Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bir de yazmayi unuttum, bugun kendime internetten baharlik/yazlik 2 elbise 2 tanede pantalon aldim 36 beden (bir onceki sezondan kalma ve sadece kucuk bedenler kaldigi icin indirimdelerdi epey) 😎 hedef ramazan bayramina kadar verecegim kilolar sayesinde yeni cicilerimi Turkiye'de giymek 🥰🥰 ahh nasil iple cekiyorum o gunleri, hem ailemi gorucem hem de karnimdaki sixpackleri 🤣🤣 hangisine daha cok hasretim karar veremiyorum 🤭

ya cok gecmis olsun, rahatsizligin ne bilmiyorum ama ahh evebeynler kiyamazlar bize, benim annemde kayin validemlerde surekli, kizim biz kendimize gencken dikkat etmedik, işlere odaklandik hep, siz oyle yapmayin, bak genceciksiniz verin şu kilolari diye surekli akillari bizde. Insallah hep birlikte verecegiz
Sağol canımm, haşimatom var, bizim bi akrabamızda daha varmış epey de sıkıntısını çekmiş o yüzden değerimin yüksek olduğunu öğrendiğinden beri daha çok kafasına takar oldu kilomu 🙈
İnşallah vereceğiz vereceğiz 💃🏼💃🏼

Hey maşallah sonuca bak 👏🏻
Sağol canımın içi, bu hafta hepimiz çok çok iyiydik bence motivasyonumuzu topladık devamı gelsin inşallah 🤲🏻💃🏼🥰🥰

Kizlar bir de yazmayi unuttum, bugun kendime internetten baharlik/yazlik 2 elbise 2 tanede pantalon aldim 36 beden (bir onceki sezondan kalma ve sadece kucuk bedenler kaldigi icin indirimdelerdi epey) 😎 hedef ramazan bayramina kadar verecegim kilolar sayesinde yeni cicilerimi Turkiye'de giymek 🥰🥰 ahh nasil iple cekiyorum o gunleri, hem ailemi gorucem hem de karnimdaki sixpackleri 🤣🤣 hangisine daha cok hasretim karar veremiyorum 🤭
Güle güle giy canım en iyisini yapmışsın küçük beden alarak eminin çok geçmeden rahatça sığacaksın içlerine
Sağol canımm, haşimatom var, bizim bi akrabamızda daha varmış epey de sıkıntısını çekmiş o yüzden değerimin yüksek olduğunu öğrendiğinden beri daha çok kafasına takar oldu kilomu 🙈

Sağol canımın içi, bu hafta hepimiz çok çok iyiydik bence motivasyonumuzu topladık devamı gelsin inşallah 🤲🏻💃🏼🥰🥰
Evet kuzum biraz daha hareket vakti devam edelim bırakmayalım Ramazan’a kadar epey gider bayrama baya incelmiş oluruz inşallah

cok gecmis olsun canim, hasimato bir kac arkadasimda da var, cok duzenli bir hayat istiyor ve gercekten pko gibi hareket ve saglikli beslenme hayatinin bir parcasi olursa coook rahat ediyorsun. ama birlikte yapacagiz zaten kilolar pit pit gidecek, o hastaliklarin yan etkilerini de hiiiic gormeyecegiz 🥰

IMG_20220218_092300.jpg

Bugün misafirim vardı yazma fırsatı bulamadım kızlar.

Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
Hedef 82 idi olsun haftaya tam tutacak ins.

günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
bugün :66.700
geçen cuma : 65.9
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
bugün yeniden başlıyorum. normal sürecime giriyorum inşalallah
amacım süreci maksimum 10 kilo alarak tamamlamak
Olsun canim. Bubhafta dediğin gibi miniğin heyecanı vardı. Bu hafta güzel eksiyle gelirsin sen.

