sen motivesin simdi, bi baslarsin haftaya ohh mis hemen goruruz senin eksilerini. Eliptik yapip hepimizi gececeksin sen kilo vermede ben biliyorum
Bence hedefini kilo almamak olarak bilenkoyabilirsin ya da ideal kilondan 10 kilo fazla olarak tamamlamak diye koyabilirsin. Yani ilk 4 ay sen kilo verirsin sonra bebek alir ortada bulusursunuz :)
hic moral bozmak yok, dun dundur, bugun bugundur, sadece ileriye bakiyoruz o artik gecmis. don yuzunu yarina bak haftaya ne bombalar goruyoruz senden ben biliyorum
super sonuc cnaim benim tebrikler, sana benden bir limonlu tarcinli ilik su :) kutlama amacli afiyet olsun
ohhj rahatladim, yuregime iniyordu tabak degildir di mi diyerek uyudum gece
regl haftasi icin cok normal canim haftaya 85 in altindasin net
vuhuuuu iste o acikmadin mi bu menulerle dedigimiz sahane menulerin sonucu tebriks beybisi, sana benden naneli sekersiz bir limonata afiyet olsun
ya burasi o yuzden cok iyi oluyor, bazen gormedigimiz seyleri fark ettiriyor bize
ah canim benim ben zaten oyle cok kolay kilo veren biri degilim cok disli rakiple yarisamam :) ama yarismak muhim degil, sen gel buraya, birakma yeterki birlikte seni yeniden spor bagimlisi yapariz hic merak etme. ben ben yavas yavas sana islicem her gun, bir bakicaksin, 10 dk aranda leslie yapiyorsun, 5 dk bulmussun aa karin calisiyorsun. sen yeterki gel arada ugra. Eger donup mesajlara bakmaya vaktin olmuyorsada hepsini okuma, gel kendi bildirimini yap, son sayfaya bir goz at, motivasyonunu kaybetme yeterki
seni o kadar iyi anliyorum ki, bende ekimde hollanda ya uyum sinavina girdim, ayni anda 3 yerden dil kursuna gidiyordum, bir taraftan konusmami gelistirmeye calisiyorum, bir taraftan sinavlara giriyorum, onlara calisiyorum bir de diyet yapmaya calistim. Hata tek basima yapmaya calistim. Halbuki buraya gelseydim belki sizinle cooook daha kolay ilerlerdim. O yuzden inan seni cok cok iyi anliyorum. Zamaninda sayisini unuttugum kez karbon kisir dongusune girmis insanim (karbon kisir dongusu: hareket etmeyip, ders ya d ais stresinden atistirmalik yemek bunun sende yorgunluk ve uyku yapmasi sonra daha cok atistirmalik tatli yemek bunun dahada uyku ve halsizlik yaomasi, surekli yorgun hissetmek ve uykjnu asla alamamak, duzensiz uyumak)
bunu kirmanin en temiz yolu spor kisir dongusune girmek: spor yaptikca enerjik hissetmek, bh emege kiyamayip tatli yememek, spor yaptikca daha cok su icmer ve spor yapmak, emege kiyamayip tatli yememek ve karbon dongusunu kirmak
ozetle vazgecme gel biz seni motive ederiz
gayet guzel sonuc canim
tebrik ederim