- 18 Ağustos 2007
- 4.876
- 6
- Konu Sahibi Handandandan
- #3.101
sabah
yarım simit
öğle
kabak yemeği
brokoli
yarım simit
öğle
kabak yemeği
brokoli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar kesinlikle artık diskalifiyeleri halletmemiz gerekiyor
yeni üyeler çağıralım artık
gerçi paylaşım yapacak nüyeler artık zor bulunuyor ama guruba kesinlikle yeni kan gerekli diye düşünüyorum bende
onun için
zeynepcan ve selcencik bu hafta döneceklerini, düzene oturtacaklarını iddia etmelerine rağmen hala dönmediler ve bir mazerette belirtip şu kadar süre gibi bir şey de istemediler
demek oluyor ki bu arkadaşlarımız bu cumaya kadar hala dönmezlerse ne yapalım kızlar
hemen diskalifiye diyelim mi yoksa hafta sonunu bekleyelimmi
gerçi bir haftadır bekliyoruz ya sonuç yok
O zaman günün özlü sözü benden size gelsin:
Kilo bu! Fazlası zarar, sağlığı bozar, kışın artar, yaza doğru can sıkar, yerken güzel, vermesi beter...
*Alıntı =)
kızlaaar bakın ne diyceeeem
kaç zamandır tv seyredeerken filam bacaklarımın arasına yastık alıp sıkıştırıp gevşetiyodum
bu gün iç acak kısmının baya sıkılaşmış ve sarkıklığının toparlanmışolduunu farkettim
duyuruluuuuuuur
kızlaaar ben kaçıyoum akşam gelip listeyi eklerim
şimdi veletleri parka götürecem sonrada yemek filan oooof of ne zor kadın olmaaaaak
aaa güzel fikir canım saolkızlaaar bakın ne diyceeeem
kaç zamandır tv seyredeerken filam bacaklarımın arasına yastık alıp sıkıştırıp gevşetiyodum
bu gün iç acak kısmının baya sıkılaşmış ve sarkıklığının toparlanmışolduunu farkettim
duyuruluuuuuuur
kızlaaar ben kaçıyoum akşam gelip listeyi eklerim
şimdi veletleri parka götürecem sonrada yemek filan oooof of ne zor kadın olmaaaaak
mrb kızlar nasılsınız yerimseniben
dün giremedim,bütün gün kurstaydım..bugün akşam yok..
bugün yediklerim:
sabah 1 dilim ekmek,2-3 çatal omlet..
öğlen 1 dilim elmalı kek..
kurstan gelince yaklaşık 1 saat önce 3-4 tane bisküvi yedim.
akşamda nasipse ezogelin çorbası içicem...
Zeynep ablacım bu haftada böyle geçsin..bakalım yarın kilo bildiriminde bulunacaklarmı?!ona göre karar verelim yerimseniben
bugün biraz fazla meyve yedim.
akşamda yemek yemiycem kepekli sandviç veya k flaks ile geçiştiricem
Zeynep abla bu hafta eklenecek falan varmıydı bilmiyorum..ben listeyi getirdim,ona göre sen ayarlarsın..
mrb arkadaşlar
zeynep ablacığım ben son kilomuda yazayım 63.7
artık bu hafta mezun oluyorum arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
kusura bakmayın gelemedim kaç gündür geçen perşembe annemlere gitmiştim dönmem salı akşamını buldu pc adaptörüde sürekli sorun çıkardığı için giremedim maleseff
bu arada bi türlü diyet konusunda motive olamıyorum arkadaşlar bir gün iyi gitse ikinci gün şaşırıyorum ve sanırım artık sıkıldım o yüzden bir süre diyet konusunu kafamdan çıkarmak istiyorum .
bu durumda zeynep abla listelerde yer kaplamamın da anlamı yok . kendimi hazır hissettiğimde tekrar başlamak istiyorum