Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha asya kız güldürdün beni ne diyim kar zarar hesabı yapıyorsun wc ye çıkmasan belki +800 olacakken 2 kupa kahve ile +300 olmuş daha iyi işte
Artı değildir canım o inşallaj cumartesiye fazlası ile gidecek
Kaptanıımmmm nettim bennn 80.1 de ne tövbeee 200 gr. fazla çıktım 78.100 yoksa uyku sersemi benmi böyle htaırlıyoruum yok yok 78.100 düOyyy tebrikler canımcım Önce aşıır mutluluk sonra endişeye kapıldım
Bi bakalım niye
Harika ya süpersin canım emeğininn karşılığı
Kontrol amaçlı canım cumartesiye kadar toparlarsın
Azıcık artı canım cumartesiye kadar yürüyüşlerin menülerin karşılığını alaaksın
Yüz gram için canını sıktığına değmez ne demiştim bi kere bir p.rt yapsan al sana - 100
Şaka bir tarafa cumartesiye en az bir kilo eksin var
Regl etkisi canımcım takılma moral bozma
Hızla 80 lere doğru wuhuuuu süpersin
Tebrikler canım harikasın uzaklaşıyoruz 69 streianden
Oy oy aşırı mutluyum ya takımım şahane tebrikler canım
Bugün olmaz yarın olur canım tebrik ederim haftasonu kaçamağın vardı ancak toparladık
Olsun ablam azcık bir artı o moral bozmak yok
Müziği duyunca aklıma spor geldi direkt teşwkkürler ablacım
Azıcık artı cumartesiye çakim 80 lerden iyice uzaklaşmış olacak
Artı yüz gramcık canım tebrik ederim hemen gider o
yok kız sabah tartılmıştım 77.50 çıkmıştı okadar aksiyona anca 300 gitmişhahahaha asya kız güldürdün beni ne diyim kar zarar hesabı yapıyorsun wc ye çıkmasan belki +800 olacakken 2 kupa kahve ile +300 olmuş daha iyi işte
ay inşallah canım ya tartıda artı görünce inanılmaz canım sıkılıyorArtı değildir canım o inşallaj cumartesiye fazlası ile gidecek
işte bu da bişidir eksi eksidir giden gitsin beaayok kız sabah tartılmıştım 77.50 çıkmıştı okadar aksiyona anca 300 gitmiş
Hastalığı sıkıntı deyil( tabiri yinede olmasınlar)Allah kolaylık versin fezacım, erkekler hasta falan olmasın ya, çocuktan beter oluyorlar.
İnşaAllah tatilin güzel geçmiştir, sen de kaldığın yerden devam edersinkızlaar çok üzgünüm yaa gelemedim 4 gündür hani annem hastaydı sonra çocuk hasta oldu tatile gidecektik gidemiycez falan demiştim belki hatırlarsınız, perşembe günü apar topar gitmeye karar verdik y.dışı internete de giremedim çünkü pahalı biliyosunuz ne mesaj okuyabildim ne bir şey.
İnanın yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim, bir gram tatlı yemedim ama maalesef bugün 63.6 çıktım tam 1 kilo almışım yaaa inanılmaz.
Salı tartısı kalkmış şimdilik ama daha dün geldik, ben hemen mecburen cumartesi tartılamadığım için tardıldım.
Ay yok laf aramızda gönül bağı kurmadığım hiç tanımadığım kişilerin derdi ile de dertlenecek kadar yüreğim yok. Ben zaten çok kafaya takarım orada üzilen kişiyi günlerce düşünğr dertlenirim o yüzden hiç takılmamak en iyisiDedim ki bu kız hangi sayfalara takılıyor. Kime ne dedi de ban aldı
Afiyet şifa olsun canımKahvemi yaptım bebeğimi uyuttum, kim ne kadar kilo vermiş okumaya geldimEki Görüntüle 3506083
Kaptanıımmmm nettim bennn 80.1 de ne tövbeee 200 gr. fazla çıktım 78.100 yoksa uyku sersemi benmi böyle htaırlıyoruum yok yok 78.100 dü
Peki beniö bunu hiç sordulamadan 77.9 dan 80.1 arasındaki farkı - 200 diye aldım kabul ettim demem hahahaKızçeleer uyku semesi ne yazmışım şimdi kaptanım etiketleyince fark ettim
80.1 bir değiiil
Cumartesi 77.9
Bugün 78.1
Fark +200gr.
Şuan kendimle çelişkide kaldım bide öyleyseydi evvalar olsun yarabbim
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Canım olabilir sıkıntı yok. Regl dönemi herkesin farklı işliyor. Benim regl de eetki etmez iken regl sonrası tutuyor vücudum ödemi.cumartesiye gidecek inşallah.
Ay aynı ben. TV de programlara bile bakamam. Kaç gün etkisinde kalırım. Narin olayinda bile ameliyattan çıkar çıkmaz onu sormusum . Anne narin bulundu mu diye?Ay yok laf aramızda gönül bağı kurmadığım hiç tanımadığım kişilerin derdi ile de dertlenecek kadar yüreğim yok. Ben zaten çok kafaya takarım orada üzilen kişiyi günlerce düşünğr dertlenirim o yüzden hiç takılmamak en iyisi
Afiyet şifa olsun canım
Peki beniö bunu hiç sordulamadan 77.9 dan 80.1 arasındaki farkı - 200 diye aldım kabul ettim demem hahaha
Bir gününü yazsan daha doğru fikrimiz olur canım, bu kadarcık bilgiyle ne diyelimMerhaba herkese size bir sorum olacaktı. İki gün önce aralıklı oruca başladım ek olarak hafif hareketlerle sporda yapıyorum ama iki gün önce 84.8 olan kilom bugün 85.1 çıktı neden oluyor acaba? Limonlu su, yeşil çay içiyorum en azından gram olarak bir azalma görmek isterdim
Merhaba , bu hafta kaptan ben degilim. Kirmizi takimdasin diye biliyorum. Sitare55 kaptanCumartesi 79.8
Salı: 79.9 fark : +100
Dün reformer pilates beni aşırı zorladı kızlar kaslarım inanılmaz şişti hala ağrıyor sanırım ondan bu 100 gram. Cumartesiye eksiyle gelip takımı yükselteceğim inşallah
LenaG Cicekbocekkaktus
Teşekkürler canımRegl ödemi diyelim moral bozmayalım
canını sıkma bazen direnç kiloları çok zor kırılıyor
tebrik ediyorum