Afiyet olsun canim bence gayet güzel menü
Güzel menü canim afiyet olsun
Yaa ne güzel araştırıp okumussun ve kendince bir çözüm arıyorsun canim.
İns en kısa zamanda atlatırsın bu durumu.
Bence güzel canim çikolata göze hiç batmıyor bile afiyet olsun
Sorma canım gerçekten çok farkındayım ama azaltacagim ins
Canimm cok tesekkur ederim, bugun dunden cok cok cok daha iyiyim rahat %50-60 daya iyiyim diye bilirim dune gore. Bugun hic aglamadim mesela bence bu buyuk bir gelisme duen gore
Antidepresan vs kullanıyor musun canım aniden ilacın kesilmesi veya ilacın etkisini düşürecek (bazı bitki çayları vs) Duygu durum bozukluğuna neden olabiliyor ya da yoğun çalışma anksiyete bozukluğunu tetiklemiş olabilir bunlar benim tahminim tabi
yok canim hic birsey kullanmiyorum. Ama benim polikistik over sendromum var, tahminen kilo degisimim o hormonlarin kendini ayarlasmasina zaman tanimadigindan hormonlarin ayari kacti :) yani 6 hafta once vucudum 75 kilo icin hormon solgiliyordu simdi 68-69 kilo icin bunu yapmaya calisiyor, sanirim onun etkisi oldu gibi. Cok sukur bugun cok daha iyiyim yarinin daha iyi olacagina kendimi inandirdim :)
Hayırlı aksamlar
11.50
2 çubuk peynir
4 zeytin
2 ufak domates
2 lokma ekmek ile yumurta
15.00
15 tane çiğ fındık badem
Az şekerli çay
18.00
Bir tabak makarna
Bir kase yoğurt çorbası
1Domates marul
Yarım dilim revani
Şu 2.5 lt
yaa aksam makarna yerine keske boyle sebze ya da et yemegi falan gorseydik, ama onun disinda iyi
Çok geçmiş olsun Cnm.
Aynı duygular bana da ara ara oluyor.
Hatta 2 gündür bende aynı şekilde hissediyorum. Ruhum daralıyor, ağlama hissi geliyor. Yalnız kalıp doyasıya ağlamak istiyorum.
Bugün kuzenime psikolojim bozuk çok iyi hissetmiyorum kendimi diyordum. Bı pisikologa gitmeyi düşünüyorum.
Benim diyetten değildir diye düşünüyorum.
Ya ben gercekten bu konularda destek alinmasi taraftariyim zaten. Burada kendi dilimde birini bulmaya ugrasmayacak olsan dun randevu alip gitmistim ama bunu ararken de daha cok yipranicam diye geciyor mu diye bir beklemek istedim. Bunku gercekten hic bir nedenim yok boyle olmak icin. Bugun de zaten dune gore cok cok dahai yi hissediyorum. Kendimi birkac gune gececegine inandirdim, umarim oyle olur :)
Sabah tüm foto yedim
Akşam tavuk tan but göğüs kanat yedim
Cay saati 3 hurma leblebi bir petibör yedim şimdi koşu bandı spor 45 dk
ya senin menuler guzel ama dedigim gibi hep koruma menusu gibi geliyor bana :)
Spor ü bol terleyecek kadar ve müzikle yap ruhuna ıyı gelcek emin ol
dun de bugunde ciktim parkta yuruyus yaptim hizli tempoda iyi geldi :)
gercekten düsündürücü bende olmadi daha önce ki son 5 senem hep diyetle gecti. Ama sen sebebni bulmussun tabi dogruysa insallah biranönce gecer rahatlarsin cnm.
Ya ben de daha once cok diyet yaptim ama hic bu kadar kisa surede bu kadar cabuk vermemistim bu kilolari. Tahminim birkac sey var onlardan biri yada hepsi :) bu vucudun toksinleri atma sureci arti benim poliksitik overimin bir sonucu bence. Benim hormonlar zaten saskindi, simdi bir de kilo verince kendilerini ayarlayamadilar galiba yeni kiloma.
Çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda geçer. Ben geçen yıl corona, orman yangınları, sel olunca çok etkilenmiştim. Bu yıl da tabi burada hayat pahalılığı, herşeyin birden fiyatının artması, savaş insanın psikolojisini etkiliyor.
Diyetten hiç daha önce böyle bir şey yaşamadım, duymadım da. Pek mantıklı gelmiyor açıkçası.
Bence o mu bu mu diye nedenini düşünmekle vakit kaybetme, bir uzmanla görüş. Benim o denli hassas olduğum dönemlerim hep doğumdan sonra lohusa iken oldu. Bebeğime bir şey olacak diye oturup ağlardım. Hormonlardan kaynaklanıyor.
Cok sukur bugun cok daha iyiyim. Yani herkes farkli etkileniyor tabi, bir de benim zaten hormonal hastaligim var onunda etkisi var bence. Ayrica ailede bagirsaklarla ilgili genetik aktarilan hastaliklar var. Yani hem bu toksin atma durumu bana uyuyor hem de kilo kaybi sonucunda vucudun hormonlarinin yeni kilona gore kendini ayarlamasi gerekiyor o surectede boyle seyler olabiliyormus. Yabanci bilimsel kaynaklardan da arastirdim, ikiside cok olasi benim durumumda
Bugün menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, beyaz peynir, tam buğday ekmeği 1 dilim
12:00 çay
13:00 1 elma, 1 armut küçük
15:00 kahve
18:30 3-4 kaşık menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği,
Su: 2,5 litre
Spor yok sadece evde koşturmaca
bence guzel bir gun olmus afiyet olsun
Hayırlı aksamlar
Bugün kimse yazmamış
gewezebidik nasılsın cnm. Biraz daha iyi misin?
canimmmm cok saol cok daha iyiyim cok sukur, insallah birkac gune hicbir seyim kalmayacak :)
Menü yazıyım
12.00
Bir dilim ekmek
Bir tatlı k. Tahin pekmez
16.00
Bir kase yoğurt bir elma
17.00
Az sekerli Türk kahvesi
Bir cikolata
18.00
Yarım tost
Bir az şekerli çay
İki yaprak marul
guzen gun olmus afiyet olsun
gewezebidik nasilsin cnm ugramamissin bugun buraya
aksam kiz arkadaslarimla disari ciktik, havamiz degissin diye, gunduzde mesai asiri yogundu. Yarinda epey yogun olacak biliyorum. neyse bu birkac gun gecsin belki 2-3 gunluk izin alicam. haftaya persembe falan belki
Iyi geceler kizlar benimde bugun güzel gecti hatta komsuda tatliya pogacaya hayir dedim ödemsuyumu ictim yarin güzel bi eksi bekliyorm insallah
ohh sahane afiyet olsun, supersin hayir demek muhim :)