Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar Selam,
Bugun dunden daha iyiyim, bugun asiri yogundu, aksamda kiz arkadaslarimda disari ciktik havamiz degissin diye, Menulerimi azayim sonra firsatim olursa gecmsi yapicam

9 Mart 2022
8:00 1 ada cayi
10:00 1 kahve
13:00 1 kase yogurda 1 elma uzerine tarcin serptim 10 tane badem
arada sekersiz cay
16:00 1 kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi 10 badem
20:00 1 kepce tarhaca corbasi yarim kase gibi, 4 parca tavuk sis 5 parca et sis yaninda ceyrek dilim ekmek boyutunda pide, 1 kase salata 1 yk pilav
gece kiraz sapi cayi
3 lt su
spor 8212 adim

10 Mart Persembe
8:00 1 kahve
10:00 ada cayi
12:30 1 kase yougrt 1 elma tarcin serpili 10 badem
14:00 2 fincan kiraz sapi cayi
16:30 1 kahve 1 tk hindistan cevizi yagi 10 badem
20:00 4 et sis, 2 yk doner, yaninda 2 kasik taze fasulye, 1 kase salata
su 3lt
spor 9659

Afiyet olsun canim bence gayet güzel menü

Güzel menü canim afiyet olsun

Yaa ne güzel araştırıp okumussun ve kendince bir çözüm arıyorsun canim.
İns en kısa zamanda atlatırsın bu durumu.

Bence güzel canim çikolata göze hiç batmıyor bile afiyet olsun

Sorma canım gerçekten çok farkındayım ama azaltacagim ins
Canimm cok tesekkur ederim, bugun dunden cok cok cok daha iyiyim rahat %50-60 daya iyiyim diye bilirim dune gore. Bugun hic aglamadim mesela bence bu buyuk bir gelisme duen gore
Antidepresan vs kullanıyor musun canım aniden ilacın kesilmesi veya ilacın etkisini düşürecek (bazı bitki çayları vs) Duygu durum bozukluğuna neden olabiliyor ya da yoğun çalışma anksiyete bozukluğunu tetiklemiş olabilir bunlar benim tahminim tabi
yok canim hic birsey kullanmiyorum. Ama benim polikistik over sendromum var, tahminen kilo degisimim o hormonlarin kendini ayarlasmasina zaman tanimadigindan hormonlarin ayari kacti :) yani 6 hafta once vucudum 75 kilo icin hormon solgiliyordu simdi 68-69 kilo icin bunu yapmaya calisiyor, sanirim onun etkisi oldu gibi. Cok sukur bugun cok daha iyiyim yarinin daha iyi olacagina kendimi inandirdim :)
Hayırlı aksamlar
11.50
2 çubuk peynir
4 zeytin
2 ufak domates
2 lokma ekmek ile yumurta

15.00
15 tane çiğ fındık badem
Az şekerli çay

18.00
Bir tabak makarna
Bir kase yoğurt çorbası
1Domates marul

Yarım dilim revani
Şu 2.5 lt
yaa aksam makarna yerine keske boyle sebze ya da et yemegi falan gorseydik, ama onun disinda iyi
Çok geçmiş olsun Cnm.
Aynı duygular bana da ara ara oluyor.
Hatta 2 gündür bende aynı şekilde hissediyorum. Ruhum daralıyor, ağlama hissi geliyor. Yalnız kalıp doyasıya ağlamak istiyorum.
Bugün kuzenime psikolojim bozuk çok iyi hissetmiyorum kendimi diyordum. Bı pisikologa gitmeyi düşünüyorum.
Benim diyetten değildir diye düşünüyorum.
Ya ben gercekten bu konularda destek alinmasi taraftariyim zaten. Burada kendi dilimde birini bulmaya ugrasmayacak olsan dun randevu alip gitmistim ama bunu ararken de daha cok yipranicam diye geciyor mu diye bir beklemek istedim. Bunku gercekten hic bir nedenim yok boyle olmak icin. Bugun de zaten dune gore cok cok dahai yi hissediyorum. Kendimi birkac gune gececegine inandirdim, umarim oyle olur :)
Sabah tüm foto yedim
Akşam tavuk tan but göğüs kanat yedim
Cay saati 3 hurma leblebi bir petibör yedim şimdi koşu bandı spor 45 dk
ya senin menuler guzel ama dedigim gibi hep koruma menusu gibi geliyor bana :)
Spor ü bol terleyecek kadar ve müzikle yap ruhuna ıyı gelcek emin ol
dun de bugunde ciktim parkta yuruyus yaptim hizli tempoda iyi geldi :)
🤔 gercekten düsündürücü bende olmadi daha önce ki son 5 senem hep diyetle gecti. Ama sen sebebni bulmussun tabi dogruysa insallah biranönce gecer rahatlarsin cnm.
Ya ben de daha once cok diyet yaptim ama hic bu kadar kisa surede bu kadar cabuk vermemistim bu kilolari. Tahminim birkac sey var onlardan biri yada hepsi :) bu vucudun toksinleri atma sureci arti benim poliksitik overimin bir sonucu bence. Benim hormonlar zaten saskindi, simdi bir de kilo verince kendilerini ayarlayamadilar galiba yeni kiloma.
Çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda geçer. Ben geçen yıl corona, orman yangınları, sel olunca çok etkilenmiştim. Bu yıl da tabi burada hayat pahalılığı, herşeyin birden fiyatının artması, savaş insanın psikolojisini etkiliyor.

