- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.281
Kaç aylıktı cnm bende gece memede uyuyakalmasini engellemeye çalışıyorumKızımı artik yavaş yavaş memeden kesiyorum. Gece yi bırakmıştık zaten şimdi tek memeyi bıraktık ama zamanlama yanlış oldu galiba. Bi ateş bi üşüme bi yanma mahvetti bugün beni. Aslında çok şişmedi ağrı da yok mastitde değil ama bilemedim ondan mi yoksa, uykusuzluktan direncim mi düştü bilemedim.
Afiyet olsun canım güzel menü benceSabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
2 yumurtalı Menemen
2 buçuk dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 küçük elma
1 küçük muz
Öğle
4 Çatal Tonbalıklı spagetti
2 kaşık yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 kaşık yoğurt
Afiyet olsun genel olaak güzel kahvaltida mercimekli köfte nerden esti bacim11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte
15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter
18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata
Su 2 litre
Çok geçmiş olsun cnm bisey olmaz insAllah eksin güzelSelam kızlar,bu sabah tartildim sadece 400 Gr vermişim yani şuan güncel kilom 66.0, bugün buraya ugrayamadim,kız hasta şimdi uyudu, bugün zaten iş yoğundu öğleden sonra da kızı getirdim dra baya huysuzlandi resmen canımı aldı, şimdi acayip bir baş ağrısı var ya ben de hasta olacağım ya da yorgunluktan,iş yerinde iki arkadaş covit, kv kp grip muhtemelen kıza onlardan bulaştı ya da eltimin kızı gripmis geçen gelmiş beraber oynamışlar hepsine ondan bulaştı,yani heryerim sarılı bu kez kaçışım yok gibi hissediyorum neyse menümü yazayim sonra alintilara bakacağım
Öğlen 3 dilim ekmek çok gibi geldi ama genel olaak güzel cnm Afiyet olsun11.02.2022
08.15
2 kivi, 5 zeytin, 3 lokma ekmek
12.30
1 sk mantarlı biberli omlet, 2 dilim peynir, 1 çk reçel, 3 dilim ekmek
16.00 sade kahve, 2 kurabiye
17.30
2 kepçe tarhana çorbası
19.00
1 avuç fındık,1 portakal,2 dilim ayva
Şu:2 lt olur
Bugün spor yapacak halim yok
Biraz fazla karbonlu menü olmuş cnm11 şubat
11.00
2 poğaça
15.00
2 poğaça
(fazla farkındayım poğaçalar küçük ben yaptım yemesem iyidi ama canım kahvaltı istemedi. temizlik yaparken yemişim )
17.00
1 bardak kefir
19.00
2 fırın baget
4-5 kaşık makarna
yarım nar
su 2 lt olmuştur
Afiyet olsun canım güzel menü gibi geldiMENUM
9:30 1 bardak kahve,1 parca cikolata
12:00 2dlm cavdar, 5 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm salam,1 hasl. yumurta, domates salatalik
15:30 kahve ile 1tane soguk baklava ( hic olmadi biliyorum )
18:00 2kepce tarhana corbasi, 1 tabak tavuk sote mantarli, 1 bardak ayran, 2tursu
20:30 yarim elma, yarim minik muz
Adet olcam canm cok tatli istiyor bu ara
2lt su
3 mil leslie
Süper eksi cnm tebriklerBirde tartimi yazmamism bugn tabi gelmeyince:
Gecen hafta: 78.5
Bu hafta 77.5
Fatk -1kg
Aynen bende cnm gördükçe mutlaka atarım burayaAy Hafize ne iyi oldu aklına geldikçe günlük böyle fotoğraf atabilir misin çok feyz alıyorum bu insanlardan benim sosyal medyam yok malum