Bu arada doktora gidecektin sanki Çarşamba günü kese oluşmuş mu ne dedi doktor
Geçen hafta: 83.4
Bu hafta: 82.25
Fark:1.15
Yüzde:1.379
Harikasın sahanesin😘😘
Geçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
Regl haftam birde belki onunda etkisi vardır ..
Tebrik ederim bacım harika eksi. Regl etkisinin artıları da haftaya ekşi olur ne guzel
Günaydın kızlar 🥰😍

Geçen hafta: 73,20
Bu hafta: 71,20
Fark: 2 kg

Eki Görüntüle 3009004
Yaaa nasıl güzel bir ekşi bu böyle👏👏👏
Hayırlı cumalar 🌷
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Foto çekemedim kızım telefonu alıp vermiyor.
Tebrikler canım ne güzel eksi
Gunaydin kizlarrr,
once bildirim yapayim sonra alintilara donucem

gecen cuma: 71.65
bugun: 70.75
fark: -900 gram

gecen hafta 1.75 gitmisti, bu hafta regl baslangici oldugu icin 900 cook normal. Kilo almadim ya ona sukrediyorum resmen ahahah. Neyse reglim ben geliyorum dedi. Ona sukrediyorum suan. Bende PKO (polikistikover sendromu) var ya o duzenli regl olmani engelleyebiliyor. Eger duzenli regl olabiliyorsan bu kotu durumda degilsin demek, iyiye isaret, o yuzden 1 kilo olmasa bile 900 gram gitmis, reglimde ben geliyorum demis sonsuz sukur 🙏🏼
Sahanesin canım bir iki güne o eksiler geri gelir zaten
Tünaydin kizlar ben bu hafta artidaym malesef
Gecen hafta cuma: 77.5
Bu hafta: 77.6
Fark +100gr

Bu hafta regl oldm baslarda pasta falan yedm yani bozdm son uc gun dikkat etsemde boyle oldu
100 Gr hicbirsey değil canim. Bu hafta dikkat edersin regl etksinin eksileri gelir missss😘
Bu arada bende bildirimi yapayim.
Salı günü 73.8 ile başladım bugün 73.1 oldum. 3 gün için -700 iyi bir sonuç gibi bakalim inşallah böyle devam.
Hemde çok güzel canim 👏

olsun en azindan cok artida degilsin, haftaya dikkat edersen guzwl eksi gorursun regl sonrasina 😉

ya cok gecmis olsun, rahatsizligin ne bilmiyorum ama ahh evebeynler kiyamazlar bize, benim annemde kayin validemlerde surekli, kizim biz kendimize gencken dikkat etmedik, işlere odaklandik hep, siz oyle yapmayin, bak genceciksiniz verin şu kilolari diye surekli akillari bizde. Insallah hep birlikte verecegiz

ohh mis rakibim, oncesinde de dikkat etsen beni gececekmissin az kalsin 🤭😅😅 masallah 3 gunde boyle verdiysen, vazgecme sen gel buraya devami gelir onun 😊
Ayy insallah canim dikkat edicem artik kacari yokk
Çok güzel canım aynen devam

Ooo geliyor en sevdiğim 6lı rakamlar 👏🏻

Gidecek cancağzım üzme kendini devam

Şahanesin dostum 👏🏻
Insallah canim sagolasin moral icin 🤗
Yaa cok iyi yapmissin cnm bende yaptm onu bluz pantolon aldm 38beden insallah giyicem yazaa
Eki Görüntüle 3009405

Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
Tebrikler canim cok guzel eksin

MENUM

9:00 1 bardak kahve

12:00 1dlm cavdar, 2 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm sucuk, 1,5 yumurta ile omlett, domates salatalik

14:30 sütlü kahve, 2hurma, 1 isirik eti canga (gereksiz oldu ama oglan birakti attim hep böyle yiyorm ztn bunlari)

18:00 1kepce tarhana corbasi, 1tavuk incik, biber domates, 1tane tursu, 3yk yogurt

2lt su
3 mil leslie
15bin adim 285p

Evet kuzum biraz daha hareket vakti devam edelim bırakmayalım Ramazan’a kadar epey gider bayrama baya incelmiş oluruz inşallah
Bayramın ilk günü de benim doğumgünüm 🥰 ahhh keşke şöyle 63 olabilsem ☺️
Bu sefer motivasyonumuz çok güzel bence gayet güzel ilerleyeceğiz 🧿🥰

Eki Görüntüle 3009405

Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
Gayet güzel canımm tebrikler 👏🏻🥰

Yaaa nasıl güzel bir ekşi bu böyle👏👏👏
Sağol canımm ❤️🥰

cok gecmis olsun canim, hasimato bir kac arkadasimda da var, cok duzenli bir hayat istiyor ve gercekten pko gibi hareket ve saglikli beslenme hayatinin bir parcasi olursa coook rahat ediyorsun. ama birlikte yapacagiz zaten kilolar pit pit gidecek, o hastaliklarin yan etkilerini de hiiiic gormeyecegiz 🥰
Sağol canımm 🥰