Diyetten hiç daha önce böyle bir şey yaşamadım, duymadım da. Pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

Bence o mu bu mu diye nedenini düşünmekle vakit kaybetme, bir uzmanla görüş. Benim o denli hassas olduğum dönemlerim hep doğumdan sonra lohusa iken oldu. Bebeğime bir şey olacak diye oturup ağlardım. Hormonlardan kaynaklanıyor.
Cok sukur bugun cok daha iyiyim. Yani herkes farkli etkileniyor tabi, bir de benim zaten hormonal hastaligim var onunda etkisi var bence. Ayrica ailede bagirsaklarla ilgili genetik aktarilan hastaliklar var. Yani hem bu toksin atma durumu bana uyuyor hem de kilo kaybi sonucunda vucudun hormonlarinin yeni kilona gore kendini ayarlamasi gerekiyor o surectede boyle seyler olabiliyormus. Yabanci bilimsel kaynaklardan da arastirdim, ikiside cok olasi benim durumumda
Bugün menüm

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, beyaz peynir, tam buğday ekmeği 1 dilim

12:00 çay

13:00 1 elma, 1 armut küçük

15:00 kahve

18:30 3-4 kaşık menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği,

Su: 2,5 litre
Spor yok sadece evde koşturmaca
bence guzel bir gun olmus afiyet olsun
Hayırlı aksamlar
Bugün kimse yazmamış
gewezebidik gewezebidik nasılsın cnm. Biraz daha iyi misin?
canimmmm cok saol cok daha iyiyim cok sukur, insallah birkac gune hicbir seyim kalmayacak :)
Menü yazıyım
12.00
Bir dilim ekmek
Bir tatlı k. Tahin pekmez

16.00
Bir kase yoğurt bir elma

17.00
Az sekerli Türk kahvesi
Bir cikolata

18.00
Yarım tost
Bir az şekerli çay
İki yaprak marul
guzen gun olmus afiyet olsun
gewezebidik gewezebidik nasilsin cnm ugramamissin bugun buraya
aksam kiz arkadaslarimla disari ciktik, havamiz degissin diye, gunduzde mesai asiri yogundu. Yarinda epey yogun olacak biliyorum. neyse bu birkac gun gecsin belki 2-3 gunluk izin alicam. haftaya persembe falan belki
Iyi geceler kizlar benimde bugun güzel gecti hatta komsuda tatliya pogacaya hayir dedim ödemsuyumu ictim yarin güzel bi eksi bekliyorm insallah :dondurma:
ohh sahane afiyet olsun, supersin hayir demek muhim :)

Canimm cok tesekkur ederim, bugun dunden cok cok cok daha iyiyim rahat %50-60 daya iyiyim diye bilirim dune gore. Bugun hic aglamadim mesela bence bu buyuk bir gelisme duen gore

yok canim hic birsey kullanmiyorum. Ama benim polikistik over sendromum var, tahminen kilo degisimim o hormonlarin kendini ayarlasmasina zaman tanimadigindan hormonlarin ayari kacti :) yani 6 hafta once vucudum 75 kilo icin hormon solgiliyordu simdi 68-69 kilo icin bunu yapmaya calisiyor, sanirim onun etkisi oldu gibi. Cok sukur bugun cok daha iyiyim yarinin daha iyi olacagina kendimi inandirdim :)

yaa aksam makarna yerine keske boyle sebze ya da et yemegi falan gorseydik, ama onun disinda iyi

