Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyiyim ablacım Allah razı olsun, misafirleri yolcu ettim bugün bir tek annem kaldı.

Çoook teşekkür ederim ablammm, ben de tam soracaktım küs müyüz ayran içtik ayrı mı düştük diyecektim :KK200: :KK19:

Çok teşekkür ederim kaptaniçemmm, ballı lokma kaptanım. Geç oldu bn görene kadar ama bu saatte çok mutlu ettiniz beni:KK200:

Çok teşekkür ediyorum ablam❤️

Anneciğinin de doğum günü kutlu olsun ❤️ çok teşekkür ederim ablam

Yaa o kadar duygulandım kii, gerçektn gözlerim dolu dolu yazıyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varsın abla balımm❤️çok teşekkür ederim

İnşallah ablacım teşekkür ederim😊

Teşekkür ederim ablam🌸

Çok teşkkür ederim ablam özledik seni , yeme bi daha ceza olur mu🫣🤣

Teşekkür ederim çiçek ablam iyi ki varsınız💞

Canım ablam teşekkür ederim❤️

Çok teşekkür ederim ablacım😘

Ayy ağlayacağım gerçekten bu saatte, çok teşekkür ederim😍

Sibel ablam canım benim teşekkür ederim🥰

Teşekkür ederim ablam😍

Amiin inşallah ablacım🤩teşekkür ediyorum

Eveeet bugündü ama hepiniz önceden kutlamıştınııızz🤩

Canım papatyam teşekkür ederim😘 o kadar mutlu ettiniz kii

Ayy inşallah ablam çook amin💕teşekkür ederim

Teşekkür ederim ablam🥰

Çooookkk teşekkür ederim ablammm, canımın içiii. Güzel dileklerin için de ayrıca Allah razı olsun🥰

Amin tomrs ablam, teşekkür ediyorum🫶🏻

ÇOOOKK teşekkür ederimmm ablamm ❤️

Önceden de kutlamıştın feza ablacımmm, çok mutlu ettiniz beni iyi ki varsınızz🥰
Destanimizin bugünkü teması ablalar resmi geçidi :KK73:
Canım benim senin gibi bir güzelliğe insan nasıl kayıtsız kalabilir. :KK36:

Kızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
Geçmiş olsun arkecim. Şekerli su buyuklerimizin tarifi genelde işe yarıyor. Diyetteyken onun yerine bir kaşık tahin yapılabilir.

Rica ederim canım, tam olarak neyi verdiğini bilseydik yapma etme derdik 🤣🤣
hahdhdhsjsjsj ay ben kendimi bildiğim için için rahat ama bu hafta takım yarışına girmesem iyiymiş. gerçi takım yarışına girdiğim kilo 68.3, her türlü kırarım. sporla da yüksek puan alacağıma inanıyorum 😂😂 halledicez bee 😂😂

Kızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
çok geçmiş olsun 💗 ayran soda? mide ağrısı nasıl bir ağrı tam bilmiyorum da bulantıya birebir.

Valla yönetimimiz aynıymış şekerli su yapıyorum bende iyi geliyor bal da mi yiyemezsin

19 kasım salı
Sabah: 1 dilim ekmek , 2 kaşık tahin pekmez dereotu 2 yumurta haşlanmış , 1 bardak çay
Öğle 12: Türk kahvesi
Ara: leblebi + 2 hurma
Akşam yemeği 18.30 : bol salata+ 2 kaşık kavurma
Gece 22.00: süt arttırıcı rezene çayı
7 bin adım
2 saat ev işi
2 litre su
Emzirmeye devam
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Canım sporda bölgesel hareket yaparken setler halinde yapılıyor. Mesela squat yapacaksın diyelim, 15 kere çömel kalk hareketini ard arda yapıp 20 sn falan dinleniyorsun. Sonra hemen ardına 15 kere daha yapıp yine 20 sn ( ya da 30 falan) ara veriyorsun. Son olarak bir kez daha 15 kere yapıyorsun. Bunu tamamladığında 3x15 setini tamamlamış oluyorsun. Arkadaş da videodaki hareketleri durdurup 3x12 set halinde yap demek istemiş sanırım.
evet canım hareketleri durdurup 15 kere yap demiş ama videodaki kadın zaten 15 kere yapıp 15 saniye mola verdi ben videonun tamamını bitirip arka arka ya 2 kere daha yapıp toplamda bütün videoyu 3 kez yapmış oluyorum aynı yola çıkmış oluyor o şekilde de :KK60:

evet canım hareketleri durdurup 15 kere yap demiş ama videodaki kadın zaten 15 kere yapıp 15 saniye mola verdi ben videonun tamamını bitirip arka arka ya 2 kere daha yapıp toplamda bütün videoyu 3 kez yapmış oluyorum aynı yola çıkmış oluyor o şekilde de :KK60:
aslında şöyle aynı yere çıkmıyor, dün çocuk tepemdeydi yazamadım tam. aynı kas grubunu arka arkaya 3 tur yaparak çalıştırmış olursun videoyu durdurup 3 set tekrar yaparsan. daha iyi olur 💗

Valla gergin ortam beni geriyor. Benim ortamım gülme şakalaşma muhabbet ortamı. Arkadan iş cevirmeler olunca dün bayağı sinirlendim. Benimle cozemecegin bir sorun olsa amenna diyecem de hemen idareye gitmek niye. İdarenin de beni çağırması hatta ilk başta cagirmamasi sınıfa gelip şöyle yap böyle yap deyince ben iyice sinir küpü oldum

Aman benimkiler yanımda canım. Herkesin öncelikleri değişiyor bir vakit sonra. Mevlam sağlık versin deyip kenara çekiliyorum.

Afiyet olsun canım sporda menü de güzel. İnşallah bulgur ödem yapmaz beni hemen etkiliyor da

İnşallah canım

Afiyet olsun canim

Kalktım kalktım kapı aralikti girdim içeri.

Neye agladigimizi da bilsek 🤣🤣
Ay canım haklısın valla. Herşeyi de idareye şikayet etmek çocukça oluyor. İnşallah senin için güzel sonuçlanır

Bazen bir olayı bahane edip ağlamak iyi geliyor canım sibelim iyi olur ınsalhhh 🙏🙏

Her ne ise takma canım kafana bazı şeyleri alttan alıp da arkasından üzülen biz olabiliyoruz hakedilmeyen davranışlara maruz kalabiliyoruz hakkına hayırlısı canım 🙏🙏

Hoşgeldin canım
Amin canım sağol ALLAH razı olsun

Artık kabul edip yoluma devam edeceğim başka çare yok.
Hem belki benim için daha güzel şeyler olacak inşallah

X