İnşallah kuzum, zaten son gittiğim doktora ilaç dışında yeme içme konusunda ne yapmalıyım diye sorduğumda sağlıklı olabilmek için herkes ne yapmalıysa onları yapmalısın ve günlük yarım saat yürüyüş yeterli dedi yani evet hem kilo vereceğiz hem de sağlıklı olacağız ☺️

Olsun canim. Bubhafta dediğin gibi miniğin heyecanı vardı. Bu hafta güzel eksiyle gelirsin sen.

bugün gittim anca😄 çok yoruluyorum hafta içi ya hiç gözüm yemedi. bugün boşluk bulunca gittim. oluşmuş kese. Allah nasip ederse 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz

Sağol canımm 🥰

İnşallah kuzum, zaten son gittiğim doktora ilaç dışında yeme içme konusunda ne yapmalıyım diye sorduğumda sağlıklı olabilmek için herkes ne yapmalıysa onları yapmalısın ve günlük yarım saat yürüyüş yeterli dedi yani evet hem kilo vereceğiz hem de sağlıklı olacağız ☺️
piko ve haşimato tam olarak nasıl hastalıklar. netten de bakabilirim de yaşayanlardan duymak daha net oluyor

çok iyi yapmışsın. 36 beden giymeye başlayınca insan kendini mükemmel hissediyor. eminim kısa sürede girersin içine. grubu aktifleştirmemiz de çok güzel bir motivasyon kaynağı oldu. daim olsun💕
Eki Görüntüle 3009405

Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
eksin harika💕
Hayırlı aksamlar 💐
Fit mutlu anne Fit mutlu anne nasılsın cnm. Bugün ugramadin buraya.

10.00
Bir kaşarlı yumurta
2,3 dilim ekmek
Az şekerli çay

15.00
4 kasik kısır
2 Az şekerli çay

17.45
Bir tabak hamsi
Salata
Turşu

Belki tatlı yiyebilirim
Çocuklara muhallebili tatlı yaptım ondan bı dilim yerim gibi geliyor🙈
cuma kaçamağı yapabilirsin 😄
MENUM

12:00 1dlm cavdar, 2 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm sucuk, 1,5 yumurta ile omlett, domates salatalik

14:30 sütlü kahve, 2hurma, 1 isirik eti canga (gereksiz oldu ama oglan birakti attim hep böyle yiyorm ztn bunlari)

18:00 1kepce tarhana corbasi, 1tavuk incik, biber domates, 1tane tursu, 3yk yogurt

2lt su
3 mil leslie
15bin adim 285p
bi süre abur cuburu kesmezsen kilo verme sürecin uzar canım. neyse cuma kaçamağın olsun. ama oğlandan artanları çöpe atmamak için yemeyi düşündüğün an kendine benim vücudum çöp kutusu değil de. ya kaldır kenara sonra ona ver saklanmayacak bir şeyse at gitsin
kayınvalidem çöpe gitmesin diye bizim bile tabaklarımızda kalanları yiyor. şu an 100 kilo dizleri inanılmaz ağrıyor ama ameliyat olması için bile kilo vermesi lazım. 70 yaşından sonra da çok zor

Günaydın kızlar 🥰😍

Geçen hafta: 73,20
Bu hafta: 71,20
Fark: 2 kg

Eki Görüntüle 3009004
Tebrikler cnm güzel eksi:KK9::KK9:
Hayırlı cumalar 🌷
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Foto çekemedim kızım telefonu alıp vermiyor.
Tebrikler cnm:KK9::KK9:
sen motivesin simdi, bi baslarsin haftaya ohh mis hemen goruruz senin eksilerini. Eliptik yapip hepimizi gececeksin sen kilo vermede ben biliyorum 😅😅 Bence hedefini kilo almamak olarak bilenkoyabilirsin ya da ideal kilondan 10 kilo fazla olarak tamamlamak diye koyabilirsin. Yani ilk 4 ay sen kilo verirsin sonra bebek alir ortada bulusursunuz :)

hic moral bozmak yok, dun dundur, bugun bugundur, sadece ileriye bakiyoruz o artik gecmis. don yuzunu yarina bak haftaya ne bombalar goruyoruz senden ben biliyorum