Ya ben gercekten bu konularda destek alinmasi taraftariyim zaten. Burada kendi dilimde birini bulmaya ugrasmayacak olsan dun randevu alip gitmistim ama bunu ararken de daha cok yipranicam diye geciyor mu diye bir beklemek istedim. Bunku gercekten hic bir nedenim yok boyle olmak icin. Bugun de zaten dune gore cok cok dahai yi hissediyorum. Kendimi birkac gune gececegine inandirdim, umarim oyle olur :)

Ya ben de daha once cok diyet yaptim ama hic bu kadar kisa surede bu kadar cabuk vermemistim bu kilolari. Tahminim birkac sey var onlardan biri yada hepsi :) bu vucudun toksinleri atma sureci arti benim poliksitik overimin bir sonucu bence. Benim hormonlar zaten saskindi, simdi bir de kilo verince kendilerini ayarlayamadilar galiba yeni kiloma.

Cok sukur bugun cok daha iyiyim. Yani herkes farkli etkileniyor tabi, bir de benim zaten hormonal hastaligim var onunda etkisi var bence. Ayrica ailede bagirsaklarla ilgili genetik aktarilan hastaliklar var. Yani hem bu toksin atma durumu bana uyuyor hem de kilo kaybi sonucunda vucudun hormonlarinin yeni kilona gore kendini ayarlamasi gerekiyor o surectede boyle seyler olabiliyormus. Yabanci bilimsel kaynaklardan da arastirdim, ikiside cok olasi benim durumumda

canimmmm cok saol cok daha iyiyim cok sukur, insallah birkac gune hicbir seyim kalmayacak :)

aksam kiz arkadaslarimla disari ciktik, havamiz degissin diye, gunduzde mesai asiri yogundu. Yarinda epey yogun olacak biliyorum. neyse bu birkac gun gecsin belki 2-3 gunluk izin alicam. haftaya persembe falan belki

Kendini daha iyi hissetmene sevindim, kendini kötü hissedersen dışarı çık, kahve iç, olmadı diyete ara ver. Sağlığın kendini iyi hissetmen daha önemli.

Günün ilk bildirimini yapayım,

Geçen Hafta Cuma: 74,4
Bugün : 73,9
Fark: 0,5 kg

Dün oğlumun doğum günüydü, 1 dilim pasta yedim 🙈

Dünkü menüm:
8:30 Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
13:30 yarım kase yayla çorbası

18:00 5-6 kaşık bol sebzeli makarna, 1 bardak ayran

20:00 1 dilim pasta

Spor: 6 bin adım
Su 2,5 litre

Kizlar Selam,

Sebebini bilmedigim, adini koyamadigim bir sebepten asiri kotu hissediyorum. Bu birkac gundur vardi aslinda ama bu seviyede degildi. Dunden beri durup durup agliyorum, anlamiyorum ne oldugunu da. Dunya da evet cok kotu olaylar oluyor ama bireysel anlamda benim hayatimda sukurler olsun ki hic bir derdim tasam yok. Cok sukur basimda damim, onume koyabildigim yemegim var, sagligim yerinde. Maddi bir sıkıntım yok, ay sonu nasil gelecek derdim yok. Yatip kalkip sukrediyorum bunlara zaten.
Ama iki gundur sanki yasta gibi agir bir aglama istegi var uzerimde, durup durup aglama krizine giriyorum. Ben bu duyguyu kedi kizim Mila yi kaybettigimde yasamistim gecen sene. Ayni oyle hissediyorum. Sanki Mila yi 3 gun once kaybetmisim de yasi hala uzerimdeymis gibi.
Bugun izin aldim is yerinden, ama acil bitirmem gereken birakc is oldugundan yine yarim gun calistim. Kiz arkadaslarima yazdim yarin aksam disari cikalim bir havamiz degissin diye..

