- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 38
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.021
Allah zihin acikligi versin, cooook basarilar diliyorum. Ben de hayatim boyunca surekli bir ders calistim (hep bir gorevde yukselme sinavi, mesleki sertifikasyon, dil ogrenme vs icin) hala da calisiyorum ama suanki artik biraz keyfi :) Hollandacami gelistirmeye calisiyorum bir de çince ogreniyorum. Ama oyle kasmadan kendi ritmimde :)Msj im yarim kalditavsiyelerin için de cok teşekkür ederim. Kışın hiç salatalik almıyorum ama elma ve süt mantıklı
2. Üniversite kapsamında cocukgelişimi okuyorum. Su an da 3 u ve 4 u birlikte alıyorum bute 1 dersim kaldi bu sene mezun olabilmem icin mutlaka vermem gerekkk
Terbiyesizlikk işteBirisi 23 birisi 24 yaşında
aslında bilinçsizlik değil de bu kardeşlerinki canım bile isteye kandırmaya çalıştılar
aynen öyleTerbiyesizlikk işte
Aminnnn canimmm cok teşekkürler. Sana da kolay gelsin. Bende senin gibi hep bi ders hep bi çaba. Şu an da yesil çay eşliginde yaziyorum aynen ödem için iyi oluyor . Gece 4 saat falan uyanık kalıyorum. Süt ve elma yeterli olur muhtemelen. Dediğin gibi yapiyorum uyumadan önce ye bırakmıyorum hemen yiyorum ne yiyeceksemAllah zihin acikligi versin, cooook basarilar diliyorum. Ben de hayatim boyunca surekli bir ders calistim (hep bir gorevde yukselme sinavi, mesleki sertifikasyon, dil ogrenme vs icin) hala da calisiyorum ama suanki artik biraz keyfi :) Hollandacami gelistirmeye calisiyorum bir de çince ogreniyorum. Ama oyle kasmadan kendi ritmimde :)
Bu arada gece eger acikirsan bu dediklerimin yaninda 8-9 badem de ekleyebilirsin, eger gece uzun sure ayakta oluyorsan mesela 2 ara ogun yapacak gibi bi durumun varsa 1 minik elme yarim cay bardagi tarcinli sut bir ara ogun olabilir, digerinde de mesela 1 bardak ayran 8-9 cig badem olabilir. ama eger gece bunlari yersen gunduz yediklerinle dengelemeni oneririm, gunduz mesela sadece 1 ara ogun yaparsin o haklarini gece kullanirsin. bir de aklinda olsun son ara ogununden en erken 2 saat sonra uyuyacak sekilde ogunlerini ayarlamaya calis. bir de uykun duzensiz oldugu icin gun boyu gece calisirken de yesil cay icebilirsin (gunde 2 bardak) odemine yardimci olur
oluyoruzzzHadiii o zamannn bol bol enerji bekliyoruz sendennntarihnet değil ama temmuz u bulur... O zamannnn hedefimizdeee aynıiii. Temmuz 1 de 55 oluyor muyuzzzzz oluyoruzzzzz
ay gercekten terbiyesizlik.. ben hep umut dolu bir insanimdir ama boyle seyleri gordukce genclige olan inancim azaliyor... neyse bozmuyoruz moralleri, hepsi boyle degil en nihayetindeBirisi 23 birisi 24 yaşında
aslında bilinçsizlik değil de canım bu kardeşlerinki bile isteye kandırmaya çalıştılar
O zaman bireyselde de yarışmaya ne dersin. Bu sabah tartıldım ben 73.3 kilo. Bakalım. Kim daha fazla verecek.oluyoruzzz
ay gercekten terbiyesizlik.. ben hep umut dolu bir insanimdir ama boyle seyleri gordukce genclige olan inancim azaliyor... neyse bozmuyoruz moralleri, hepsi boyle degil en nihayetinde
Evet canım evet, bütün öğrencilerimi harcamam büyük haksızlık olur, arada böyleleri çıkıyor ama çok kıymetli öğrencilerim de varay gercekten terbiyesizlik.. ben hep umut dolu bir insanimdir ama boyle seyleri gordukce genclige olan inancim azaliyor... neyse bozmuyoruz moralleri, hepsi boyle degil en nihayetinde
olurrr ama sadece kilo vermeyle yarismayalim, haftalik hareketimizi de puanliyalimO zaman bireyselde de yarışmaya ne dersin. Bu sabah tartıldım ben 73.3 kilo. Bakalım. Kim daha fazla verecek.