super sonuc cnaim benim tebrikler, sana benden bir limonlu tarcinli ilik su :) kutlama amacli afiyet olsun 🥰

ohhj rahatladim, yuregime iniyordu tabak degildir di mi diyerek uyudum gece 😅😅
:KK5:
regl haftasi icin cok normal canim haftaya 85 in altindasin net
İnş cnm 🥰
vuhuuuu iste o acikmadin mi bu menulerle dedigimiz sahane menulerin sonucu tebriks beybisi, sana benden naneli sekersiz bir limonata afiyet olsun 🥰

ya burasi o yuzden cok iyi oluyor, bazen gormedigimiz seyleri fark ettiriyor bize 😘

ah canim benim ben zaten oyle cok kolay kilo veren biri degilim cok disli rakiple yarisamam :) ama yarismak muhim degil, sen gel buraya, birakma yeterki birlikte seni yeniden spor bagimlisi yapariz hic merak etme. ben ben yavas yavas sana islicem her gun, bir bakicaksin, 10 dk aranda leslie yapiyorsun, 5 dk bulmussun aa karin calisiyorsun. sen yeterki gel arada ugra. Eger donup mesajlara bakmaya vaktin olmuyorsada hepsini okuma, gel kendi bildirimini yap, son sayfaya bir goz at, motivasyonunu kaybetme yeterki 😘 seni o kadar iyi anliyorum ki, bende ekimde hollanda ya uyum sinavina girdim, ayni anda 3 yerden dil kursuna gidiyordum, bir taraftan konusmami gelistirmeye calisiyorum, bir taraftan sinavlara giriyorum, onlara calisiyorum bir de diyet yapmaya calistim. Hata tek basima yapmaya calistim. Halbuki buraya gelseydim belki sizinle cooook daha kolay ilerlerdim. O yuzden inan seni cok cok iyi anliyorum. Zamaninda sayisini unuttugum kez karbon kisir dongusune girmis insanim (karbon kisir dongusu: hareket etmeyip, ders ya d ais stresinden atistirmalik yemek bunun sende yorgunluk ve uyku yapmasi sonra daha cok atistirmalik tatli yemek bunun dahada uyku ve halsizlik yaomasi, surekli yorgun hissetmek ve uykjnu asla alamamak, duzensiz uyumak)
bunu kirmanin en temiz yolu spor kisir dongusune girmek: spor yaptikca enerjik hissetmek, bh emege kiyamayip tatli yememek, spor yaptikca daha cok su icmer ve spor yapmak, emege kiyamayip tatli yememek ve karbon dongusunu kirmak 💪

ozetle vazgecme gel biz seni motive ederiz 🥰

gayet guzel sonuc canim 😘tebrik ederim

Haftaya toparlarsin sen cnm fazla bi arti degil

Tebrikler canim super eksi

Tbrkler cok guzel

Cok iYiii tebrikler yaseminn

Tebrikler guzel eksi cnm

Cok guzel tbrkler canim
Tsk ederim cnm
canım sen tamam başlıyorum dediğin an kilo veriyorsun zaten :nazar: hiç sıkma canını önümüzdeki haftaya bomba gibi gelirsin ben eminim

şahanesin kuzum :KK9::KK74::21::KK60:

regle rağmen eksidesin süper canımm :KK9::KK60:
tsk ederim cnm👍
gayet güzel canım tebrikler :KK9::KK9::KK60:
👍👍
hem pkolu olmana hem de regl dönemine göre gayet güzel bir eksi tebrikler canımm :KK9::KK9::KK36::KK36:

sağol kuzum :KK36:

ayyy çok teşekkür ederim canımm :KK36:

evet evet o yüzden burayı ve sizi çok seviyorum, benden takımıma çoookkkkk kalp :KK36::KK36::KK200::KK200::KK200::KK200:

Eki Görüntüle 3009405

Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
Tebrikler bacım güzel.🥰🥰

Harikasın sahanesin😘😘

Tebrik ederim bacım harika eksi. Regl etkisinin artıları da haftaya ekşi olur ne guzel
İnş bacım tsk ederim ins 👍👍🥳
MENUM

2lt su
3 mil leslie
15bin adim 285p
Afiyet olsun cnm 😊
18 şubat
08.30
1 yumurta
1 dilim tb

12.30
2 poğaça

18.00
10 tane kanat