- 30 Aralık 2022
- 2.921
- 11.669
canım bu ilk video, 10 gün bu yapılacak.
tamam canım kaydettim bu videoyu da inşallah yapabilirsem yapacağım :)
benimde bildiğim şekerli su bide karnına su torbası koysan ağrı kesici içip belki faydası olur kuzumKızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
yürü be kim tutar kız senihahdhdhsjsjsj ay ben kendimi bildiğim için için rahat ama bu hafta takım yarışına girmesem iyiymiş. gerçi takım yarışına girdiğim kilo 68.3, her türlü kırarım. sporla da yüksek puan alacağıma inanıyorum halledicez bee
anladım canım öyle yapamaya çalışırım ama videoyu durdur 3 kere yap nasıl olur bilemedim ilk defa denerim akşam bi hahah zaten kadın ya 12 kez ya 15 kez yapıyor saymadım hiç bir hareketi sonra 10 saniye dinlenme molası veriyor o moladan sonra videoyu başa sarar 2 kez daha yaparım ama dün bir kez yaptığımda bile bacak arkalarım yandı resmen hisstettim hahaha hoşuma da gitti yani tabi dışarıya çıkınca devamı gelemedi bugün yaparım inşallahaslında şöyle aynı yere çıkmıyor, dün çocuk tepemdeydi yazamadım tam. aynı kas grubunu arka arkaya 3 tur yaparak çalıştırmış olursun videoyu durdurup 3 set tekrar yaparsan. daha iyi olur