Selam Pınar hosgeldin, ben sanki seni hatirliyor gibiyim eger baska biriyle karistirmiyorsamMerhaba kizlarr baktim herkez toplanmiss bende kostum geldimm
Bu ara motiveym spor yapiyorm dikkat ediyorm cunku 80lere dayanmistm bu sabah 77.8 ciktm hadi ozaman hepberaber yaza fit girelim insallah
Bu arada beni tanimiyanlar icin ben pinar 28 yasindaym bi oglum var 2bucuk yasinda istanbulda yasiyorum herkese basarilar
evet benimMenü kimin diye tekrar dönüp baktım. Valla süpersin Deniz harikasın bacım
Ama şimdiden bu kadar azaltirsan sonra ne yiyecen. Su tabiki çok az
başladık artık babyGunaydinnnnn şekerlerrrrrr güzellerrrr fittt hatunlarrrrr, dün aşırı abarttim bugün bir kez daha kesin olarak başladım
Sabah 73 u gördüm ve cokkk moralim bozuldu
ben başladım hadi sen de gelyaa enerjimiz düştü galiba bir şekilde toparlanmamız gerekiyor
berrin’e katılıyorumBu ara uyku düzenim yok. Çocuklar sabah cok erken uyanıyor akşam onları uyuturken bende uyuyorum. Gece uyanip ders çalışıyor um dolayısıyla ödem de fazla. Gece ders çalışırken de yemeye başladım, neyapsam ya ders çalışırken fikrinizi alayimmm
ben şek kasarlarmış bi deYasminnnn kız aklima geldi senin şu kızlar ne oldu. Parayı ödediler mi
ben her gün başlıyorum da akşamına bitiriyorumben başladım hadi sen de gel
sorma sorma ne uğraştırdılar bizi, bi de yüzsüz çıktılar ki, dua etsinler bizimkiler konuyu kapattılar yoksa çok ciddi suçlanırlardı ama onlar bizi şikayet etmeye kalktılar bi deben şek kasarlarmış bi de
ne yazdım diyorum eşek kadarlarmış yazacaktım yorgunluktan kaşarlarmış yazmışımsorma sorma ne uğraştırdılar bizi, bi de yüzsüz çıktılar ki, dua etsinler bizimkiler konuyu kapattılar yoksa çok ciddi suçlanırlardı ama onlar bizi şikayet etmeye kalktılar bi de
ben 7-8 arası yiyorum genelde. 5 te yersem çok acıkırımKızlar birşey soracağım, akşam en geç kaçta yemek yiyorsunuz?
yani doğru soru şu kilo verdiğiniz dönemlerde en geç kaçta yiyordunuz
ben akşam yemek yemeyi seviyorum ve strese giriyorum 5ten önce yemeyi kesmem gerekiyor diye düşününce de sizleri merak ettim
Kilo verdiğin dönemde de bu saatlerde mi yedinben 7-8 arası yiyorum genelde. 5 te yersem çok acıkırım
genelde 7 olurdu canım. hamilelikten önce 52 kilo olduğum dönemlerde 5 ten sonra yemezdim. o zaman bekardırdım tabi ve acıkmazdım. ama 2 ayda 12 kilo vermiştim tabiKilo verdiğin dönemde de bu saatlerde mi yedin
Bak şimdi gel bunu duyduktan sonra 5ten sonra yemek yegenelde 7 olurdu canım. hamilelikten önce 52 kilo olduğum dönemlerde 5 ten sonra yemezdim. o zaman bekardırdım tabi ve acıkmazdım. ama 2 ayda 12 kilo vermiştim tabi
balım ben o zaman bakardım çoluk yok çocuk yok. şimdi yapsam bayılır kalırım. enerjim yetmez. o zaman ne ekmek ne tatlı hiçbir şey yemezdim acıkmazdım da. şimdi enerji harcıyoruzBak şimdi gel bunu duyduktan sonra 5ten sonra yemek ye
Ben 17.30, 18.00 gibi genelde yiyorum.Kızlar birşey soracağım, akşam en geç kaçta yemek yiyorsunuz?
yani doğru soru şu kilo verdiğiniz dönemlerde en geç kaçta yiyordunuz
ben akşam yemek yemeyi seviyorum ve strese giriyorum 5ten önce yemeyi kesmem gerekiyor diye düşününce de sizleri merak ettim