Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah zihin acikligi versin, cooook basarilar diliyorum. Ben de hayatim boyunca surekli bir ders calistim (hep bir gorevde yukselme sinavi, mesleki sertifikasyon, dil ogrenme vs icin) hala da calisiyorum ama suanki artik biraz keyfi :) Hollandacami gelistirmeye calisiyorum bir de çince ogreniyorum. Ama oyle kasmadan kendi ritmimde :)
Bu arada gece eger acikirsan bu dediklerimin yaninda 8-9 badem de ekleyebilirsin, eger gece uzun sure ayakta oluyorsan mesela 2 ara ogun yapacak gibi bi durumun varsa 1 minik elme yarim cay bardagi tarcinli sut bir ara ogun olabilir, digerinde de mesela 1 bardak ayran 8-9 cig badem olabilir. ama eger gece bunlari yersen gunduz yediklerinle dengelemeni oneririm, gunduz mesela sadece 1 ara ogun yaparsin o haklarini gece kullanirsin. bir de aklinda olsun son ara ogununden en erken 2 saat sonra uyuyacak sekilde ogunlerini ayarlamaya calis. bir de uykun duzensiz oldugu icin gun boyu gece calisirken de yesil cay icebilirsin (gunde 2 bardak) odemine yardimci olur

Aminnnn canimmm cok teşekkürler. Sana da kolay gelsin. Bende senin gibi hep bi ders hep bi çaba. Şu an da yesil çay eşliginde yaziyorum aynen ödem için iyi oluyor . Gece 4 saat falan uyanık kalıyorum. Süt ve elma yeterli olur muhtemelen. Dediğin gibi yapiyorum uyumadan önce ye bırakmıyorum hemen yiyorum ne yiyeceksem

Hadiii o zamannn bol bol enerji bekliyoruz sendennn tarihnet değil ama temmuz u bulur... O zamannnn hedefimizdeee aynıiii. Temmuz 1 de 55 oluyor muyuzzzzz oluyoruzzzzz
oluyoruzzz
Birisi 23 birisi 24 yaşında
aslında bilinçsizlik değil de canım bu kardeşlerinki bile isteye kandırmaya çalıştılar
ay gercekten terbiyesizlik.. ben hep umut dolu bir insanimdir ama boyle seyleri gordukce genclige olan inancim azaliyor... neyse bozmuyoruz moralleri, hepsi boyle degil en nihayetinde

oluyoruzzz

ay gercekten terbiyesizlik.. ben hep umut dolu bir insanimdir ama boyle seyleri gordukce genclige olan inancim azaliyor... neyse bozmuyoruz moralleri, hepsi boyle degil en nihayetinde
O zaman bireyselde de yarışmaya ne dersin. Bu sabah tartıldım ben 73.3 kilo. Bakalım. Kim daha fazla verecek.

Evet canım evet, bütün öğrencilerimi harcamam büyük haksızlık olur, arada böyleleri çıkıyor ama çok kıymetli öğrencilerim de var

O zaman bireyselde de yarışmaya ne dersin. Bu sabah tartıldım ben 73.3 kilo. Bakalım. Kim daha fazla verecek.
olurrr ama sadece kilo vermeyle yarismayalim, haftalik hareketimizi de puanliyalim yani cabamizin da onemi var en nihayetinde, az verince uzulmeyelim onemli olan vazgecmeden elimizden geleni yapmak.
Ben de bu sabah tartildim 72.60 im bu sabah itibari ile, o zaman haftaya sali yeniden bakiyoruz hangimiz ne kadar vermis, yuzdelerimiz ne olmus yaa ben zaten tam bir iddia insaniyim, bu cok iyi oldu

Merhaba kizlarr baktim herkez toplanmiss bende kostum geldimm
Bu ara motiveym spor yapiyorm dikkat ediyorm cunku 80lere dayanmistm bu sabah 77.8 ciktm hadi ozaman hepberaber yaza fit girelim insallah

Bu arada beni tanimiyanlar icin ben pinar 28 yasindaym bi oglum var 2bucuk yasinda istanbulda yasiyorum herkese basarilar

Selam Pınar hosgeldin, ben sanki seni hatirliyor gibiyim eger baska biriyle karistirmiyorsam
Motive olmana cok sevindim, birlikte verecegiz bu kilolari, 2022 yazi ve bundan sonraki butun yazlar, kislar bizim olacak

Menü kimin diye tekrar dönüp baktım. Valla süpersin Deniz harikasın bacım

Ama şimdiden bu kadar azaltirsan sonra ne yiyecen. Su tabiki çok az
evet benim
Gunaydinnnnn şekerlerrrrrr güzellerrrr fittt hatunlarrrrr, dün aşırı abarttim bugün bir kez daha kesin olarak başladım
Sabah 73 u gördüm ve cokkk moralim bozuldu
başladık artık baby
yaa enerjimiz düştü galiba bir şekilde toparlanmamız gerekiyor
ben başladım hadi sen de gel
berrin’e katılıyorum
Yasminnnn kız aklima geldi senin şu kızlar ne oldu. Parayı ödediler mi
ben şek kasarlarmış bi de

Kızlar birşey soracağım, akşam en geç kaçta yemek yiyorsunuz?

yani doğru soru şu kilo verdiğiniz dönemlerde en geç kaçta yiyordunuz

ben akşam yemek yemeyi seviyorum ve strese giriyorum 5ten önce yemeyi kesmem gerekiyor diye düşününce de sizleri merak ettim

sorma sorma ne uğraştırdılar bizi, bi de yüzsüz çıktılar ki, dua etsinler bizimkiler konuyu kapattılar yoksa çok ciddi suçlanırlardı ama onlar bizi şikayet etmeye kalktılar bi de
ne yazdım diyorum eşek kadarlarmış yazacaktım yorgunluktan kaşarlarmış yazmışım ama kaşarlanmış o da doğru

ben 7-8 arası yiyorum genelde. 5 te yersem çok acıkırım

Ben 17.30, 18.00 gibi genelde yiyorum.
Sonrasında bişey yemezsem kilo veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…