Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kizlar hemen bildirim yapayim, sonra bir ara gelip dunku menumi paylasicam

cuma 67.85
bugun 68.05
fark arti 200

dun wc sorunum vardi, bugun geciyor gibi, biraz odemim var elim ayagim sis nedenini bilmiyorum ama odem cayi yapicam bugun. Cumaya gider bu odem diye dusunuyorum :)

Başın sağolsun cnm. Rabbim sabırlar versin ailesine.

Merhaba iyi günler ben eskiden bu gruba üyeydim fakat hayatımın akışı değişti savruldum ettim derken grubu da diyeti de bırakmıştım tekrar size katılmam mümkün mü acaba ☺

başınız sağ olsun canım. eşimin 37 yaşındaki gencecik kuzeni de aniden beyne pıhtı atıp 10 gün yoğun bakımda kalıp vefat etti. ben de o şoku yaşamıştım. epey etkisinden çıkamamıştım

Basini sagolsun tekrardan canim…

Odem cayi nasil? Yesil cay yeterli degil
Mi
Odem atmak
Icin?

Odem cayi nasil? Yesil cay yeterli degil
Mi
Odem atmak
Icin?
canim benim diyetiyenimon bi tarifi var ondan yapacaktim. icerisinde bi tutam misir puskulu bi tutam kiraz sapi 1 elma 1 tanede limon var, hepsini ekleyip elma ve limonu birkac parcaya dilimleyip 1lt suya atip 1 tasim kaynatiyorsun sonra gun icerisinde iciyorsun. Yesil cay da olur ben duz yesil cay icmeyi sevmiyorum pek de o yuzden farkli seyler deniyorum arada

Merhaba iyi günler ben eskiden bu gruba üyeydim fakat hayatımın akışı değişti savruldum ettim derken grubu da diyeti de bırakmıştım tekrar size katılmam mümkün mü acaba ☺
gel canim aktif olmaya calisiyoruz biz de, hepberaber verelim kilolari gel :)
ah canim sizin de basiniz sagolsun, ay sen hamilesin dusunme sen simdi bunlari. gel guzel seylerden bahsedelim biraz, simdi kac haftalik oldun sen, bebis icin ufaktan hazirliklara basladiniz mi?
Merhabalar.
Gruba katılabiliyor muyum acaba?
gel canim tabi, kendini tanit biraz, ilk sayfadaki formu da doldurabilirsin. Ben Berrin, 35 yasindayin, evliyim cocugum yok. Hollanda da yasiyorum. Bir bankada program(proje) yonetim uzmaniyim Hollanda'da. Daha once bu grupla 10 kilo vermistim. Sonra dil kurslari issizlik falan derken yeniden kilo aldim, sonnolarak 1 subatta yeniden basladim. Diyetisyen listesi tkaip etmeye calisiyorum calisiyorum cunku hwr zaman birebir uyamayabiliyorum. Ocak ayinda 75-76 kiloydum suan 67-68 kilo civarindayim, hedef 56-57falan ama 60 in altinda hepsi benjim bebisim Burasi beni cok motive ediyor. Insallah birlikte guzel guzel veririz kilolari :)

:)Ayşe ben de,31 yaşındayım,bekarım ve sağlık sektöründe çalışıyorum.Şimdilik Türkiye'deyim ben:)161 boyum,kilom 75.3tü bugünDaha önceden ben de katılmıştım buraya çok faydalı olmuştu.Fakat mekan değişikliği, yoğunluk,alışma süreci derken çok sağlıksız beslendim,spor yapmamak beni tembelliği itti ve sonuç maalesef verdiklerimin de ötesini almak oldu:'(Ama artık kararlıyım, sağlıklı beslenmeyi bir yaşam biçimi haline getireceğim inşallah.

ah canim sizin de basiniz sagolsun, ay sen hamilesin dusunme sen simdi bunlari. gel guzel seylerden bahsedelim biraz, simdi kac haftalik oldun sen, bebis icin ufaktan hazirliklara basladiniz mi?
11. haftadayım canım küçük bi çocuk çalışma hayatı ev vs yorucu oluyor. ilkinde de 33-34. haftada almıştım ihtiyaçlarını canım. bunda da öyle olur muhtemelen. duygularımı çok abartılı yaşamayı sevmiyorum sanırım bu duruma da yansıyor bu mantıken bebeğin gelmesine 1-2 ay kala ihtiyaçlar alınır kafasındayım

