayırlı geceler hanımlar.
Benim tartım gittikçe artıyor. 4 gün sahursuz tuttum orucu kilom arttı anlayamadım. Fakat
İftarı yerli yerince yedim. Sahursuz tuttuğum içinde iftardan sonra aşırı baş ağrısı tutuyordu.
Velhasıl ben Ramazan ayında kilo vermeyi beceremiyorum.
Yinede bugün ki kilomu yazayım 66.800 du. Bende ki durumlar böyle
gewezebidik
Pnrrr-12
@ tontriko
Tebrik ederim hanımlar çok güzel kilo vermissiniz
Bu yesil cayin sutle olani var onu duydum ama yapmadim… ama senin bu verdigin tarif guzel..suan ramazandada uygulamasi zor hepsininya cok dikkat etmeyince almamis olmak da tabiki cok cok iyi
bende son ana kadar durup son anda gidiyor hep kilom ama neyseki yavas da olsa gidiyor :)
sadece kilo paylasmak bile insani motive ediyor canim, ama yine de arada menu paylasmaya da calis. O insani kacamak yapmaktan koruyor. Ben de bu hafta duzenli gelip paylasim yapamadim. Zor bir haftaydi benim icin. Yine bi ruh hali degisikligim oldu. Cok sukur bugun daha iyiyim ama pztsi cok kotuydum
tebrikler canim masallah cok guzel senin sonuclarin, bayrama kadar 6 lara dusmus olursun rahatlikla bu gidisle :)
geldim geldim gec gelebildim ama geldim :)
ramazanda biraz odem yapmis olabilirsin canim, biraz menulerine dikkat et bence gidecektir yine guzel guzel
canim dukan birayi denedin mi? bir de gece iyi uyuyor musun? Dukan birayi ben soyle yapiyorum 750 ml kaynamis suya 2 tk yesil ya ekleyip bi 5 dk demliyorsun sonra onu bir surahiye suzup icerisine 1 sise sade soda ( maden suyu) ekleyip yarim limon suyunu sıkıp ekliyorsun. sonra dolaba atip gun icersinde tuketiyorsun. Uzun sureli kullanilmasi iyi degil deniyor yani her gun yapma. Ama ben boyle haftada 1 falan odem atmak icin yapiyorum genelde.
Sağol canım.Sagol canim senin kilonda güzel tabi fark yazmsmissin kactin hatirliyamadim, ramazanda veremesende korursun cnm sonra devam insallah
aa sana yetismisim resmen, ramazanda zor tabi ama en azindan bir yerden baslarsan devami gelir cnaim. Vazgecme gel buraya menu yaz en azindan, boyle boyle verecegiz kilolari. Bende ilk zamanki gibi veremiyorum ama 300 gram bile versem o cok kiymetli benim icin.Sağol canım.
2 hafta önce 65 lerdeydim. Bu aralar 66, 67 civarı gidip geliyorum.
İnşallah devam edecegim.
Bugun senin dukan birasindan yapip ictim.. ise yarar umarim…buarada wc ye mi cikariyor bu karisim?aa sana yetismisim resmen, ramazanda zor tabi ama en azindan bir yerden baslarsan devami gelir cnaim. Vazgecme gel buraya menu yaz en azindan, boyle boyle verecegiz kilolari. Bende ilk zamanki gibi veremiyorum ama 300 gram bile versem o cok kiymetli benim icin.
Ben son zamanlarda cok yogun duygu degisiklikleri yasiyorum o yuzden cok sık gelip burada bir seyler paylasamiyorum. Ama hepimiz gelir bir seyler yazarsak birbirimize daha cok faydamiz olur :)
Aynen cnm,bana yetismen benim açımdan kötü tabi ama senin adına sevindim azmin sonucuaa sana yetismisim resmen, ramazanda zor tabi ama en azindan bir yerden baslarsan devami gelir cnaim. Vazgecme gel buraya menu yaz en azindan, boyle boyle verecegiz kilolari. Bende ilk zamanki gibi veremiyorum ama 300 gram bile versem o cok kiymetli benim icin.
Ben son zamanlarda cok yogun duygu degisiklikleri yasiyorum o yuzden cok sık gelip burada bir seyler paylasamiyorum. Ama hepimiz gelir bir seyler yazarsak birbirimize daha cok faydamiz olur :)
Duygu değişikliği çok kötü bişey hayatı alt üst ediyor aynı durumu bende bazen yaşıyorum.aa sana yetismisim resmen, ramazanda zor tabi ama en azindan bir yerden baslarsan devami gelir cnaim. Vazgecme gel buraya menu yaz en azindan, boyle boyle verecegiz kilolari. Bende ilk zamanki gibi veremiyorum ama 300 gram bile versem o cok kiymetli benim icin.
Merhaba canım. Benim hiç iyi değil yerimde sayıyorumMerhaba kizlar tarti bildirimi yapmamissiniz nasl gidiyor kilolar
Bende artidaym cnm az da olsa cumaya atabilliriz insallah ikimizde üzerimizdeki fazlaliklariMerhaba canım. Benim hiç iyi değil yerimde sayıyorum
Sende durumlar ne?