Dun o yuzden menu dahi paylasamadim sizinle birazdan menumu paylasip sonra da gecmsi yapicam

arastirmalarim 2 sey olabilir gibi gozukuyor
bir tanesi tukenmislik sendromu - islerim cok yogun oldugu icin yorgunluk ve dinlenememenin getirdigi bir durum. Ama buna da cok ihtimal vermiyorum cunku islerim ne kadar yogun olursa olsun bir hafta 5 bir hafta 4 gun calisiyorum. Fazla mesai yaparsam onu baska bir gun daha az calisarak dengeliyorum. Yani bu ihtimal de asiri dusuk aslinda ama semptomlarima uydugu icin bu ihtimali goz ardi etmiyorum yine de.
ikinci ve en cok suphelendigimse die-off denilen bir durum. Bu da soyleymis. Beslenmeni degistirdiginde, beslenmenden sekeri, karbonhidrati attiginda ya da birden saglikli beslenmeye basladiginda, detoks yaptiginda boyle bir durum olabiliyormus. Onu da eczaci bir arkadasimin paylasimindan ogrendim sonra biraz arastirdim. Bagirsakta kotu beslendigimzi donemde artan (normalde olmasi gereken sayidan sayisi fazlaca yukselen) bazi bakteriler ve mantarlar, bu donemde belli besin gruplarini yemedigimiz icin ac kalip ölmeye basliyorlarmis. Eger bagirsaklarin gecirgenligi fazlaysa bunlar kana karisip modunda cok buyuk degisikliklere sebep olabiliyormus. Bunun yaninda ishal ya da kabizlik, vucutta alerjik reaksiyo ngibi dokuntuler sislikler vb daha bir cok seye sebep olabiliyormus. Suan bu durumdan supheleniyorum. Bu durumun gecmesi 3 ile 10 gun suruyormus genelde. Kisiden kisiye degisiyormus. Ben bu hisleri (modumdaki ani inis cikis, asiri mutsuz hissetme) gecen hafta detoks programina basladiktan bir iki gun sonra hissetmeye baslamistim ama dunden beri asiri yogun bir halde hissediyorum. Suan aklima yatan en mantikli aciklama bu, vucuttan toksinleri atarken once kandaki aktif toksinlerin sayisi arttigi icin kendini daha kotu hissedebiliyormus insan ve ben galiba bunu yasiyorum. Eczaci arkadasim bi cay onerisinde bulundu bu sureci daha kolay atlatmam icin. Onu demleyip ictim bugun.
Ama tum bunlari sizinle de paylasmak istedim. Belki kilo verme surecinde benzer seyler yasamis birileri de vardir. Belki yasadiklarim normaldir. Benzer seyler yasayanlar varsa lutfen benimle paylassin, yalniz olmadigimi bileyim en azindan.
Hayir ben hic boyle bir insan da degilim kendimi hic bir sebep yokken aglarken buluyorum. bu halime aliskin da degilim. Ne yapacagimi bilmiyorum suan.
Bu arada regl de olmayacagim, yani onunla da bir ilgisi yok. Aklima ilk gelen sey oydu, ya ben regl mi olcam ne bu duygu degisimi diye ama reglime daha 2 hafta var 20 sinden sonra olucam.
ben sadece şunu söyleyebilirim dünya hassas kalpler için yoğunluğu çok ağır bir yer canım. bu kadar şeyi görüp duyup okuyup etkilenmemek mümkün değil.
bununla birlikte ben de bir rutine girdiğimde bunalıyorum bir süre sonra ve o döngüyü bir şekilde kırmam rutinin dışına çıkmam gerekiyor.
sonra tekrar devam ediyorum
diyet süreci sıkı ve monoton bir süreç aslında arada ruha es vermek gerekebilliyor. en azından benim gibi monotonluğun ruhunu boğduğu bir insansan böyle olması olası😄

