oy kolay gelsin
cok gecmis olsun, bal ve toz zencefil varsa karistirip yutaraan bogaz agrina iyi gelir canim, yaninda da bir bardak bitki cayi oh miss
ya cok normal, misafir olunca kendi duzenini koruyamiyorsun
ya evet yesem yerim de bu hafta karbon hakkimi listemde sabah ogunune koydu diyetisyenim, sabahda 2 dilim ekmegi de yemis oldum aksama kullabmak istemedim o hakki, zati dolmayida yapmaktan vazgectim sonra, yarina kaldi dolma isi
canim soyle dusun her sey kararinda iyi, eger cocuklari daha uzun sure emzirmemiz gerekseydi dislerimiz daha gec cikardi. Sen de yazmissin zaten Kuran da bile geciyor 2 yila kadar diye, sonrasi bilimsel olarak da aslinda yarardan cok zarar. Cocuk emmeyi kolay bulup, bu sefer normal yemek yemiyor, dişlerinin gelisimi vs olumsuz etkilenebiliyor, baska baska seyler cikiyor. tabiki demiyorum ki çat diye kes, ama vicdan yapacagin bir sey yok, hayatta her dengesinde/kararinda guzel. Artik senin yavrununda kanatlanip ucma vakti gibi dusun, onun hayatin lezzetlerini tatma vakto gelmis demekki :)
Canim krom tabletin bir zarari yok bence ama tabiki sen de bir arastir, gerekirse bir hekime sor. Ben eczaci arkadaslarima danistim, diyetisyenim bana verdikten sonra o eger tatli istegini gercekten bastirdiysa Berrin devam et dedi. Bende bastirdi dedim. Cunku aslinda tatli isteginin kökü onemli burada, şımarikliktan mi yoksa gercekten vucutta bazi dengeler mi saşmiş. Cunki eger ben cok tatli seviyorum diye tuketiyorsan ona etkili olmaya bilir (bir arkadasima etki etmedi mesela) ama benim ki gercekteb fiziksel bir durum, dayanamayacak seviyede canim cekiyor, evde hocbir sey olmasa bile ve sadece tatli da degil ozellikle regl doneminde boyle tabak tabak salcali makarna falan yiyesim geliyordu (eskiden yedim de cok) suanda regl donemindeyim, evet yine hafif cekiyor ama dayanamacagim duzeyde degil o istek. Dizginliyebiliyorum yani, eskiden bu gece yarisi bana krep yaptirip cikolatali krep yedirtirdi o istek, dayanamazdim cunku. Ben bi arastir aklina yatarsa dene derim.