Ben simge, 24 yaşındayım ( 25 aslında ama bitmedi ) 1.58 boyundayım 71.1 kiloydum en son tartıldığımda, veteriner teknikeriyim yeni mezun oldum iş arama şeysindeyim yorucu bi dönem yani 1.5 haftadır diyet yapıyorum ama işk hafta 400 gr verebilmişim sporda yapıyorum sıkılaştım biraz ama bilmiyorum -400 biraz moralimi bozdu niye herkes haftada 1'er 2'şer kilo verirken ben o kadar az verdim diye düşünmekten kendimi alamıyorum dolayısıylada motivasyonum düşüyor ay çenem düştü kusura bakmayın herkese bol eksiler diliyorum

amin saol canim, seni alintilamisim onceden ama telde mesajim cikmamis. Amin canim benim cok saol.
Canim onemli olan ilk adim, sonrasi gelir. Buraya duzenli gelip paylasim yaparsan hep birlikte guzel guzel motive olup veririz hic merak etme. Cok memnun oldum Ayse. Hedefin var mi? Aklinda bir zaman?
Ay ben herhalde ilk aydan baslardim almaya ama sen en iyisini yapiyorsun :) ben dayanamazdim muhtemelen beklerken
Hosgeldin Simgecigim, belki insulin direncin olabilir ya da sana saglikli geliyordur belki ama menulerin belki dusundugun kadar saglikli degildir. Burada biz birbirimizin menulerine yorum yapiyoruz ve birbirimizden saglikli beslenmeyi de ogreniyoruz aslinda. Istersen gel gunluk ne yedigini ne ictigini, sporunu paylas, zaten zamanla gorursun nasil paylasim yaptigimizi, o surecte anlariz. Eger her seyi yapmana gore kilo veremezsen o durumda belki bi diyetisyene basvurmani onerebiliriz. Ben suan diyetisyenle zayifliyorum zaten ama benim yasim 35 ve hormonal genetik hastaligim var kilo vermemi zorlastiran. O yuzden diyetisyensiz cok zorlanacagimi bildigim icin diyetisyenle baslamak istedim. Ben zaten diyetisyenimden ogrendiklerimi de burada paylasiyorum :) sen yazmaya basla beraber bakariz nasil gittigine.
Bu arada is arayis surecinde coook basarilar, ben de bi kere mezun olunca bir kere de Hollandaya tasindigimizda toplamda 3,5 sene issiz kalmis/is aramis insanim, o sureci iyi bilirim. allah yardimcin olsun, tez zamanda gonlune gore, bol bereketli kazancli, seni seven sayan calisma arkadaslarinin oldugu, huzurlu mutlu bir isin olsun insallah.

Kizlar selam,

Bugun ofise gittim geldim yine cok yogundu. Menumu yazayim hemen unutmadan.

08:00 1 kahve
12:30 1 salata kasesi carpacio salata, 1 kase corba
sonrasinda 2 kuru kayisi 2 ceviz
15:00 2 kuru kayisi 2 ceviz
16:30 1 kase mangolu ve granolali yogurt
20:30 (ofisten 7 de ciktim yol zaten 1 saat eve gelip yemegi isitmam bu saat oldu) 2 yk izmir kofte 5 yk kabak sote (icinde azicik da peynir var) 1 kase yagsiz tuzsuz salata
22:00 3 tane kurabiye, arkadaslar caya geldi, normalde misafir cagirmadim ama bizden birseyler alacaklardi gelince de bir cay demledim, yanina birseyler cikarinca, bende gunun yorgunluguyla tutamadim kendimi

Su 3 lt
spor 9554 adim
arada sekersiz cay ictim bir de

Bende sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum canım. Senelerdir kilolarımdan kurtulamadım bir aldım bir verdim derken motivasyonum hep düştü bende diyetisyen tavsiyesi almaya başladım 1.5 haftadır birlikte çalışıyoruz bende aslında ondan biraz yakındım size diyetisyenle çalışıyorum tam bazen liste dışuna çıkıyorum ama abartmadan ee sporumu da yapıyorum her gün ondan hep işte... Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım umarım bulurum da stresten kurtulurum. E evde otura otura da insanın canı sıkılıyor bişeylerle uğraşmak istiyor. Bakalım artık napıcam

Benim hedefim fit bir 55 kg olmak:) Ağustos ayına bu hedefimi başarmış şekilde girmeyi istiyorum.Bakalım başarabilecek miyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…