Günaydin kizlar bu hafta cok iyi eksim cok mutluyum

Gecen cuma: 76.6
Bu hafta: 74.9
Fark: -1.7 kg

78586129-164E-4DBC-8965-486716C7AE4C.jpeg

Kizlar Selam,

Sebebini bilmedigim, adini koyamadigim bir sebepten asiri kotu hissediyorum. Bu birkac gundur vardi aslinda ama bu seviyede degildi. Dunden beri durup durup agliyorum, anlamiyorum ne oldugunu da. Dunya da evet cok kotu olaylar oluyor ama bireysel anlamda benim hayatimda sukurler olsun ki hic bir derdim tasam yok. Cok sukur basimda damim, onume koyabildigim yemegim var, sagligim yerinde. Maddi bir sıkıntım yok, ay sonu nasil gelecek derdim yok. Yatip kalkip sukrediyorum bunlara zaten.
Ama iki gundur sanki yasta gibi agir bir aglama istegi var uzerimde, durup durup aglama krizine giriyorum. Ben bu duyguyu kedi kizim Mila yi kaybettigimde yasamistim gecen sene. Ayni oyle hissediyorum. Sanki Mila yi 3 gun once kaybetmisim de yasi hala uzerimdeymis gibi.
Bugun izin aldim is yerinden, ama acil bitirmem gereken birakc is oldugundan yine yarim gun calistim. Kiz arkadaslarima yazdim yarin aksam disari cikalim bir havamiz degissin diye..

Dun o yuzden menu dahi paylasamadim sizinle birazdan menumu paylasip sonra da gecmsi yapicam

bir tanesi tukenmislik sendromu - islerim cok yogun oldugu icin yorgunluk ve dinlenememenin getirdigi bir durum. Ama buna da cok ihtimal vermiyorum cunku islerim ne kadar yogun olursa olsun bir hafta 5 bir hafta 4 gun calisiyorum. Fazla mesai yaparsam onu baska bir gun daha az calisarak dengeliyorum. Yani bu ihtimal de asiri dusuk aslinda ama semptomlarima uydugu icin bu ihtimali goz ardi etmiyorum yine de.
ikinci ve en cok suphelendigimse die-off denilen bir durum. Bu da soyleymis. Beslenmeni degistirdiginde, beslenmenden sekeri, karbonhidrati attiginda ya da birden saglikli beslenmeye basladiginda, detoks yaptiginda boyle bir durum olabiliyormus. Onu da eczaci bir arkadasimin paylasimindan ogrendim sonra biraz arastirdim. Bagirsakta kotu beslendigimzi donemde artan (normalde olmasi gereken sayidan sayisi fazlaca yukselen) bazi bakteriler ve mantarlar, bu donemde belli besin gruplarini yemedigimiz icin ac kalip ölmeye basliyorlarmis. Eger bagirsaklarin gecirgenligi fazlaysa bunlar kana karisip modunda cok buyuk degisikliklere sebep olabiliyormus. Bunun yaninda ishal ya da kabizlik, vucutta alerjik reaksiyo ngibi dokuntuler sislikler vb daha bir cok seye sebep olabiliyormus. Suan bu durumdan supheleniyorum. Bu durumun gecmesi 3 ile 10 gun suruyormus genelde. Kisiden kisiye degisiyormus. Ben bu hisleri (modumdaki ani inis cikis, asiri mutsuz hissetme) gecen hafta detoks programina basladiktan bir iki gun sonra hissetmeye baslamistim ama dunden beri asiri yogun bir halde hissediyorum. Suan aklima yatan en mantikli aciklama bu, vucuttan toksinleri atarken once kandaki aktif toksinlerin sayisi arttigi icin kendini daha kotu hissedebiliyormus insan ve ben galiba bunu yasiyorum. Eczaci arkadasim bi cay onerisinde bulundu bu sureci daha kolay atlatmam icin. Onu demleyip ictim bugun.
Ama tum bunlari sizinle de paylasmak istedim. Belki kilo verme surecinde benzer seyler yasamis birileri de vardir. Belki yasadiklarim normaldir. Benzer seyler yasayanlar varsa lutfen benimle paylassin, yalniz olmadigimi bileyim en azindan.
Hayir ben hic boyle bir insan da degilim kendimi hic bir sebep yokken aglarken buluyorum. bu halime aliskin da degilim. Ne yapacagimi bilmiyorum suan.
Bu arada regl de olmayacagim, yani onunla da bir ilgisi yok. Aklima ilk gelen sey oydu, ya ben regl mi olcam ne bu duygu degisimi diye ama reglime daha 2 hafta var 20 sinden sonra olucam.
Canım çok üzüldüm, bence hepsi olabilir yani sen çok iyi bir diyet süreci geciriyorsun ama birden kısmak seni bu şekilde etkilemiş olabilir, ben kilo verdiğim zaman haftada bir gün oddul yapıyordum o beni mutlu ediyordu, biraz kendine zaman ayirabilsen toparlarsin...hmm belki de dönem dönem hepimize olan birşey bu bazen hayatı sorgulariz ya onun gibi olabilir

kizlar gunaydinlar,

hemen bildirim yapayim sonra islere kosucam. Firsat bulunca gelicem tahminen ogleden sonra gelebilirim ancak.

