Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
geçen hafta 76.90
bu gün 77.20😏
fark +0.300
regl ödemidir inşallah kilo olarak düşünmek istemiyorum

benim şöyle bir sorunum var sabahları kahve içmeden wc ye çıkamıyorum
bu sabah 2 kupa 200ml sütlü kahve içtim wc sonrası tartım bu kızlar
hahahaha asya kız güldürdün beni ne diyim kar zarar hesabı yapıyorsun wc ye çıkmasan belki +800 olacakken 2 kupa kahve ile +300 olmuş daha iyi işte :KK70:

Günaydın Hanımlar
Önceki kilo:75.4
Güncel kilo75.3
Fark:-100 Gr
Maalesef istediğim sonucu alamadım regl 5 günü ondan olabilir sanırım kaçamağım yok🙁
LenaG LenaG , sibel_84 sibel_84

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-19-11-19-01-841_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-11-19-11-19-01-841_com.miui.gallery.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 2
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
geçen hafta 76.90
bu gün 77.20😏
fark +0.300
regl ödemidir inşallah kilo olarak düşünmek istemiyorum

benim şöyle bir sorunum var sabahları kahve içmeden wc ye çıkamıyorum
bu sabah 2 kupa 200ml sütlü kahve içtim wc sonrası tartım bu kızlar
Artı değildir canım o inşallaj cumartesiye fazlası ile gidecek 🥰🥳

Oyyy tebrikler canımcım ❤️Önce aşıır mutluluk sonra endişeye kapıldım 🙄😱
Bi bakalım niye :KK14:

Harika ya süpersin canım emeğininn karşılığı 🎉🥳

Kontrol amaçlı canım cumartesiye kadar toparlarsın ❤️

Azıcık artı canım cumartesiye kadar yürüyüşlerin menülerin karşılığını alaaksın 🎉🥳

Yüz gram için canını sıktığına değmez ne demiştim bi kere bir p.rt yapsan al sana - 100 🤣
Şaka bir tarafa cumartesiye en az bir kilo eksin var 🥳

Regl etkisi canımcım takılma moral bozma 🙏😘

Hızla 80 lere doğru wuhuuuu süpersin 🥳🎉

Tebrikler canım harikasın uzaklaşıyoruz 69 streianden 🥳🎉

Oy oy aşırı mutluyum ya takımım şahane tebrikler canım 🥳🎉

Bugün olmaz yarın olur canım tebrik ederim haftasonu kaçamağın vardı ancak toparladık 🥳😘

Olsun ablam azcık bir artı o moral bozmak yok 😘

Müziği duyunca aklıma spor geldi direkt teşwkkürler ablacım 🎉🥳😘

Azıcık artı cumartesiye çakim 80 lerden iyice uzaklaşmış olacak 😘🥰

Artı yüz gramcık canım tebrik ederim hemen gider o 🥰😘
Kaptanıımmmm nettim bennn 80.1 de ne tövbeee 200 gr. fazla çıktım 78.100 yoksa uyku sersemi benmi böyle htaırlıyoruum yok yok 78.100 dü

kızlaar çok üzgünüm yaa gelemedim 4 gündür hani annem hastaydı sonra çocuk hasta oldu tatile gidecektik gidemiycez falan demiştim belki hatırlarsınız, perşembe günü apar topar gitmeye karar verdik y.dışı internete de giremedim çünkü pahalı biliyosunuz ne mesaj okuyabildim ne bir şey.
İnanın yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim, bir gram tatlı yemedim ama maalesef bugün 63.6 çıktım tam 1 kilo almışım yaaa inanılmaz.
Salı tartısı kalkmış şimdilik ama daha dün geldik, ben hemen mecburen cumartesi tartılamadığım için tardıldım.
İnşaAllah tatilin güzel geçmiştir, sen de kaldığın yerden devam edersin 😉

Dedim ki bu kız hangi sayfalara takılıyor. Kime ne dedi de ban aldı 🤣🤣
Ay yok laf aramızda gönül bağı kurmadığım hiç tanımadığım kişilerin derdi ile de dertlenecek kadar yüreğim yok. Ben zaten çok kafaya takarım orada üzilen kişiyi günlerce düşünğr dertlenirim o yüzden hiç takılmamak en iyisi 🤣
Kahvemi yaptım bebeğimi uyuttum, kim ne kadar kilo vermiş okumaya geldim🤣Eki Görüntüle 3506083
Afiyet şifa olsun canım 🥰
Kaptanıımmmm nettim bennn 80.1 de ne tövbeee 200 gr. fazla çıktım 78.100 yoksa uyku sersemi benmi böyle htaırlıyoruum yok yok 78.100 dü
Kızçeleer uyku semesi ne yazmışım şimdi kaptanım etiketleyince fark ettim 🤭🤭
80.1 bir değiiil
Cumartesi 77.9
Bugün 78.1
Fark +200gr.
Şuan kendimle çelişkide kaldım bide öyleyseydi evvalar olsun yarabbim 🙄
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Peki beniö bunu hiç sordulamadan 77.9 dan 80.1 arasındaki farkı - 200 diye aldım kabul ettim demem 🤣🤣🤣 hahaha

Günaydın Hanımlar
Önceki kilo:75.4
Güncel kilo75.3
Fark:-100 Gr
Maalesef istediğim sonucu alamadım regl 5 günü ondan olabilir sanırım kaçamağım yok🙁
LenaG LenaG , sibel_84 sibel_84
Canım olabilir sıkıntı yok. Regl dönemi herkesin farklı işliyor. Benim regl de eetki etmez iken regl sonrası tutuyor vücudum ödemi.cumartesiye gidecek inşallah.

Ay yok laf aramızda gönül bağı kurmadığım hiç tanımadığım kişilerin derdi ile de dertlenecek kadar yüreğim yok. Ben zaten çok kafaya takarım orada üzilen kişiyi günlerce düşünğr dertlenirim o yüzden hiç takılmamak en iyisi 🤣

Afiyet şifa olsun canım 🥰

Peki beniö bunu hiç sordulamadan 77.9 dan 80.1 arasındaki farkı - 200 diye aldım kabul ettim demem 🤣🤣🤣 hahaha
Ay aynı ben. TV de programlara bile bakamam. Kaç gün etkisinde kalırım. Narin olayinda bile ameliyattan çıkar çıkmaz onu sormusum . Anne narin bulundu mu diye?

Merhaba herkese size bir sorum olacaktı. İki gün önce aralıklı oruca başladım ek olarak hafif hareketlerle sporda yapıyorum ama iki gün önce 84.8 olan kilom bugün 85.1 çıktı neden oluyor acaba? Limonlu su, yeşil çay içiyorum en azından gram olarak bir azalma görmek isterdim
Bir gününü yazsan daha doğru fikrimiz olur canım, bu kadarcık bilgiyle ne diyelim

Cumartesi 79.8
Salı: 79.9 fark : +100
Dün reformer pilates beni aşırı zorladı kızlar kaslarım inanılmaz şişti hala ağrıyor sanırım ondan bu 100 gram. Cumartesiye eksiyle gelip takımı yükselteceğim inşallah
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Merhaba , bu hafta kaptan ben degilim. Kirmizi takimdasin diye biliyorum😘. Sitare55 Sitare55 kaptan

X