gecen cuma 69.10
bugun 68.00
fark -200 gram

bu hafta psikolojik olarak cok zor bir haftaydi, bence biraz odemde yaptim bu surecte. Ama elimden geleni yaptigim icin acikcasi cok da uzulmedim. Haftaya daha cok gidecegine eminim, her hafta bir olmuyor. Bir de kalici kilolara yaklastim. Neyse kendimi toparliyorum, onumuzdeki gunlerde daha guzel sonuclarla gelecegime eminim :)

Iyi gelmistir arkadaslarla takilmak cnm. Izin iyi düsünmüssün biraz rahat edersin
Günün ilk bildirimini yapayım,

Geçen Hafta Cuma: 74,4
Bugün : 73,9
Fark: 0,5 kg

Dün oğlumun doğum günüydü, 1 dilim pasta yedim 🙈

Dünkü menüm:
8:30 Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
13:30 yarım kase yayla çorbası

18:00 5-6 kaşık bol sebzeli makarna, 1 bardak ayran

20:00 1 dilim pasta

Spor: 6 bin adım
Su 2,5 litre
Tebrikler cnm güzel gitmis

kizlar gunaydinlar,

hemen bildirim yapayim sonra islere kosucam. Firsat bulunca gelicem tahminen ogleden sonra gelebilirim ancak.

gecen cuma 69.10
bugun 68.00
fark -200 gram

bu hafta psikolojik olarak cok zor bir haftaydi, bence biraz odemde yaptim bu surecte. Ama elimden geleni yaptigim icin acikcasi cok da uzulmedim. Haftaya daha cok gidecegine eminim, her hafta bir olmuyor. Bir de kalici kilolara yaklastim. Neyse kendimi toparliyorum, onumuzdeki gunlerde daha guzel sonuclarla gelecegime eminim :)
Canim nerde yanls yazdin ama az verdign icin aciklama yaptigna göre 68.9 yazcaktn sanrm. Dedign gbi her hafta bir olmuyor bende gecen hafta sadece -200gr vermistm dikkat etmeme ragmen ama bu hafta -1.7kg gitti seninde haftaxa cok güzel eksi gelr insallah canim

Kızlar günaydın, bu hafta kötü gecirdim gelemedim, zaten reglim de gecikti felaket siskinligim var, korkuyorum da inşallah birşey çıkmaz neyse kilomu paylaşıp bu hafta diyete başlıyorum
Bu sabah:67.3 :KK43:
Sikma canini basladin sonucta gidicek kilolar yeterki pes etme canim

Evet galiba dediğin gbi koruma olmasa 1 sene olcak hep 61 59 gidip geliyorum 😤😤🤯🤯

Dün menü veremedim
Sabah 12gbi
Menemen ve maalesef bal kaymak ekmek yedim
Akşam bulgur köfte ve yoğurt çorba yedim 1er kase kadar
Cay saati bisküvisi yapmasam olmuyor sanki 😡😡😡🥵

günaydın kızlar
yazdım sanmıştım ama yazmamışım
geçen hafta 67
bugün 68
artı 1 olmuşum maalesef
açıkçası hiç dikkat etmedim. midem çok bulanıyor ve birtek karbonhidrat ve maalesef beyaz ekmek bastirıyor ve yiyorum ne yalan söyleyim. almamak için çok direniyorum ama galiba bulantı hapını alcam. hiç iyi değilim çünkü. hayat kalitem çok düştü

Kizlar Selam,

ahhh canım yaaa, ülke olarak o kadar ağır şeyler yaşıyoruz ki ne yazık ki ruhsal olarak etkilenmemek için taş olmakk gerekiyor :KK43:
araştırmaların da gösteriyor ki diyet süreci de etkiledi demek ki seni, inşallah arkadaşının verdiği şey şifa olur sana
çok çok çok geçmiş olsun tez zamanda toparlanırsın inşallah

X